J’accuse vs Jacuzzi

31 martie 2010 at 12:35 146 comentarii

Asemenea nefericitului Dreyfuss, celebrul exilat fără vină într-o insulă-închisoare, nedreptăţita noastră societate pare  deportată pe viaţă într-un spaţiu al hoţiei, minciunii, falsului. Continua decădere a  instituţiilor statului şi societăţii aflată în puterea acestei malefice reţele a atins un punct critic în ultimele săptămâni.  Alterată de interesele labirintice ale mogulilor reţelei, presa îşi continuă scufundarea, dar, vizibil, ici colo, apar mlădiţe viguroase, semne de însănătoşire. Nu numai pentru media sunt semne bune ci şi pentru democraţie şi, implicit, pentru societatea civilă, a noastră, a cetăţenilor obişnuiţi, aflată la extrema opusă ong-urilor de soiul prodemokraţiei d-lui pîrvulescu, de fapt doar excrescenţe ale reţelei de manipulatori din acelaşi material cu presa de „fabrică”. Din toate părţile  se aude „J’accuse” dar esenţial rămâne protestul din interiorul sistemului judiciar. Încercările de a stopa această „primejdioasă” trezire nu fac decât să evidenţieze, odată-n plus, că pentru  impostură şi diversiune vin alte vremuri, că „nu mai ţine” ca până acum. O naţie condamnată la veşnică umilinţă?…  Până când? Pe oriunde ar coti-o spoliatorii statului, însă, nu mai au siguranţa de până acum. Previzibilă, rezistenţa reţelei va fi marea problemă a perioadei următoare. Cu tot oprobiul public, cu tot asediul din ce în ce mai intens, reţeaua, deşi zdrenţuită, nu se dă bătută, are destule rezerve, rezistă în talk-show-uri, în birouri şi-n băile din studiouri. În acestea din urmă, ca noi forme de „rezistenţă”, penele intră la apă jucându-se cu răţuştele dizgraţioasei mamifere acvatice norica, iar pesede alege laptele (că mierea a terminat-o voicu) cu mazărea penală, azi, mâine decorticată. Neîndoielnic, cu „Jacuzzi-talk-show”, uriaşa mocirlă şi-a găsit reprezentaţia perfect potrivită.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Clanul piticilor Puţin mov

146 comentarii Add your own

 • 1. noradamian  |  31 martie 2010 la 13:20

  http://isabellelorelai.wordpress.com/

  Apreciază

 • 2. Fini  |  31 martie 2010 la 13:41

  Nora te salut.

  Presa, în special, pare dominată de şcoala de gândire mogulistă. O idee optimistă propagată de apostolii ei invită la conformism total: nu se mai poate face nimic, suntem toţi o apă şi-un pământ. Şi totuşi, sunt câteva semne bune că reţeaua poate fi anihilată, şi tot atâtea indicii că lupta nu va fi deloc uşoară.
  Mare parte a presei n-are cum să denunţe reţeaua până la capăt, fiind parte din ea.
  Politicienii, cei mai mulţi, sunt prizonierii diferitelor reţele. La putere sau în opoziţie fiind, politicienii, în special osificaţii din sistem sau eternii, au tendinţa să conserve reţeaua, nu s-o distrugă.
  Dar soluţii există deja, ele au fost exprimate de-a lungul timpului de magistraţi de bună credinţă, sau le găsim formulate de către societatea civilă alternativă, activă pe bloguri, forumuri de specialitate şi site-uri. Ei, specialiştii, ştiu ce-i de făcut, nu presa sau profeţii României fără de speranţă. Soluţiile există, dar puţini au interesul să le vadă sau să le expună cât mai limpede cu putinţă.
  O posibilă soluţie pentru anihilarea reţelelor ar fi PROTESTUL VIGUROS.
  Acţiunea celor 300 de magistraţi s-a născut dintr-o reacţie spontană, de revoltă faţă de reţelele corupţiei expuse în stenogramele dosarului Voicu care au afectat grav imaginea justiţiei. E prima petiţie on line, primul protest în care magistraţii se mobilizează masiv şi pentru altceva decât lefuri şi privilegii. Protestul celor 300 ne arată că în sistem se conturează un nucleu reformist. 300 din 4.000 pare totuşi puţin, dar încurajator. Sub presiunea lor şi a opiniei publice, Consiliul Superior al Magistraturii se vede obligat să adopte o poziţie în cazul judecătorilor care au comis abateri grave de la etică şi deontologie şi să pună în discuţie promovările arbitrare la Înalta Curte. Sper că minirevoluţia magistraţilor va continua, iar presiunea menţinută până când CSM se va reforma din temelii. Abandonul sau tăcerea în faţa unor cazuri scandaloase gen Jipa sau Costiniu, înalţi magistraţi puşi în slujba politicienilor, asigură victoria reţelei. Sunt însă semne bune pentru primăvara speranţelor noastre.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  31 martie 2010 la 14:16

  fini, servus, e un moment de rascruce, asta nu poate fi negat.
  E si o sansa pentru presa, pentru altfel de presa, sunt semne bune si acolo dar inca mult prea putin. Îmi place expresia „societatea civilă alternativă”, aceasta alternativa va determina eliberarea din „prizon-ul” retelei…

  Apreciază

 • 4. luminita  |  31 martie 2010 la 17:44

  Nora,
  te salut !
  Inteleg ca faci aluzie la emisiunea lui Lucian Mandrutza, aceea in care apare in jacuzzi alaturi de Norica Bivolai, deh !
  cica asa-i formatul , toti invitatii se baga in cada imbracati la final…..
  Penibil.
  Mai vin dupa ce recuperez ce ati mai scris.

  Apreciază

 • 5. Creanga  |  31 martie 2010 la 17:49

  Servus!
  Romanu mereu cu J’accuse
  De politica nu-i pasa
  Din optimist, ajunge mofluz
  Se duce iar la coasa

  Si obosit, ca vai de el
  In jacuzzi s-arunca
  Nu sunt ratuste, e purcel
  II cade-n cap o nuca

  Era butoi, si s-a scaldat
  Pan’ can’ luna rasare
  Intra in casa imbaiat
  Cu miros de cicoare

  La teveu iar se ciondanesc
  Mai bine cornu-n perna
  De dimineata ma trezesc
  Sa merg iar la lucerna

  Asta-i ce vor, sa ii lasam
  Sa-si faca a lor mendre
  Cu blogul nasul ne bagam
  Pan’ can’ mocirla piere

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  31 martie 2010 la 18:26

  luminita, servus :)! Da ma refer la „rezistenta” antenelor si la baitele grotesti de acolo si de pe acasa( nu le-am urmarit, imi repugna asemenea spectacole!

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  31 martie 2010 la 18:27

  creanga, salut, nu stiu daca va pieri mocirla dar baren sa se mai asaneze nitel 🙂

  Apreciază

 • 8. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 19:32

  salve, nora,
  salve onorata gradina,
  bine ai revenit, luminita…

  sper si eu ca mocirla asta oribila sa dispara..

  problema este faptul ca 300 de magistrati reprezinta doar 7.5%, speram sa fie mai multi, dar tot este un inceput!!!

  oricum saptamina asta au fost multe vesti bune:

  arestarea lui voicu;
  caderea lui sassu;
  etc

  Apreciază

 • 9. luminita  |  31 martie 2010 la 19:39

  skorpion,
  salut !
  eu as adauga si intrarea lui Teo trandafir in politica la evenimentele saptamanii.
  I-a luat mult sa se hotarasca dar nu cred ca se va lasa inghitita de sistemul ticalosit.
  Nici nu concep sa o aseman cu o Luminita Anghel , o irina Loghin sau cu alti „cantaciosi” si „guristi” care au intrat in politica din interese personale.

  Apreciază

 • 10. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 19:50

  luminita,

  nu am stiut ca TT i-a luat mult timp…credeam ca a fost ceva de azi pe miine…

  dar s-o vedem la lupta, ca va fi o lupta ca intre……muieri!

  trebe sa cistige PDL!
  🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  31 martie 2010 la 19:50

  seara buna prieteni!
  skorpion, e timpul sa-nceapa si vestile bune 😆

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  31 martie 2010 la 19:57

  luminita, Teo Trandafir e o miscare cate se poate de inspirata. Nu apreciez acum umorul ei, chestie de gust, nu ma dau in vant, dar fara-ndoiala e desteapta, spontana, are abilitatile de comunicare ale unei persoane cu priza la public si, ceva mai neobisnuit in politica cred ca e un om bun
  A, si sa nu uit, nu are de a face cu felix&reteaua
  😆

  Apreciază

 • 13. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 19:57

  luminita,

  in loc de cintacios, citisem intii cacaciosi

  🙂

  nora, alte vesti bune:
  cei 300 de magistrati, nu???

  si parca a mai fost ceva,
  doamne, in ce vijelie traim si asta de….peste 20 de ani…

  Apreciază

 • 14. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 19:58

  da, nici eu nu m-am omorit dupa TT, se plafonase de ani buni, alegerei prima tv in loc de protv a dus-o la vale, nu din cauza ei…

  este de admirat ca a adoptat de citiva ani un copilas,
  jos palaria

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  31 martie 2010 la 20:03

  skorpion, in alt context as fi fost cel putin mai retinuta, daca n-as fi gasit si obiectii( teoretice). Dar la ghirvasiuc nu mergea sa-i opui pe dl Baconschi intr-un colegiu ale carui criterii le-as aprecia după succesul lui piedone in alegeri. O conjunctura si un mediu care ma face sa spun ca, practic, Teo reprezinta o optiune pozitiva…( ioi, ii scad, totusi, un punct, mi-am amintit ca avea si invitati mai cool prin unele emisiuni, intre care si bombonelu… 😉

  Apreciază

 • 16. clemycali  |  31 martie 2010 la 20:38

  Buna seara, buna seara. Buna postare. Am sa repet pana cand mi se vor toci buricele degetelor de la tastat ca noua societate civila roamenasca se formeaza sub ochii nostri, si prin eforturile mediei alternative.
  Iar candidatura lui Teo Trandafir este chiar potrivita. In copmparatie cu Honoriu Prigoana TT este ultrapregatita si performanta. Iar ca om de televiziune Theo a ajuns sus prin fortele proprii si fara sa manance kk cu polonicul.

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  31 martie 2010 la 21:01

  clemy, servus! Intr-adevar, trecuta prin atatea pacaleli si umilinte, societatea civila incepe treptat sa se manifeste , sa arate ca exista si nu se mai poate atat de usor trece peste vointa ei.
  Da, Teo e „Decenta, luptatoare si sufletista”, cum spune Sebastian Lazaroiu. 🙂

  Apreciază

 • 18. Fini  |  31 martie 2010 la 22:02

  Nu sunt „practicantă”, dar în fiecare an, în săptămâna Mare, citesc şi recitesc din poezia religioasă a lui Vasile Voiculescu şi Tudor Arghezi.

  PREGĂTIRI DE CINĂ

  de Vasile Voiculescu – Din Tara Zimbrului(1918)

  Venise primăvara şi sterpele gorgoane
  Cu tort de flori alese îşi peticeau chilimul…
  Şi doldora de mărfuri,de bani şi caravane
  Se pregătea de Paşte întreg Ierusalimul.

  Pe uliţe un zbieret de miei fără-ncetare
  Şi aburi calzi de azimi veneau din curţi vecine;
  Copii, fugiţi din joacă, cereau, scâncind, mâncare
  Şi s-agăţau de poala grăbitei gospodine.

  Isus, din foişorul cu şiţa înverzită
  Privea deşarta caznă şi robotul zadarnic…
  O silă uriaşă şi-o milă nesfârşită,
  Ca umbra şi lumina, luptau în el amarnic.

  Chesat şi aprig, Iuda se tânguia la poartă
  Oprind din drum casapii cu mieii de vânzare
  Ioan pleca la apă cu vasele de toartă,
  Iar Petre-şi da cuţitul pe gresii şi amnare.

  Cu multă greutate găsiră precupeţul
  Ce s-a-nvoit să intre cu mielul în ogradă
  Şi dup-o grea tocmeală, peşin plătindu-i preţul,
  L-au înfăşcat şi veseli i l-au adus să-l vadă.

  Era un miel molatic cu laţele plăviţe,
  Mirositor a lapte şi-l toropise somnul,
  Cu fruntea cucuiată de două mici corniţe,
  Şi presimţind scaparea,a behăit spre Domnul.

  Atunci duios şi paşnic, ca un păstor din munte
  Isus îl luă în braţe cu-adâncă sfâşiere,
  Îl sărută cu sete pe bot,pe ochi şi pe frunte,
  Apoi întoarse capul şi-l dete spre junghiere.

  Cu mâneci suflecate voioşi îl apucară,
  Îi scoaseră cordeaua, smulgându-i clopoţelul.
  Doar Iuda-nţepenise, holbat,năuc pe scară
  Privind sărutul tainic ce osândise mielul.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:06

  fini, am observat! Si inainte de Pasti de anul trecut ai adus poezie minunata de a lui Vasile Voiculescu.
  Versurile de mai sus, simple si tulburatoare!

  Apreciază

 • 20. Fini  |  31 martie 2010 la 22:08

  Marea Miercuri e ziua pocăinţei şi a iertării păcatelor femeii păcătoase, în antiteză cu „vânzarea” de către Iuda. În bisericile ortodoxe se cântă „Doamne, femeia”.

  Apreciază

 • 21. Fini  |  31 martie 2010 la 22:11

  STABAT MATER

  partea a trei şi a patra.

  O quam tristis et afflicta
  fuit illa benedicta
  mater Unigeniti!

  O, ce trista si-afectata
  fu cea binecuvantata,
  Maica Unului Nascut!

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:12

  fini, n-am stiut! Necesara penitenta!

  Poate maine sa ma duc si eu, daca nu, vineri, sper…

  Apreciază

 • 23. Fini  |  31 martie 2010 la 22:13

  Quae maerebat et dolebat
  et tremebat cum videbat
  nati poenas incliti.

  Jalnic murmura-n durere,
  tremura vazand cum piere
  Fiu-i mandru, crud batut.

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:18

  Stabat Mater a lui Haydn mi-e bine cunoscuta, cea a lui Pergolese, frumoasa compozitie, mai putin…

  Apreciază

 • 25. Fini  |  31 martie 2010 la 22:19

  Nora,

  nici eu nu am ştiut.
  Pregătind clipurile pentru Grădină mai aflu, adică îmi cârpesc cunoşinţele religioase. E o chestiune de cultură. Nu pot să înţeleg , aşa cum se cuvine, nici muzica nici pictura sau sculptura.

  Apreciază

 • 26. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 22:21

  nora,

  madam loterie vs baconsky chiar ca nu mergea,

  nu poti cobori prea jos, ca ajungi in troaca de porci..

  sper ca TT se va descurca de minune, tu ce zici???

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:23

  skorpion, Teo e o surpriza, una placuta, confirmata de burzuluiala neinspirata a madamei loterie. Cred ca Teo are sanse bune, desi parerile sunt impartite.

  Apreciază

 • 28. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 22:26

  nora,

  din ce punct de vedere TT este o surpriza?
  – faptul ca a fost nominalizata din partea pdl?
  sau
  – ai auzit-o azi la tv si a vorbit cum trebe…?

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:27

  fini, tu ţii un adevarat curs aici în gradina, am aflat si auzit o sumedenie de chestiuni care tin de cultura muzicala, pe lânga enterteiment sau pasiunea pentru muzica! Împreuna cu clemy, sunteti, într-un fel, o echipa de formatoare, de elita, fiecare cu contributia proprie… 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:28

  skorpion, pentru ca au tinut-o ca pe un AS in maneca 😆

  Apreciază

 • 31. clemycali  |  31 martie 2010 la 22:28

  @fini, multam ptr clipuri. Eu am luat pauza de muzica ptr restul saptamanii. Ce ai postat tu cadreaza perfect cu momentul.
  @nora, am sa incerc sa merg si eu maine si vineri la biserica. Iar parerile impartite se datoreaza celor care stramba din nas la ideea ca PDL a trebuit sa apeleze la o persoana din lumea media si nu la un activist de partid.
  @skorpion, exact. Nu nu mergea. In plus, daca Backonsky pierdea, imaginea lui ar fi suferit ingrozitor. Cred ca Basescu iiprotejeaza pe Backonsky, pe Funeriu, ca sa dau doar doua nume, si are planuri mari ptr ei.

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:32

  clemy, mai sus cred ca am spus si eu ceva in acest sens, ma cam deconcertase ideea ca Baconschi sa concureze cu „mitraliera loteriei”, nu mergea, pur si simplu.

  Apreciază

 • 33. clemycali  |  31 martie 2010 la 22:33

  @nora, incerc, si cred ca fini este in consens cu mine, sa inlatur din prejudecatile legate de muzica culta si care, in treacat fie spus, in momentul in care a fost scrisa, era muzica de consum popular larg. Si inca ceva: in lipsa unor repere muzicale clare in prim plan apar tot soiul de rebuturi frumos ambalate. E plin show businessul de astfel de personaje care nu sunt in stare sa cante o nota dar care au statut de mari vedete.

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:34

  … Skorpion, fini, clemy, se pare ca in aceasta privinta suntem pe aceiasi lungime de unda 😆

  Apreciază

 • 35. Fini  |  31 martie 2010 la 22:35

  Nora,

  toate trei (variantele Pergolesi, Haydn, Rossini) sunt frumoase, îşi au farrmecul lor. Are şi Dvorak un Stabat Mater tulburător.
  Realitatea este că am vrut să dau numai varianta lui Rossini, dar pentru aceste două părţi nu am găsit clipuri. Pare interesant şi aşa, adică şi preclasicism şi clasicism pe lângă romanticul Rossini.
  Îmi pare bine că am găsit traducerea din latină făcută de domnul Vasile Andreica. Se poate urmări pe text ce se cântă.
  Constat, pentru a câta oară, că latina mea aproape a sublimat. Am făcut latină destul de ţapăn.

  Apreciază

 • 36. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 22:36

  clemy,
  funeriu, baconsky si nu numai ei doi sint vizati de catre pirat
  😉

  am vazut-o pe dora astazi
  🙂

  sper ca va veni si in gradina care infloreste de…Paste !!!!

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:37

  Asta in privinta lui Teo.

  Revenind la muzica, e un mare adevar in ce spui, muzica culta poate redeveni atractiva doar prin interpreti valorosi.

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:39

  fini, acum chiar nu stiu la ce licee se mai face latina 🙄

  Apreciază

 • 39. clemycali  |  31 martie 2010 la 22:42

  @nora, pe vremea impuscatului se facea latina la liceele de filologie-istorie in clasele a 9-a si a 10-a. Acum nu stiu. Poate ca tot la cele cu profil umanistic.
  @skorpion, si eu sper ca dora sa revina in gradina.

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:43

  clemy, skorpion, sper ca pe dora n-o lasa inima sa nu puna niste flori in gradina, campanule, clopotei… 🙂

  Apreciază

 • 41. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 22:44

  ………….iasomie, stie ca imi place atit floarea, cit si ceaiul

  🙂

  Apreciază

 • 42. Fini  |  31 martie 2010 la 22:45

  Nora,
  29

  ia , eu fac, ce fac demult…….
  Dar tare nu aş vrea să fac pe dăscăliţa.
  Mă faci să-mi aduc aminte de un repros pe care mi-l-a făcut fiica mea acum o lună. Mi-a spus cu năduf că ea şi-ar fi dorit să aibă mai degrabă o mamă şi nu o profesoară. Mi-a zis-o? Mi-a zis-o!

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:46

  skorpion, mda, devenise tare placuta traditia ceaiurilor aromate, asta pe langa iasomia din gradina 🙂

  Apreciază

 • 44. Fini  |  31 martie 2010 la 22:50

  Clemy,

  mâine vine iarăşi JDF în partea a VI-a. 🙂
  Pune şi tu ce îţi place. Eu mi-am propus să pun muzică otodoxă (după cum cere canonul zilei) alături de două părţi din Stabat Mater-ul catolic.

  Apreciază

 • 45. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 22:52

  fini,

  fara sa fimi profesori, am patit-o la fel…
  copiilor NU le place sa fie dascaliti
  🙂

  Apreciază

 • 46. Fini  |  31 martie 2010 la 22:55

  Skorpi,

  uite aici un picuţ de ceai înainte de culcare. Pun şi iasomie cât cuprind cu trei degete.
  Afaraă plouă liniştit……

  Apreciază

 • 47. Fini  |  31 martie 2010 la 22:56

  Mai am o ceşcă ! Cine mai vrea?

  Apreciază

 • 48. orangeskorpion  |  31 martie 2010 la 22:57

  danke, fini, danke

  ploua?? iarasi ploua???
  dar e ploaia caldutza, nu-i asa???

  si uite asa tiptil tiptil cu ceaiul de iasomie, ma retrag,
  urindu-va auditie placuta in continuare

  si sper ca miine o voi citi pe dora noastra aici
  🙂

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:58

  fini, si eu vreau!
  Rasfaturi de acest fel ale copiiilor uneori ascund reversul… 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  31 martie 2010 la 22:59

  skorpion, noapte buna! 🙂

  Apreciază

 • 51. clemycali  |  31 martie 2010 la 22:59

  @fini, am sa caut maine ceva muzica sacra. Nu neaparat opera.
  Si ma bucur ca ai gasit pasaje cu JDF care a cantat foarte mult muzica sacra. Este una din pasiunile lui.

  Apreciază

 • 52. Fini  |  31 martie 2010 la 22:59

  Încă una ! Cred că nu mă mai pot opri; mi s-au stricat frânele.

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  31 martie 2010 la 23:00

  In seara asta incerc sa ma culc mai devreme ca maine am o zi tare grea… 🙂

  Apreciază

 • 54. Fini  |  31 martie 2010 la 23:01

  Pe bune, iasomia este calmantă.

  Apreciază

 • 55. clemycali  |  31 martie 2010 la 23:01

  @skorpion, si la mine in california a plouat de dimineata si era un cer mohorat, si era frig. Acum a iesit soarele si e o frumusete.
  Noapte buna iti spun la final.

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  31 martie 2010 la 23:01

  Wow, Julie Andrews ne aduce „ceai pentru doi”… 🙂

  Apreciază

 • 57. clemycali  |  31 martie 2010 la 23:02

  @somn usor nora. Si eu o sa o sterg la treburi. Ne mai citim si maine. 🙂

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  31 martie 2010 la 23:03

  clemy, vocea ingereasca a lui JDF e potrivita si pentru muzica sacra 🙂

  Apreciază

 • 59. Fini  |  31 martie 2010 la 23:04

  Clemy,

  ar fi minunat ! Poate o direcţionzi spre evenimentul pascal.
  L-am auzit cântând pentru Crăciun.
  Sau poate găseşti alţi interpreţi, dar care au imprimări faine.

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  31 martie 2010 la 23:07

  fini, clemy, a intalni persoane care au generozitatea de a darui din ce stiu si le place, e ceva de mare pret… „Gradinarii” au contribuit din plin la asta aici! Fiecare-n felul lui si dupa dorinta si placerea lui.
  Nicicum n-o sa uit acest lucru, indiferent de „climatele” prin care trece gradina 🙂

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  31 martie 2010 la 23:09

  clemy, o zi cu spor!
  fini, somn usor!

  Tuturor, noapte buna.

  🙂

  Apreciază

 • 62. Fini  |  31 martie 2010 la 23:11

  Eu vă spun NOAPTE LINĂ ! cu ajutorul lui Rachmaninov. Un Ave Maria frumos realizat de cei de la Schola Cantorum :

  Apreciază

 • 63. val  |  1 aprilie 2010 la 00:41

  Am ajuns dupa ce toti ati plecat la culcare. Va doresc tuturor somn lin si vise frumoase. Si va scriu o depesa pentru cand o veti vedea.
  Buna postare, Nora! Si plina de amaraciune, dar si de speramta. Situatia ramane dificila si, cu toate ca ceva se urneste, nu stiu daca vor fi schimbari esentiale. Sper ca schimbarile esentiale sa nu vina ca urmare a prabusitii totale/

  Nici eu nu ma dadeam in vant dupa spectacolele si umorul lui Teo Trandafir. Aveam mereu senzatia ca nu face ce-i place, ca nu i se potriveste. Dupa revolutie, multi nu au reusit sa se descurce in domeniul pentru care s=au format si s-au agatat de alte ocupatii.
  Dar in aceasta confruntare cu Lili Loterie, o sprijin pe Teo fara rezerve.
  Am vazut pe blogul lui Theophyle ce sume uriase incaseaza acesta fiinta de la statul roman, in virtutea unor contracte absurde si ticaloase, pe care guvernul Boc nu a fost capabil sa le desfiinteze scurt si fara vicii de metoda.
  Este principalul repros pe care il fac guvernului PDL: incapacitatea de a se tine de pomisiuni intr-un timp rezonabil.

  Apreciază

 • 64. Fini  |  1 aprilie 2010 la 06:56

  NEAŢA !

  Apriliş bolundiş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆 😆 😆

  Retro :

  Apreciază

 • 65. Fini  |  1 aprilie 2010 la 06:58

  Apreciază

 • 66. Fini  |  1 aprilie 2010 la 06:59

  O zi faină !

  Un pic mai târziu vă mai aduc ceva, dacă sunteţi cuminţi. 🙂

  Apreciază

 • 67. luminita  |  1 aprilie 2010 la 11:01

  Buna dimineata dupa ora veche , dragilor !
  Fini,
  m-ai omorat cu Unguru’ Bulan !
  unde l-ai gasit ?
  E de coma .
  M-am cracanat de ras .

  Apreciază

 • 68. Fini  |  1 aprilie 2010 la 11:20

  Apreciază

 • 69. Fini  |  1 aprilie 2010 la 11:31

  Luminoaso,

  unul mic, mic de la mine ! Eu nu sunt ca Iuda sunt mai rea………… când te-oi vinde pe cinci lei. 😆
  Gluma-i glumă, totuşi am unul pentru tine în trăistuţă.
  Dacă-ţi place aşa mult Unguru’ vezi că ieri dimineaţă l-am scos la vezeală. Caută 31 martie @113.

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 11:34

  Ziua buna si-nsorita, prieteni!
  🙂
  Val, eu cred ca e bine sa ai un vis si sa te tii de el, altfel nu-s sanse sa se schimbe vreodata ceva. Ca popor avem acest fatalism mioritic, din pacate, justificabil intr-un fel si frumos poetic si filozofic. Dar credinta in Cel de Sus, inseamna mai mult, e ceea ce mentine optimismul si convingerea ca tot ceea ce ni se-ntampla are un sens, un rost al binelui, chiar si in mijlocul raului.

  Teo cea vesela si sufletista, DA,specia ailalta care mananca bani, NU! 🙂

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 11:36

  fIni, servus! Chiar ca mi-ai inveselit ziua! 😆

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 11:37

  lumi, acum aflai si eu de ungurul BULAN 😆

  Apreciază

 • 73. luminita  |  1 aprilie 2010 la 11:37

  Fini,
  l-am vazut si pe cel de ieri…..
  eeeeiiiii,
  esti nemaipomenita !
  Iti plac si hlizelile cu gura pana la urechi si sarbele si rockul …..dar esti magistrala cand il aduci pe Bach , pe Chopin , pe Rahmaninov ,
  pe Beethoven sau pe Ceaikovschi .
  O zi frumoasa, Fini !
  Dupa sufletul tau bun .
  Si zburdalnic printre poezii si portative.

  Apreciază

 • 74. luminita  |  1 aprilie 2010 la 11:41

  Fini,
  ia asculta aici :

  Apreciază

 • 75. Fini  |  1 aprilie 2010 la 11:43

  Luminoaso,

  după cum se manifestă Unguru’ noi încă n-avem nimic, deşi doctorul în sticleţii Grădinii a zis doct că-i grav cu mine.
  Cobeşte ticălosul. Da’ io-l iert. 🙂
  Şi el pe mine ! Că dacă nu, iar mi se aprind chibritele în buzunarele nădragilor ! :mrgreen:

  Apreciază

 • 76. luminita  |  1 aprilie 2010 la 11:43

  Fini,
  sa nu-mi spui ca ai adormit 😀

  Apreciază

 • 77. luminita  |  1 aprilie 2010 la 11:45

  aaaaaaaaaaaaaa,
  deja mi-ai raspuns…..
  O zi frumoasa !
  fug la cele trebi……

  Apreciază

 • 78. Fini  |  1 aprilie 2010 la 12:09

  Luminoaso,

  ia ascultă ! Eu am dat o seară întreagă Chopin, zilele trecute, tu unde ai fost? În zilele următoare, când ai timp ascultă.
  Ai rămas rece la toate strădaniile mele şi acum vii cu nocturna asta frumoasă, dar nu cea maI frumoasă, ca să ce ? Să mă îmbunezi? Lasă, lasă ! Zilele aste se-mplineşte anul de când mi-ai făcut o dedicaţie de-am ajuns nebună cu nervii. 😆 😆
  Sper să ne mai vedem. 🙂

  Apreciază

 • 79. Fini  |  1 aprilie 2010 la 12:16

  Tu Lumino,

  la „nocturne” se visează frumos, cred că roz sau albăstrui, nu adorm decât moşii săracii, că li se întunericeşte.
  Şi uite aşa-ţi fac eu educaţia muzicală !

  Apreciază

 • 80. Fini  |  1 aprilie 2010 la 12:22

  Acum ‘oi pune ultimul clip cu Apriliş Bolundiş şi plec, că m-am chiţăit destul.

  Apreciază

 • 81. Fini  |  1 aprilie 2010 la 12:28

  Pup Nora !

  Apreciază

 • 82. luminita  |  1 aprilie 2010 la 13:22

  Am mai venit si io o tura si l-am gasit pe Beligan .
  Pa !

  Apreciază

 • 83. luminita  |  1 aprilie 2010 la 13:24

  Fini,
  am gasit melodia care-mi rasuna in urechi acum cateva zile .
  Ti-o dedic :

  Apreciază

 • 84. luminita  |  1 aprilie 2010 la 13:26

  Fini,
  in capul meu invalmasit de muzici printre idei razlete si sentimente statornice aceasta melodie rasuna cu glasul lui Florin Bogardo.

  Apreciază

 • 85. luminita  |  1 aprilie 2010 la 14:29

  Fini,
  una si mai frumoasa , chiar cu vocea lui Florin Bogardo :

  Apreciază

 • 86. luminita  |  1 aprilie 2010 la 14:29

  Apreciază

 • 87. Fini  |  1 aprilie 2010 la 19:20

  Poate mă înşel, dar imaginea lui Eminescu apare la 1,07 min. suprapusă peste nebuloasa Orion. Cine a făcut clipul s-a gândit la o paralelă Orion – Luceafărul de seară?
  Constelaţia Orion a înfierbântat imaginaţia mai multor poeţi, cred că numai Luna îl întrece. Poate cei mai cunoscuţi sunt Byron şi Longfellow. Longfellow a scris un poem superb – „Occultation of Orion” care începe :

  I saw, as in a dream sublime,
  The balance in the hand of Time.
  O’er East and West its beam impended;
  And day, with all its hours of light,
  Was slowly sinking out of sight,
  While, opposite, the scale of night
  Silently with the stars ascended.

  Am un clip frumos În care la sfârşit apare nebuloasa Orion :

  (iarăşi Bach-ul meu)

  Apreciază

 • 88. luminita  |  1 aprilie 2010 la 20:08

  Fini,
  superb Bach-ul tau !
  acum ma uit la constelatie ,
  Orionul asta cum ar trebui sa se desluseasca dintre toate stelele din clip ?
  Mie imi place mai mult aici .
  Sunt de pamant si ca luna si ca an zodiacal vorbind si-n chinezeste mai ales.
  Sobolan de biblioteca , deh .

  PS: Fini, hai ca am vazut si constelatia , dar e nebuloasa rau…
  Oare tata pe acolo o fi ?
  Ca daca da m-as duce dupa el….

  Apreciază

 • 89. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:18

  Apreciază

 • 90. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:19

  Buna seara, buna seara.
  @fini, Bachul pus de tine a fost absolut magnific.

  Apreciază

 • 91. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:28

  Apreciază

 • 92. Fini  |  1 aprilie 2010 la 20:28

  Pentru cei care şi-au petrecut copilăria şi adolescenţa prin căminele şcolilor de la oraş :

  ISUS DIN COPILĂRIE.
  Vasile Voiculescu

  Isuse, ca să te urci la Ierusalim de Florii,
  Treceai şi prin oraşul unde eram la şcoală.
  Cum te-aşteptau sufletele de copii să vii,
  Plângând pe la gazde-n cămăruţa goală !
  Tu ne mântuiai şi ne trimiteai iar la părinţi,
  Cu brişci şi căruţe pornindu-ne acasă
  Sub soarele cu luciri fierbinţi
  Pe drumuri domoale de plasă.
  Şi-ajungeam la cuiburile noastre prin sate
  Înaintea rândunelelor întârziate.
  Amurgurile îşi ardeau în cer râşina
  Prin nori întruchipând răstigniri şi vedenii.
  Clopotele mâhnite înmormântau lumina
  Şi lin o coborau amestecând-o-n denii.
  Toată săptămâna ţi-o închinam numai ţie
  Şi patimilor tale minunate,
  Dar bătea în noi, ascuns, tainica bucurie
  Că toate sunt un joc măreţ şi tu le birui pe toate.
  Joi porneam în cete la pădure
  S-adunăm călţunaşi şi viorele,
  Umplea de chiot şi cântec dealurile sure,
  Uitând că eşti mort şi c-o să te împodobim cu ele :
  Zăceau pe sfânta masă biete flori vinete, încă înfrigurate,
  Şi printre ele lucea, vie, zugrăvită pe icoană,
  Roşia floare a coastei tale însângerate
  Şi stropii de sânge picuraţi din coroană.
  Dar dacă zarzării era înfloriţi, făceam jaf,
  Şi te-năbuşeam sub troiane de cununiţe
  Pe tine şi tot alaiul de pe sfântul epitaf,
  Iosif, Nicodim, mironosiţe
  Şi Maica Domnului cu mahrama pe cosiţe.
  Vineri te prohodeam apoi de-a bine.
  Biserica era o slavă de fum şi pară,
  Vădanele boceau toţi morţii pe-afară,
  Mama mă strângea la piept cu suspin
  Şi muream şi noi toţi cu tine,
  Până ce duminică înviam iară :
  Tu ca să te urci la cer şi să te schimbi la faţă,
  Noi să ne-ntoarcem jinduiţi la viaţă,
  La ouă, la miel, la cozonaci
  Şi la scrânciobul atârnat între copaci.

  Mângâietorule încununat de spini,
  Oricâte amărăciuni am înghiţit pe cale,
  Mi-s încă stupii sufletului plini
  De toată mierea amintirii tale

  Apreciază

 • 93. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:30

  Apreciază

 • 94. orangeskorpion  |  1 aprilie 2010 la 20:32

  salve, guten Abend!

  🙂

  luminita,
  #88

  ma fac ca nu am citit ultimul rind din comentul de la 88

  Apreciază

 • 95. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:33

  Apreciază

 • 96. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:34

  Apreciază

 • 97. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:35

  Apreciază

 • 98. Fini  |  1 aprilie 2010 la 20:37

  Lumino,

  îţi zâmbeşte şi cred că e mândru de tine.
  Lasă-l în liniştea lui şi doreşte-i „LUMINĂ LINĂ !”

  Apreciază

 • 99. Fini  |  1 aprilie 2010 la 20:39

  Clemy,

  PERFECT ! 🙂

  Apreciază

 • 100. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:41

  @fini, poezia lui Vasile Voiculescu m-a facut sa-mi amintesc de copilaria mea, de Saptamana Mare cand, in vinerea mare, mergeam cu tata la bisrica iar mama ramanea acasa ca sa faca cozonaci. Si nu intelegeam, eram prea mica, semnificatia acestei zile mari. Asteptam sa vina duminica, sa pot manca bunatatile pe care le pregatea mama.

  Apreciază

 • 101. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:41

  Apreciază

 • 102. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 20:43

  Apreciază

 • 103. Fini  |  1 aprilie 2010 la 20:47

  Skorpi,

  să fim sinceri, cei care ni i-am pierdut pe cei dragi, zilele astea ne îndreptăm gândurile spre ei.
  La Luminiţa durerea este crudă, ca iarba de afară.
  O ţinem şi noi de mână, ca să treacă peste greul ăsta.

  Apreciază

 • 104. orangeskorpion  |  1 aprilie 2010 la 20:47

  ok, fini, asa sa facem…

  Apreciază

 • 105. Fini  |  1 aprilie 2010 la 20:50

  Clemy,

  de ani de zile Vasile Voiculescu şi Tudor Arghezi mă pregătesc sufleteşte de Paşti.

  Apreciază

 • 106. Fini  |  1 aprilie 2010 la 20:59

  JOIA MARE

  Vasile Voiculescu În grădina Ghetsemani

  Iisus lupta cu soarta şi nu primea paharul…
  Căzut pe brânci în iarbă, se-mpotrivea îtruna.
  Curgeau sudori de sânge pe chipu-i alb ca varul
  Şi-amarnica-i strigare stârnea în slăvi furtuna.

  O mâna nendurată, ţinând grozava cupă,
  Se coboară-miindu-l şi i-o ducea la gură…
  Şi-o sete uriaşă stă sufletul să-i rupă…
  Dar nu voia s-atingă infama băutură.

  În apa ei verzuie jucau sterlici de miere
  Şi sub veninul groaznic simţea că e dulceaţă…
  Dar fălcile-nclestându-şi, cu ultima putere
  Bătându-se cu moartea, uitase de viaţă!

  Deasupra fără tihnă, se frământau măslinii,
  Păreau că vor să fugă din loc, să nu-l mai vadă…
  Treceau bătăi de aripi prin vraiştea grădinii
  Şi uliii de seară dau roate dupa pradă.

  Apreciază

 • 107. Fini  |  1 aprilie 2010 la 21:12

  Plec puţin, dar mă întorc când bate gongul la 22.00

  Apreciază

 • 108. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 21:32

  Intre timp am sosit si eu! Luminita, fini, skorpion, clemy,
  seara buna, prieteni! … Si nici nu poate fi altfel cu atatea daruri de suflet, unul mai frumos decat celalalt! TKS!

  Apreciază

 • 109. luminita  |  1 aprilie 2010 la 21:43

  Of, Fini,
  m-ai inteles.
  Surorile mele ( ca suntem trei motzate ) imi povestesc ca il viseaza.
  La mine-n vis nu vine, desi cand spun Tatal Nostru inainte de a adormi ….de fapt eu la tatal meu ma gandesc.
  Mi-e asa de tare dor de el de nu-mi incap cuvintele in nicio fraza…si cred ca asa va ramane, nu va incape nici intr-o carte mareeeeeee, nicaieri nu incape dorul de tatal meu .
  E de necuprins in ceva.

  Apreciază

 • 110. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 21:49

  @luminita, poate ca ceea ce am sa-ti spun eu acum sa te linisteasca putin. Faptul ca surorile tale il viseazs pe tatal vostru este un semn bun, ca a ajuns printre ingeri si e linistit. Sunt convinsa ca acolo unde e vegheaza asurpa voi toate.

  Apreciază

 • 111. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 21:57

  lumi, sunt cinci ani de când s-a dus tata, intr-un martie friguros, si, desi durerea s-a mai estompat, dorul, NU! De cinci ani in fiecare luna martie ma simt mai slaba si mai vulnerabila…

  Apreciază

 • 112. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:01

  Luminiţa,

  vezi, vrea linişte. Lasă-l.
  Va trece şi dorul.

  Apreciază

 • 113. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 22:01

  important de semnat si aici:

  http://blogary.ro/2010/04/petitia-de-sprijin-pentru-cei-300-semneaza-si-tu/

  Apreciază

 • 114. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:03

  Nora,

  tu eşti cu martie şi eu cu aprilie (16 şi 18).

  Apreciază

 • 115. luminita  |  1 aprilie 2010 la 22:04

  clemy,
  iti multumesc .
  Chiar daca transformarea poetului intr-un altfel de om , cu un chip zadarnicit de vorbe-n vant ne dezamageste azi , indraznesc sa aduc o poezie frumoasa in tristetea ei , a poetului Adrian Paunescu :

  Adrian Paunescu

  Rugă Pentru Părinţi

  Enigmatici si cuminti,
  Terminându-si rostul lor,
  Lânga noi se sting si mor,
  Dragii nostri, dragi parinti.

  Chiama-i Doamne înapoi
  Ca si-asa au dus-o prost,
  Si fa-i tineri cum au fost,
  Fa-i mai tineri decât noi.

  Pentru cei ce ne-au facut
  Da un ordin, da ceva
  Sa-i mai poti întârzia
  Sa o ia de la început.

  Au platit cu viata lor
  Ale fiilor erori,
  Doamne fa-i nemuritori
  Pe parintii care mor.

  Ia priviti-i cum se duc,
  Ia priviti-i cum se sting,
  Lumânari în cuib de cuc,
  Parca tac, si parca ning.

  Plini de boli si suferind
  Ne întoarcem în pamânt,
  Cât mai suntem, cât mai sunt,
  Mângâiati-i pe parinti.

  E pamântul tot mai greu,
  Despartirea-i tot mai grea,
  Sarut-mâna, tatal meu,
  Sarut-mâna, mama mea.

  Dar de ce priviti asa,
  Fata mea si fiul meu,
  Eu sunt cel ce va urma
  Dragii mei ma duc si eu.

  Sarut-mâna, tatal meu,
  Sarut-mâna, mama mea.
  Ramas bun, baiatul meu,
  Ramas bun, fetita mea,

  Tatal meu, baiatul meu,
  Mama mea, fetita mea.

  Apreciază

 • 116. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:05

  Apreciază

 • 117. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:07

  Pro peccatis suae gentis
  vidit Iesum in tormentis
  et flagellis subditum.

  Biciuirea ea privise,
  pe Iisus cum patimise
  pentru-al neamului pacat.

  Apreciază

 • 118. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:10

  Eia Mater, fons amoris,
  me sentire vim doloris
  fac, ut tecum lugeam.

  Tu, fantana de iubire,
  Maica, da-mi vie simtire
  sa jelesc in preajma ta.

  Apreciază

 • 119. orangeskorpion  |  1 aprilie 2010 la 22:12

  Intrucit este posibil ca in urmatoarele zile sa nu mai am acces la internet, va doresc tuturor din GRADINA NOREI cu NORA in frunte si din tot sufletul meu

  Sarbatori Pascale linistite !!!

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 22:14

  skorpion, MULTUMESC SI MULTUMIM!

  La rândul meu îţi urez Sarbatori Fericite de Sfintele Pasti!

  Apreciază

 • 121. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:16

  ANTONIN DVORAK – de la duioşie la durere şi revoltă cuprinde zbuciumul unei mame care-şi priveşte fiul murind.

  Apreciază

 • 122. luminita  |  1 aprilie 2010 la 22:17

  skorpion,
  multumesc si eu si iti intorc urarile,
  Liniste sufleteasca si bucurie iti doresc .
  Sa ne reintalnim sanatosi !

  Apreciază

 • 123. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 22:17

  @skorpion, multumim. Si tie la fel.

  Apreciază

 • 124. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:18

  Sancta mater, istud agas,
  Crucifixi fige plagas
  cordi meo valide.

  Maica Sfanta, da-mi aceasta:
  fa sa port in piept napasta
  ranii Rastignitului.

  Apreciază

 • 125. noradamian  |  1 aprilie 2010 la 22:19

  Dragilor, ma retrag mai devreme, o seara si o noapte frumoasa si placuta in continuare! 🙂

  Apreciază

 • 126. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:23

  Skorpi,

  ţi-ai pregătit maşinuţele cu parfum? 😆

  Să petreci un Paşte cum îţi doreşti şi să ne revedem cu bine.

  Apreciază

 • 127. orangeskorpion  |  1 aprilie 2010 la 22:27

  fini,

  🙂

  waoo, am si uitat ca pe unde ma duc trebuie sa iau cu mine niste masinute cu parfum…

  mersi ca mi-ai adus aminte!
  🙂

  Sa ne revedem cu bine saptamina viitoare !

  Apreciază

 • 128. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:27

  Nora,

  eşti în pericol mare ! Skorpi îşi va parca luni maşinuţa cu odicolon
  drept la tine-n moţ. 😆
  Poate dansaţi şi o milonga ! (sunt plină de idei)

  SOMN UŞOR !

  Apreciază

 • 129. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:29

  Pe mine nu mă mai stropeşte nimeni de când am devenit olteancă. 😥
  Ce frumos a fost !

  Apreciază

 • 130. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:30

  Skorpi,

  prietenul la nevoie se cunoaşte !

  Apreciază

 • 131. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 22:36

  @fini, nici pe mine nu m-a mai stropit nimeni de cand am ajuns peste ocean. Asa ca suntem in suferinta. Si parca singura nu-mi vine sa-mi torn sticla de parfum in cap. Ca sa nu mai spun ca prima data cand am vopsit ouale in Joia Mare si le-am lasat pe masa sotul meu le-a bagat in frigider pe motiv ca se strica. Ma rog, american. De cand sunt in America parca Pastele si-a pierdut ceva din aura mistica.

  Apreciază

 • 132. Fini  |  1 aprilie 2010 la 22:42

  Clemy,

  uite că depănăm amintiri.
  Cât am fost copil băteam toaca. Fiecare copil avea toaca lui. Cum se punea postul toţi coboram toaca din pod şi seara tot cartierul răsuna de ritmurile ieşite din fiecare toacă.

  Apreciază

 • 133. clemycali  |  1 aprilie 2010 la 22:45

  @fini, asa e. Uite eu toaca n-am batut-o niciodata. Dar mergeam in fiecare Vinere Mare la Prohod cu tata. Mama ramanea cu cozonacii acasa si sa se razboiasca cu pisicile care sareau pe masa din sufragerie sa se joace cu ouale rosii. Boala pisiceasca grea care nu cunoaste granite. Ca si ai mei fac la fel. 🙂

  Apreciază

 • 134. Fini  |  1 aprilie 2010 la 23:42

  Clemy

  🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 135. Fini  |  1 aprilie 2010 la 23:43

  NOAPTE BUNĂ ! tuturor

  Apreciază

 • 136. Fini  |  2 aprilie 2010 la 06:31

  NEAŢA !

  Apreciază

 • 137. Fini  |  2 aprilie 2010 la 06:32

  Apreciază

 • 138. orangeskorpion  |  2 aprilie 2010 la 06:48

  avanpremiera:

  http://terrisfp1.com/holidays/chick.swf

  🙂

  Apreciază

 • 139. Fini  |  2 aprilie 2010 la 07:18

  Skorpi,

  😆 😆 😆

  Fain !

  Apreciază

 • 140. noradamian  |  2 aprilie 2010 la 13:28

  fini, clemy, skorpion, lumi,
  prieteni, salut!

  ziua frumoasa sa va fie!

  Sibienii îl iubesc pe Chopin, si vor sa arate acest lucru intr-un mod original:

  http://www.domnuleprimar.ro/SIBIU-Claviatura-pian-trecerile-pietoni-din-oras-Doar-avize-pentru-terase-sezoniere-Primarul-prefectul-cazut-acord-pentru-domeniul-schiabil-Paltinis-Daneasa-dpe-s-1-a8126.htm

  Apreciază

 • 141. luminita  |  2 aprilie 2010 la 15:20

  Fetelor,
  spor la treaba !
  Baietilor,
  ajutati fetele la treaba !
  eeeeiiii,
  \ca ma inierviez,
  si cand ma inierviez io ……e de rau

  Apreciază

 • 142. luminita  |  2 aprilie 2010 la 15:24

  Fini,
  iti multumesc pentru aseara .
  Ne mai auzim.

  Apreciază

 • 143. Creanga  |  2 aprilie 2010 la 18:31

  Voi gradinari sa fiti iubiti!
  De Paste liniste sa gasiti!
  Si clopotul va v-aminti
  Ca ati fost candva copii
  Lumina se v-aprinde-n noapte
  Sa spele vechile pacate
  Veti fi piosi si somnorosi
  Cu pasca dulce si-oua rosi
  Iar toaca somnul va sfarsi
  Pacate noi vei savarsi

  Apreciază

 • 144. clemycali  |  2 aprilie 2010 la 19:14

  Buna seara, buna seara.
  @creanga, multam ptr versuri 🙂

  Apreciază

 • 145. noradamian  |  2 aprilie 2010 la 21:15

  Seara buna!

  Creanga, material din plin pe la noi! Dar, vorba e, că stii să-l pui frumos in opera 🙂

  Apreciază

 • 146. noradamian  |  2 aprilie 2010 la 21:16

  clemy,
  servus!

  Postare noua!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 931.179 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 1.450 de urmăritori

Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 931.179 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Feed-uri


%d blogeri au apreciat: