Ana Ţuţuianu: Să vă fie ruşine!

12 decembrie 2009 at 13:13 66 comentarii

Joi, 10 Decembrie 2009 01:13

De ieri, România are preşedinte, dar are şi o nouă problemă, are un nou ghimpe în spate care nu o lasă să evolueze şi acesta îl constituite DIASPORA. Aşa este zugrăvită în presa românească diaspora drept o CĂPŞUNĂ cu drept de vot!!! Şi asta fără pic de  respect din partea colegilor de breaslă de la Bucureşti!!! Chiar nu vă e ruşine?

Diaspora română a dat o palmă politicienilor români, a răsturnat rezultatul alegerilor 2009, şi-a spus cuvântul în ceea ce priveşte viitorul ţării pentru ultimii 5 ani, a înclinat balanţa voturilor şi acest lucru i-a prins pe picior greşit pe unii care nu dau „un ban” pe valoarea şi capacitatea românilor din străinătate. Da domnilor! Pe aceştia i-a prins pe picior greşit acest vot, pe cei care au crezut că dacă ne-au alungat din ţară, prin sistemul fără speranţă de trai, o să stăm cuminţi în colţ fără a scoate sunet!
A pleca din ţară, a fost un act de real curaj pentru unii care au trecut munţii pe jos mergând zile întregi fără să mănânce şi pe care vii îi ţinea numai speranţa unui mâine mai bun, ideal care în ţara natală continuă să fie o utopie. Act de curaj pe care cei care au stat la căldura căminului părintesc nu numai că nu îl cunosc, dar îl şi condamnă. Îl sancţionează şi huiduie fără a cunoaşte minimul necesar – că este nevoie de putere interioară enormă pentru a face asta! Dar… o vorbă înţeleaptă spune „să nu îi ceri omului ce nu îţi poate da!”. Ei bine ce să aşteptăm de la nişte oameni care nu ştiu ce înseamnă DIASPORĂ? Şi totuşi continuă să vorbească despre ea din scaunele lor calde de la Bucureşti. Să vă spunem noi domnilor ce înseamnă diasporă? Cu mare plăcere!
Diasporă înseamnă:
– oameni care au plecat de acasă şi se chinuiesc în străinătate pentru a oferi familiei ce dumneavoastră nu i-aţi lăsat să îi ofere,
– oameni care au lăsat locurile calde pentru că nu au vrut să se înjosească în anumite posturi, care nu au vrut să plece capul în faţa altora pentru a-şi păstra locul de muncă, – oameni care nu au vrut să îşi folosească rudele pentru a-i implementa în poziţii importante din structurile de stat pentru care nu sunt nici măcar pregătiţi,
– oameni care nu au BMW la poartă şi cer ajutor social de la stat,
– oameni care au vrut să îşi cumpere o casă pe care voi i-o vindeţi acum la preţuri mai mari decât în unele capitale europene,
– oameni care au vrut să fie apolitici dar pe care dumneavoastră îi politizaţi acum promiţându-le că le daţi în străinătate posturi pentru care nu puteţi decide şi pe care eu, personal, îi compătimesc,
– români care aici sunt plătiţi „în aur” de multe firme, dar care nu au nici o şansă de angajare în România dacă nu sunt susţinuţi,
– români licenţiaţi care muncesc drept ospătari ori constructori prin străinătate, ori chiar în agricultură (CĂPŞUNARI cu diplomă domnule! ca să vă dau alt subiect de denigrare),
– oameni care predau gratuit limba română ori dansuri româneşti copiilor noştri pentru a păstra limba natală, tradiţiile şi obiceiurile româneşti,
– oameni care fac muncă voluntară pentru prezentarea României în străinătate (subsemnata vă poate da multe exemple atât personale, cât şi a celor din cercul de colaboratori) fapte pentru care cei de acasă ne blamează…
– … şi multe altele… dintre care mai subliniez acum doar că… românii din diasporă sunt oameni care îşi cunosc lungul nasului, cu respect de sine şi care mai întâi de toate iubesc România.
Aceştia sunt românii din diasporă domnilor! –

< de care nimeni nu s-a interesat pentru că nu era un subiect hot. Compatrioţi despre care atunci când trimiteam o ştire la Bucureşti se pierdea prin sertare pentru că emigranţii români nu trebuie să fie şcoliţi! Conform celor oglindite de presa română, şi nu numai, până acum, aceştia trebuiau să fie nişte incapabili, nişte rataţi care au plecat pentru că nu se puteau afirma în ţară – dar bine o fac în străinătate, nişte infractori şi nu oameni crescuţi cu respect faţă de sine şi ţară, nişte surse de venit fără voce, nişte oameni care fac de râs România. Acestea erau şi ştirile care mi-ar fi fost publicate şi m-ar fi făcut cel mai mare ziarist român din Grecia dar pe care am refuzat să le scriu, aşteptând momentul dreptăţii, momentul în care 22 de milioane de români vor înţelege că situaţia e alta ori îi vom obliga să o facă. Ei bine, fac parte din categoria oamenilor norocoşi să trăiesc ziua asta. Şi mă bucură să văd înverşunarea de la Bucureşti. Păi că nu dă nimeni valoare diasporei ştiam, dar să nu dea importanţă nici proverbelor româneşti atunci cum zic ce spun grecii „Bine să păţiţi!”.
„Buturuga mică răstoarnă carul mare” zice un proverb vechi românesc, care se potriveşte de minune în România de după 6 decembrie 2009.
Şi pentru că e mai uşor să înlături buturuga din drum decât să o urci în căruţă şi să mergeţi împreună mai departe, mă dezgustă atitudinea unor oameni cu scaun la cap care lovesc acum în DIASPORĂ. Nu de alta dar trebuie să existe un vinovat pentru ceea ce se întâmplă. Cel mai simplu e să dai vina pe cel care nici măcar nu e acasă deci, nici nu se poate apăra decât să creezi echilibru şi armonie.  Într-adevăr diaspora a înclinat balanţa. Dar de ce? Pentru că românii din România nu s-au prezentat la vot, 40% dintre aceştia preferând să tacă. În situaţia în care aceştia s-ar fi prezentat la urne vocea diasporei nu ar fi fost auzită.
Şi atunci, pentru că aud aberaţii de genul, diaspora să nu aibă drept de vot, drept garantat prin Constituţie, vin şi subliniez că se doreşte anularea acestui drept pentru cei care fac uz de el, pentru că cei care nu merg la vot nu deranjează pe nimeni. Acesta este de altfel şi unul dintre puţinele drepturi care ne-au mai rămas! Ni-l luaţi şi pe acesta? Nu cred domnilor pentru că diaspora a demonstrat în 6 decembrie că ştie să ia atitudine. Şi atunci am încredere că aceasta se va uni şi va lupta pentru drepturile ei pentru că una e să nu vreau eu, alta e să mă obligi – sentiment pe care cei ce trăiesc în democraţii adevărate îl urăsc cu desăvârşire.
Şi acest lucru mă umple de satisfacţie pentru că am schimbat ceva, pentru că DIASPORA îi obligă acum pe politicienii români să îşi schimbe atitudinea cu care ne vor privi şi trata de acum încolo. Şi odată cu ei vreau să cred că îşi va schimba atitudinea şi poporul care ne vede ca pe o ruşine!
Şi pentru moment, pentru asta ar trebui să vă fie ruşine domnilor care anunţaţi că vreţi să ne luaţi dreptul de vot – să vă fie ruşine pentru sunteţi români ca şi noi!

Articol preluat de pe Romedia. gr prin bunăvoinţa lui Angel

Reclame

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Jurnalismul de pârjolire Filantropica-2009

66 comentarii Add your own

 • 2. Belle de Jour  |  12 decembrie 2009 la 14:06

  Da, are dreptate si felicitari pentru post
  Este o obturare mentala si o rusine ca acum „diaspora” este „problema” societatii romanesti. Si are dreptate, ar trebui sa ne fie…rusine ca gasim astfel de scuze in incapacitatile noastre.
  O sambata buna Nora
  🙂

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 14:18

  Belle de Jour, salut!
  Reactii similare exista si la alte comunitati de romani din Diaspora multora dintre cei de acolo recentele declaratii jignitoare aducandu-le aminte de umilintele indurate-n tara, de ei sau de membri ai familiilor lor,din partea autoritatilor represive comuniste. Dar si de nesimtirea unor oficiali ai puterii postdecembriste. Un exemplu de ultima ora: lipsa de consideratie cu care sunt tratati de catre coalitia perdanta, românii din Franta… 😉

  Şi ţie o zi placuta, Belle 🙂

  Apreciază

 • 4. dora  |  12 decembrie 2009 la 15:40

  Nu vreau sa fie aruncata anatema pe romanii din tara care respecta diaspora.Si eu si multi de aici au copii si familie in strainataturi,tinem legatura si ei au venit in sprijinul nostru.

  Rusine pedelistilor.Rusine Nastase,Ponta:dupa cum se vede din vechea garda si tineri.

  Ne cerem iertare in numele meoamenilor din politica romaneasca.

  Apreciază

 • 5. dora  |  12 decembrie 2009 la 15:41

  pesedistilor,scuze!Sunt indignata.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 15:47

  dora, servus! Au aratat adevarul: ca nu sunt cu nimic mai buni decat nomenclaturistii şi securistii lui ceasca, doar ca nu mai pot ca inainte de ’89 să le ia urma precum copiii de vanatoare, „tradatorilor” care au reusit sa plece! In plus acum ii batjocoresc in timp ce se folosesc de miliardele de euro trimise de ei in tara… :mrgreen:

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 15:48

  dora: pesede-pece-penele- pereme si mai sunt…

  Apreciază

 • 8. luminita  |  12 decembrie 2009 la 15:51

  SALUT , NORA,
  SALUT , GRADINARI !
  Incotzopenitzii prefraudarii -fraudarii -postfraudarii , inclestati intre singurele trei cuvinte pe care le mai recunosteau si-n somn- „Iliescu -Geoana -presedinte ” au reusit sa detoneze si singura bomba nefolosita de la optzecisi noua-DIASPORA .
  Adica tocmai pe romanii fugariti de ei le-a ca(p)shunat.
  Niste excroci cu geep-uri dar fara carnet .
  Cu eVanghelie pe post de mouse.
  Fara conexiune la realitate.
  Mi-e sila .
  Sau nici macar atat.

  Apreciază

 • 9. dora  |  12 decembrie 2009 la 15:51

  nora,

  tu m-ai invitat sa-ti vizitez noul Profil? Eu ma tem de virusi si nu l-am deschis. 🙂

  Apreciază

 • 10. luminita  |  12 decembrie 2009 la 15:53

  FINI,
  SARBATORI FERICITE in tara tuturor posibilitatilor !
  Ma bucur pentru tine.

  Apreciază

 • 11. dora  |  12 decembrie 2009 la 15:55

  nora,

  „lupul isi schimba parul,dar naravul ba!”

  Ce crezi ca denota noua gaselnita aka Duvaz,de a face expertiza declaratiilor din diaspora,nu urmarire securistica?

  Apreciază

 • 12. luminita  |  12 decembrie 2009 la 15:55

  PS: Nora ,
  asta cu „incotzopenitzii” am preluat-o de la tine , sper sa nu te superi.

  Apreciază

 • 13. dora  |  12 decembrie 2009 la 15:56

  Unde esti fini? 😆

  Apreciază

 • 14. luminita  |  12 decembrie 2009 la 16:01

  dora,
  fini e in Chicago.

  Apreciază

 • 15. IONEL  |  12 decembrie 2009 la 16:01

  Alianta 322 actualizata si sub comanda lui ilici&co afost infranta si acum ca si atunci cand au suspendat Presedintele pentru ca poporul
  si diaspora a inteles ca sant doar niste experti in diversiuni,manipula
  ri si inscenari si altceva nu au facu timp de 20 de ani.Pe toate caile posibile au promovat si amplificat criza economica si politica,ca poate asa ii va vota poporul.Daca se repeta alegerile Presedintele va castiga cu o diferenta mai mare.Pentru ca se stie ca nu voteaza nici
  un premier pentru a mentine criza si a-si apara privilegile obtinite in 20 de ani.

  Apreciază

 • 16. robin  |  12 decembrie 2009 la 16:09

  Salut, Gradina Luminoasa!

  Ultima poanta :
  PSD – „S-a fraudat renumararea!” 🙂

  Apreciază

 • 17. robin  |  12 decembrie 2009 la 16:13

  Furia si disperarea le-a intunecat mintile psd-istilor si acolitilor lor incit nu au mai tinut cont nici de aparentele pe care ipocrit le-au afisat pina acum. S-au repezit asupra celor care au fost in nr mare impotriva lor, asupra diasporei.
  Daca acum PSD a mai cistigat citeva procente in strainatate, la urmatoarele alegeri cred ca scorul va fi zero pt ei.

  Apreciază

 • 18. robin  |  12 decembrie 2009 la 16:15

  Inca o marturie din diaspora despre cum a decurs votul in Canada :

  http://medelean.wordpress.com/2009/12/09/votul-la-toronto-nici-pomeneala-de-frauda/

  Apreciază

 • 19. fini  |  12 decembrie 2009 la 16:56

  Lumi,

  mulţumesc!
  FERICITE să fie la toată lumea!
  Pentru că e bine să fiu la temă: am venit la „jumătatea ” de familie cu care nu am mai sărbătorit Crăciunul de 12 ani. Aceasta este jumătatea care cântă colinde şi tine la tradiţii,frumoşii de departe.
  În urmă am lăsat cealaltă jumătate.
  Diaspora gândeşte şi este responsabilă din momentul în care a hotărât să plece. Este partea care nu ştie ce sunt jumătăţile de măsură. Au votat fără a fi influenţaţi de canalele de ştiri imunde. Ei muncesc dar şi gândesc.
  Mizeriile pesediste sunt demne de dispreţ.. Ce face PSD-ul acum este o tărăgănare conştientă a intrării pe făgaş firesc a vieţii politice şi economice în România. Mai pe şleau spus este
  SABOTAJ..Acest aspect ar trebui scos în evidenţă aici pe bloguri şi de către ziariştii oneşti în ce urmează să pulice.

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 18:07

  luminita, servus! Imi place „încoţopeniţi” desi nu-mi aduc aminte cand l-am folosit!… Se potriveste cu ” Intopârlăniţi”, de asta mi-aduc aminte 😆

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 18:08

  dora, servus, m-am edificat, n-avea nicio grija, nu-s virusi, sunt prieteni!
  🙄

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 18:10

  robin, servus, excelent bancul! :D! Categoric ca si-au ridicat toata diaspora-n cap! In seria prostiilor cu care o sa intre in istorie, trebuia si chestia asta, Nu?

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 18:11

  ionel, salut,da, au vazut si cei din diaspora de ce sunt capabili in materie de diversiuni…

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 18:12

  fini, salutari tie si jumatatii de familie cu care sarbatoresti Craciunul! Sper sa colindati si pentru noi 🙂

  Apreciază

 • 25. luminita  |  12 decembrie 2009 la 18:45

  fini,
  nici n-ai pus bine talpile pe pamantul fagaduintzei ca ai si reusit performantza unei postari de 20 de randuri.
  Se pare ca-ti prieste aerul american.
  Sa colindati bine !
  …dom’ ,dom’ , sa-naltam….

  Apreciază

 • 26. luminita  |  12 decembrie 2009 la 18:48

  nora, cred acum ca e o inventie proprie,
  de la intzoparlanitzi cred ca mi se trage.
  ma gandesc si la cucuvelitzi daca ar putea prinde bine cuiva, nu spui cui, persoana importanta.

  Apreciază

 • 27. Paul Gabor  |  12 decembrie 2009 la 18:48

  Imi permit sa vorbesc in numele meu, doar in numele unui roman care traieste de 10 ani In Spania, fost redactor de radio si „scrib” de ziare. Am taiat sosele, am muncit cu drujba in padure si am dormit in ploaie, am pus gresie si faianta, am muncit la „negru”, platit sau nu in excelenta democratie occidentala pe care nu o doresc nimanui asa cum am cunoscut-o eu… Dupa 10 ani de zile statul roman nu este capabil sa realizeze un act prin care statul spaniol sa recunoasca titlul de asistenta medicala al sotiei. Nu exista interes, si o spun in deplina cunostinta de cauza. Dar nu vin sa vorbesc despre probleme personale, vin doar sa spun ca nu am votat. Pe deplin constient si pe deplin informat. Nu am avut nici un candidat care sa-mi inspire incredere, niciunul dintre cei care s-au prezentat in fata oamenilor nu a venit cu ceva concret. Vorbe. Doar mesaje, exceptionale unele si frumos redactate, dar numai vorbe goale de continut. Si romanul cu capul pe umeri e satul de asa ceva. Sunt 20 de ani de asteptare. Iar unii dintre noi, chiar daca ne doare concluzia la care am ajuns, spunem: sa se omoare intre ei, isi merita soarta.

  Personal, nu mai cred in votul romanesc. Nu mai cred in vot ca sistem de schimbare in democratia romaneasca, in actuala realitate politica de acasa, acolo unde doar smenul si lichelele pot accede unde trebuie. Nu mai cred ca exista cineva capabil sa trezeasca din letargie o populatie adormita. Si nu spun „popor”, pentru ca o astfel de entitate ar fi stiut sa-si apere interesele…

  Apreciază

 • 28. luminita  |  12 decembrie 2009 la 18:52

  Paul Gabor,
  trist ceea ce spui si adevarat.
  Si noua ni se zbate o aripa in suflet, mai ales noaptea .
  Dar nici zilele nu ne sunt chiar vesele.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 19:15

  Paul Gabor, salut! Sincera admiratie pentru felul in care ai reusit sa-ti aperi drumul si destinul. Ar fi foarte multe de spus despre nemultumirile noastre comune si individuale privitoare la mersul lucrurilor in aceasta societate intrata aproape complet pe mana unui cartel fara scrupule. Sunt dintre cei care n-am apreciat la pachet presedintele si partidul care-l sustine.(Desi am toata aprecierea pentru cateva personalitati de acolo) In momentul de fata, insa, socotesc ca acest presedinte, departe de a fi perfect, e singurul care s-a impotrivit unei coalitii rapace, extrem de puternice,desi i-ar fi fost mult mai bine sa bata palma cu ei. Evident asta i-a atras o dusmanie fara limite, mai ales dupa incercarea nereusita de a-l suspenda si un permanent boicot la orice incercare de a modifica legi proaste, de a-si pune-n practica o serie de decizii pentru cei din tara dar si pentru diaspora (si eu am o parte din familie si prieteni afara) A reusit partial, mai sunt foarte multe de facut. Între altele le-a mai pus stavila marilor devalizatori de resurse ale statului. Sper din toata inima ca o sa ai si motive care sa te tina legat de acest popor, cu nefericirile, tradarile, sperantele, scaderile si urcusurile lui…

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 19:20

  luminita, am remarcat ca avem o anume pricepere in a inventa produse lingvistice adecvate 😆

  Apreciază

 • 31. Creanga  |  12 decembrie 2009 la 19:37

  @Seara buna gadina

  Cica prea multe carti in joc
  Si diaspora nu mai are loc
  Ca ‘e’ cam prosti si neinformati
  De tembelziuni nedeturnati
  Dupa ce jocul s-a terminat
  Cica regula s-a strambat
  Sa votam inca 20 de ani
  Pana iese al’ cu bani

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 19:58

  creanga, salut, se va lamuri in foarte scurt timp… 🙂

  Apreciază

 • 33. orangeskorpion2009  |  12 decembrie 2009 la 20:05

  Poporul nu va vede ca pe o rushine, doar politicienii!
  dar nu toti!

  foarte bun manifestul!

  🙂

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 20:24

  skorpion, furia le-a luat mintile.
  Ce au spus despre diaspora cred si despre noi.

  Apreciază

 • 35. orangeskorpion2009  |  12 decembrie 2009 la 20:27

  corect, Nora,

  dar, crede-ma, ca si despre „ai lor” votanti gindesc la fel..

  la fel ca madam ceausescu cind vedea oameni stind la cozi dupa 10 oua, adidasi (mai tineti minte ce erau „adidasii”???)sau mai stiu eu ce, a exclamat o data:

  „astia nu se mai satura odata???”

  am povestit aceasta faza unui tinar de 26 de ani, nu i-a venit sa creada, dar si s-a amuzat de cum gindea tzatza leana…
  🙂

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 20:30

  skorpion, ii numea „viermi”… 😉 Bineinteles ca au aceeasi aroganta si aceleasi naravuri, doar ca deobicei sunt mai precauti. Acum i-a luat gura pe dinainte.. . :mrgreen:

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 20:43

  Opinia unui român de peste ocean

  http://grupareaaproape.wordpress.com/2009/12/12/scrisoare-din-chicago-mircea-geoana-anti-obama/

  Apreciază

 • 38. clemycali  |  12 decembrie 2009 la 20:49

  Buna seara, buna seara.
  Indreptatia indignarea din post. Nu s-a fraudat nimic in diaspora, doar creierele incremenite in proiect ale PSD si PNL puteau gandi asa ceva.
  @robin, disperarea le-a intunecat mintile.
  @fini, salutari familiei din Chicago si bine ai venit pe taram american? Te-ai obisnuit cat de cat cu diferenta de fus orar? Cum stai cu jet legs?

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 20:58

  clemy, servus! 🙂

  Apreciază

 • 40. clemycali  |  12 decembrie 2009 la 21:12

  @nora, salut. 🙂

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 22:15

  clemy, din dramele lumii operei, una cu happy end:

  http://www.ziare.com/lifeshow/monden/12-12-2009/soprana-angela-gheorghiu-nu-mai-divorteaza-973858

  🙂

  Apreciază

 • 42. annie  |  12 decembrie 2009 la 22:43

  Cam tarzior.
  Hello, Nora, hello gradinari,
  Am citit postul si am scris cateva cuvinte pe Romedia.
  Ce mi se pare cel mai important la votul lor este ca au dovedit ca le pasa. Ca Romania este in sufletele lor, oriunde ar fi.
  Nici nu merita discutat de impotentii in gandire care ii ataca. Majopritatea romanilor – chiar si cei care au vitat altfel – nu gandeste asa.

  Apreciază

 • 43. annie  |  12 decembrie 2009 la 22:43

  Ups! majoritatea, votat…
  Scuze.

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 23:03

  annie, salut! Nu-i tarziu… 🙂 Da, si pe mine m-a impresionat aceasta sensibilitate ranita de vorbe rele si atitudini jignitoare. Intr-un fel e bine, ne-au facut sa fim mult mai atenti la conaţionalii nostri care fizic traiesc dincolo de granite dar cu sufletul, cei mai multi sunt prezenti.
  Romedia e un site placut, viu si interesant 🙂

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  12 decembrie 2009 la 23:21

  Eu am facut 10 minute pana la sectia de votare. Pentru ei a fost ceva mai departe:

  http://medelean.wordpress.com/2009/12/09/votul-la-toronto-nici-pomeneala-de-frauda/

  http://medelean.wordpress.com/2009/12/08/ideea-de-europa-v-a-daramat-domnule-geoana/

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 00:01

  noapte buna, prieteni si vizitatori! 🙂
  o zi placuta de odihna, clemy si prieteni de departe 🙂

  Apreciază

 • 47. orangeskorpion2009  |  13 decembrie 2009 la 10:37

  neata, Nora,
  neata, gradina,
  neata, Fini, plecata depaaaaaaaaaaaarte,
  poate ne mai si citesti

  🙂

  Apreciază

 • 48. orangeskorpion2009  |  13 decembrie 2009 la 10:52

  corespondenta dintre Mos Craciun si Mircea Geoana:

  🙂

  http://hymerion.wordpress.com/2009/12/13/corespondenta-dintre-mircea-si-mos-craciun-dupa-o-idee-primita-pe-mail-pamflet/

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 12:27

  Skorpion, salut!
  Simapatic Mos Craciun 😆

  interesante lucruri de citit si aici:

  http://www.rgnpress.ro/content/view/40576/1/#Scene_1
  http://www.rgnpress.ro/content/view/40574/1/
  http://www.rgnpress.ro/content/view/40633/1/
  http://www.rgnpress.ro/content/view/40638/1/

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 12:39

  …”Cel mai mare pacat este insa ca anumiti oameni din Romania incearca pentru a nu stiu cata oara sa ne desparta, pe voi cei din tara si pe noi cei din afara. Nu exista doua tipuri de romani, chiar daca unii purtam in pasaport amintirea comunista, dar in continuare atat de prezenta numita CRDS(cetatean roman cu domiciliul in strainatate). Suntem doar romani si avem nevoie unii de altii, noi de voi pentru a ne pastra identitatea si reperele si voi de noi pentru a aduce bani si know-how.”…

  Din Montreal, Cristian Bucur, un CRDS

  Apreciază

 • 51. mihaibeltechi  |  13 decembrie 2009 la 15:07

  NEWS ALERT -GEOANĂ l-a învins de manieră categorică pe BULĂ !!!
  După ce distinsul BULĂ a acuzat fraudarea alegerilor şi renumărarea voturilor de către Curtea Constituţională ,CC a decis : GEOANĂ este învingător detaşat şi a obţinut titlul de PĂCĂLICI PROSTĂNAC. Datele finale ale rezultatelor ,validate de CC le puteţi vedea accesînd pe google :
  • bancuri cu geoana
  • bancuri cu bula
  1 – 10 of about 1,560,000 for bancuri cu geoana – 0.20 sec. (About this page)
  1 – 10 of about 842,000 for bancuri cu bula – 0.23 sec. (About this page)
  Deontologii şi analiştii de serviciu au explicat această victorie zdrobitoare prin faptul că Bulă ,deşi iubit şi respectat de popor a învăţat pe pielea lui că nimeni,absolute nimeni nu poate ieşi învingător în războiul cu presa iar catindatul Geoană a beneficiat de sprijinul total şi dezinteresat al presei.
  PS La aflarea veştii , Geoană a început să ţopaie exclamînd: Am câştigat, mi-a spus mie tata .Corespondentul nostru din stratosferă ne-a comunicat că Geoană-tatăl şi-a şters cu ţeava pistoletului Makarov o lacrimă de la colţul pleoapei.

  Apreciază

 • 52. robin  |  13 decembrie 2009 la 16:15

  Salut

  Se imbogateste folclorul nostru popular. Deja Bula era pe duca, nimeni nu mai facea poante cu el.
  Geoana a salvat misto-ul romanesc, are sanse sa devina simbolul umorului de blogosfera. 🙂

  Apreciază

 • 53. luminita  |  13 decembrie 2009 la 16:30

  nora,
  dac-ar incerca sa separe numai diaspora de tara mama …
  insa l-am auzit azi pe fostul lamentabil ministru al culturii Iorgulescu zicand ca Basescu a dezbinat Romania in doua jumatati !!!
  Ma-ntreb ce anume si cand ii va determina pe acesti politruci sa inceteze de a-si mai propaga prostia si ura pe la teveuri ?

  Apreciază

 • 54. orangeskorpion2009  |  13 decembrie 2009 la 16:33

  luminita,

  nu este nici prostie, nici ura,

  este neputinta + furia lor de a-l darima pe basescu, care este pe partea buna a baricadei!!!

  si ei, nemernicii lacomi, avizi, avari, ticalos,i stiu foarte bine, ca basescu este pe partea buna a lucrurilor

  si

  asta ii oftica si mai tare, caci din cauza lui, perversii isi vad anihilate „drepturile”

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 16:49

  mihai beltechi, salut si multzam de bancuri! Uite ca a fost bun si geoana la ceva 😆

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 16:52

  luminita, servus! Iorgulescu a preluat ideea de la adrian nastase! Si el era tare ingrijorat după ce a piedut alegerile in 2004 exact de acelasi lucru… 🙂

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 16:53

  robin, servus, ia uite ce chestie draguta am pescuit de pe blogul lui Patrasconiu:
  „Am un prieten care lucreaza in politie. Vineri mi-a povestit cum colegi de-ai sai, cu grad mai mic, au bagat “50 de geoane”. Nu m-am prins la ce se refera. Mi-a explicat. E miscarea pe care o ilustreaza imaginea de mai jos. “Geoanele” ar fi o specie de sarituri. Am auzit aceeasi expresie si intr-o conversatie jucausa purtata intre doi gardieni. Semn ca formula cu pricina e de mare viitor” 😆

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 16:56

  skorpion, servus, ai dreptate, furia neputincioasa a unei asemenea clici e respingatoare. Ca si tot ce au facut pana acum, ba chiar mai mult si asta li se-ntoarce, insa, impotriva 😆

  Apreciază

 • 59. robin  |  13 decembrie 2009 la 17:15

  Nora, am citit. Sint tot felul de teorii de ce s-a ascuns Geoana. Eu cred ca de frica sa nu mai iasa alte bancuri pe seama lui.
  Cum da un interviu, cum apar „dudele” 🙂

  Apreciază

 • 60. orangeskorpion2009  |  13 decembrie 2009 la 17:17

  nora,
  sa nu ne imbatam cu apa rece, poate suna dur, dar vreau sa subliniez ca nu este atit de ushor sa scapam de „astia”..

  vezi bolshevismul care a durat din 1917 => in URSS si inca mai are capete multe balaurul si acolo,

  vezi haita comunista post-1989 de 20 de ani ne bruiaza, ca sa fiu mai blind….dar merita un cuvint mult mai dur!!!

  este de-a dreptul incredibil cit de infipti sint intr-o societate,
  itnr-adevar pe 6 decembrie a trecut glontul pe ling noi..

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 17:32

  robin, cu cat se ascunde mai tare, cu atat e mai „vânat”. Pentru bancuri, fireste 😆

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  13 decembrie 2009 la 17:34

  skorpion, faptul că si-au promovat veriga slabă, cea mai slabă, probabil, a fost o sansa de care abia acum ne dam seama! Ramane de vazut cat de mult ne va deschide ochii acest lucru Sa nu uitam ca si in 2004 a trecut cam la fel, glontul nastase 🙄

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  25 martie 2011 la 20:11

  Multzam tibi! 🙂

  Apreciază

 • 66. Tiberiu Orasanu  |  15 noiembrie 2014 la 01:17

  Reblogged this on Tiberiuorasanu's Blog.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 899,967 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.359 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 899,967 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: