Autodiscriminarea, ca politică naţională (2)

31 Iulie 2010 at 21:45 74 comentarii

…După ce fonduri guvernamentale şi europene de preaderare şi destule din cele structurale s-au risipit ca un râu care dispare în deşert în tot felul de activităţi, forme, oengeuri, agenţii, iată că a venit şi vremea decontului care, din nefericire, se suprapune cu “seceta” financiară adusă de criză. Desigur nu răspunde nimeni deşi încă avem unul din cele mai gonflate aparate birocratice de pe continent. Scăpată de sub control (presupunând că a existat din partea română aşa ceva) problema integrării romilor (social-culturală, naţională, europeană) întrece în gravitate multe altele. Un adevărat bumerang pentru ţara asta considerată acum,”exportatoare” de infracţiuni, contabilizate în detrimentul viitorului ei european! Evident, nimeni nu se aşteaptă ca  responsabilii respectivelor proiecte să răspundă mai mult decât au făcut-o până acum. Iar acest aspect face imposibilă orice încredere în a lua lucrurile de la capăt, chiar dac-am da peste peştera lui Alibaba!  Din nefericire, spre deosebire de populaţiile exotice de ţigani din Europa occidentală privite cu mai mult sau mai puţină îngăduinţă, spre deosebire de „oamenii voiajului” cum îi numeşte preşedintele Sarkozy (nu tocmai prietenos), „romii”noștri sunt respinşi de toţi şi detestaţi peste tot.  Lărgind câmpul de observaţie şi judecând drept, nicicând privilegiile, ca favoruri acordate „dezintegrat” unor persoane dintr-un grup, unor grupuri dintr-o colectivitate, unei etnii dintr-o naţie, n-o să integreze nimic. Argumentarea lor teoretică e infirmată de realitatea practică. Psihologic, efectul acestei păguboase motivaţii (cel puţin în condiţiile politice de la noi) poate fi comparat cu efectul discriminării (pozitive, negative, deopotrivă) în orice colectiv, inclusiv într-o familie. Discriminarea pozitivă, de regulă, o va determina şi accentua pe cea negativă. Mai mult decât egalitarismul, privilegiarismul, ca mod de a mima principiul generos al creerii egalităţii de şanse e perdant pentru toţi. În cele din urmă, renunţând la aparenţe, se arată aşa cum e: cinic şi neruşinat. Atunci se vede limpede cât ne costă accesul politicienilor „clarvăzători” dintr-un sistem corupt-putregai la „peştera” cu fonduri…  Schengen? NON! Nici cu dezlegări de farmece.

va urma….

Anunțuri

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , .

Autodiscriminarea ca politică naţională (1) Franţa,turbulenţe previzibile…

74 comentarii Add your own

 • 1. skorpion  |  31 Iulie 2010 la 21:54

  buna postare,

  si totusi doresc sa spun, ca exista fonduri europene care au dat roade….fabrici de diverse, salam, cinepa, piine, utilaje etc… inclusiv pensiuni tot din fonduri europene…

  problema este/a fost a spagilor care totalizeaza probabil doar la un singur minister vreo 5 milioane euroi…

  Apreciază

 • 2. skorpion  |  31 Iulie 2010 la 21:55

  am uitat sa ma inscriu la viitoarele comentarii pe care le voi primi via email

  🙂

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  31 Iulie 2010 la 22:00

  skorpion, vorbind in general de fonduri, in special de cele structurale, sigur ca au dat si ceva roade, dar extrem de putine si mult prea preferentiale 😉 Problema arzătoare a zilei acum este chiar incompetenta functionarimiii din ministere in privinta absorbtiei fondurilor! La transporturi, agricultura etc. etc.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  31 Iulie 2010 la 22:03

  Cu milioanele de euro spaguite cum sa se urneasca treburile?

  Apreciază

 • 5. Băşcăliosul  |  31 Iulie 2010 la 22:23

  Salutare!
  Nici magia neagră nu ne mai absolvă de bulibăşeala scăpată la export în stare brută. În schimb, ne poate ajuta pe plan intern la diminuarea discriminărilor din magia alba şi a celor produse de monopolul asupra ghicitului la alba-neagra.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  31 Iulie 2010 la 22:48

  Bascaliosul, salut! Cu bulibaseala „scapata la export” am bulibasit-o, e clar, dar nu stiu cum asta ne poate ajuta in interior 🙄

  Apreciază

 • 7. dora  |  31 Iulie 2010 la 23:24

  Eu am comentat

  intr-un fel anticipat.

  Citindu-ti topiculr,mi-am adus aminte de solutia gasita de min.liberal Cioroianu- exilul in desertul Saharei.Oare cei de acolo s-ar bucura?

  Apreciază

 • 8. dora  |  31 Iulie 2010 la 23:29

  Ceea ce s-a intaplat cu unele fonduri europene,am un caz chiar din familie.Ginerele a primit aprobarea pt.o pensiune,destul de usor. Din lipsa banilor pt.cofinantare a trebuit sa amane toata afacerea.Luase deja un credit la banca si ,iar cheltuielile erau mult prea mari.

  Apreciază

 • 9. clemycali  |  31 Iulie 2010 la 23:41

  Buna seara, buna seara.
  La subiect intai. Da nora, fondurile europene destinate integrarii tiganilor s-au dus pe apa sambetei. Si nu a fost nimeni tras la raspundere ptr banii de care s-a ales praful. Iar mass media nu a facut nici ea nimic. Din contra. S-au facut reportaje despre nunta fiicei regelui, imparatului de 14 ani si nu anchete despre cine a fost responsabil cu programele, cat s-a primit, cat s-a chelutit, care sunt rezultatele si cate castele cu turnulete s-au construit din banii proveniti de la UE.
  @skorpion, eu nu neg ca s-au facut si lucruri bune cu finantarile de la UE. Dar in cazul concret al tiganilor nu s-a intamplat nimic. A crescut numarul copiilor de tigani scoralizati? S-a renuntat la practica maritarii fetelor la 12-13 ani? Nu. Si atunci unde e progresul? Unde e integrarea?

  Apreciază

 • 10. Băşcăliosul  |  31 Iulie 2010 la 23:44

  Nora,
  Bulibşeala nu ne ajută niciunde; magia neagră ne mai poate ajuta, dar numai în interior şi în cele 2 probleme de discriminare amintite:
  -magia albă, dominantă, să fie adusă pe picior de egalitate cu cea neagră;
  -monopolul asupra ghicitului la alba-neagra să dispară, să ştie toţi românii la fel, fără deosebire de una-alta; de exemplu, să se introducă în toate şcolile, ca materie obligatorie; cine ştie cum vom avea nevoie de sportul ăsta din cauza crizei, să facem cu toţii un ban cinstit. Asta da, nediscriminare!

  Apreciază

 • 11. clemycali  |  31 Iulie 2010 la 23:46

  @dora, ai dreptate. Si eustiu cateva cazuri de mici afaceri care nu s-au mai pus pe picioare din cauza de birocratie. Te apuca lehamitea cand te gandesti.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  31 Iulie 2010 la 23:49

  dora, pana la exil, dl cioroianu si guvernul din care facea parte ar fi trebuit sa verifice cum se cheltuiau milioanele de euro care la acea vreme curgeau. Concret, cum au imbunatatit proiectele viata romilor. Trebuiau controlati sefii romilor implicati in asta( sefi de oengeuri, reprezentanti guvernamentali, consilieri, primari etc). Pe de alta parte exista şi destui romi care invata si muncesc fara sa fi avut parte de „ajutoare”. Pe acestia, din pacate, discriminarea negativa produsa de politicile infectate de coruptie îi nedreptateste. Nedreptatire de care avem si noi majoritarii parte, ca popor care vrem nu vrem, trebuie sa purtam imaginea tarii macinate de coruptie in care traim.

  Apreciază

 • 13. Băşcăliosul  |  31 Iulie 2010 la 23:49

  Învăţăm degeaba toţi să manevrăm alba-neagra la ghicit, cu intenţia de a ajunge să practicăm noua meserie afară. Acolo nu mai păcălim pe nimeni. 🙂

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  31 Iulie 2010 la 23:51

  clemy, servus! Da, in primul rand e vorba de iresponsabilitatea politica, care a devenit de-adreptul primejdioasa 😉

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  31 Iulie 2010 la 23:53

  bascaliosul, ai dreptate, pacalitul e sport national care nu are succes afara

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  1 August 2010 la 00:18

  Noapte buna tuturor!

  clemy, weekend placut

  🙂

  Apreciază

 • 17. skorpion  |  1 August 2010 la 08:10

  zimbiti, va rog:

  🙂

  Itzic lucra pt Saddam Hussein.

  Dupa un accident Saddam necesita transfuzie urgenta si singurul cu aceeasi grupa de sange este Itzic.

  Itzic speriat se duce la rabin si il intreaba ce sa faca.
  – Fiule da-i sange, e si el om ca si noi, faci o fapta buna, salvezi o viata…
  Isi revine Saddam si il umple pe Itzic de bogatzii, masini, femei.

  Se repeta intamplarea, iar se duce Itzic la rabi, acelasi raspuns, da iar sange si cand se vindeca Saddam ii trimite cadou un buchet de flori si o sticla cu vin.
  Se mira Itzic, dar asta este!!

  Se repeta a treia oara toata intamplarea, Saddam ii trimite o scrisoare de multumire.
  Itzic foarte confuz se duce la rabin:

  – Pai bine mai rabi, prima oara averi, apoi o sticla cu vin…. ma rog, da’ acu’ pur si simplu o felicitare?? doar i-am salvat viata, a treia oara, nu??

  – Vezi mai Itzic, a inceput sa aiba sangele nostru!

  🙂

  Apreciază

 • 18. skorpion  |  1 August 2010 la 08:12

  🙂

  20 de motive pentru a ramâne in România

  1) Pentru că din România poți să pleci, totuși, oricând…Nu te ține nimeni cu forța;

  2) Pentru că aici ceilalți sunt gata să împartă cu tine tot ce au: manelele din mașină, gripa din autobuz și nevasta de acasă;

  3) Pentru că în țara noastră poți să devii doctor în științe doar dacă dovedești că nu ai mai multe cunoștințe decât un elev de gimnaziu;

  4) Pentru ca aici marinarul a ajuns președinte. Si tot felul de zero barati umplu bancile parlamentare. ..Îți dai seama unde poți să ajungi ca pompier sau mecanic auto?

  5) Pentru că doar în România sunt mai multe Jeep-uri decât milionari și mai mulți milionari decât firme;

  6) Pentru că doar aici ni se pare firesc să primim fără să oferim ceva în schimb;

  7) Pentru că România e singura țară în care numai dacă privești la cei care muncesc, primești un spor de spectator numit „indemnizație de conducere”;

  8) Pentru că doar aici te poţi bucura în orice clipă de ospitalitatea proverbială a poporului român. De pildă, în trafic toată lumea vrea să-ţi cunoască mama şi să-ţi iubească copiii, morţii şi sfinţii;

  9) Pentru că suntem singurul neam la care „hoțule” este o vorbă de alint;

  10) Pentru că doar aici putem vorbi urât de unguri, bulgari, evrei, olteni, moldoveni, ardeleni… și să fim considerați haioși în același timp;

  11) Pentru că avem cea mai bună shaorma, chiar dacă arabii sint minoritari;

  12) Pentru că aici cineva se poate numi Simona Sensual, fără să fie neapărat actriţă porno;

  13) Pentru ca avem mai multe Silicon Valley, dar nu între două dealuri din California, ci intre doua țițe din Dorobanți;

  14) Pentru că aici poți să devii șofer, fără să dai vreun examen;

  15) Pentru că numai în România se poate organiza campionatul mondial de 3000 km slalom printre obstacole (căruțe, gropi, câini morți de foame, bețivi morți de beți);

  16) Pentru că pe meleagurile românești zăpada este considerată sfântă, numai pentru că a picat din cer… Odată aşezată pe şosea, o lună de zile nu o mai atinge nimeni;

  17) Pentru că în România se iau pauze înainte de a incepe munca si se platesc sporuri pentru revenirea din concediu;

  18) Pentru că românii sunt foarte atașați de noțiunea de politețe. Atât de atașați, încât, de pildă, le este foarte greu să dea, de la ei un simplu „bună ziua”;

  19) Pentru că doar aici parfumul se cumpară dupa nume, nu după miros;

  20) Pentru că atunci cind toate locurile din iad vor fi ocupate, România va deveni destinația de rezervă. Cei care rămân aici vor fi scutiți de cheltuielile de transport.

  Apreciază

 • 19. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 09:43

  Salutare, salutare!
  *
  Un om moare si ajunge la Sf.Petru! Pe pereţi vede numai ceasuri şi îl intreabă ce e cu ele.
  − Sunt ceasurile minciunii şi fiecare are câte unul. Când omul spune câte o minciună limba ceasului avansează cu o oră.
  − Şi ceasul acela care nu se mişcă?
  − E de la maica Tereza.
  − Dar ceasul lui Vântu unde este?
  − E în camera lui Iisus. Îl ţine pe post de ventilator!

  Apreciază

 • 20. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 09:48

  Un moş se prezintă la biroul de emigrări spunând ca el vrea să părăsească definitiv România.

  – De ce, omule, mai ales la vârsta dvs?
  – Păi… din cauza homosexualitătii.
  – Cum aşa?
  – Stiţi, în timpul războiului se pedepsea cu moartea, apoi în timpul comuniştilor cu închisoarea. Acum e tolerată… Eu aş vrea să emigrez până nu devine obligatorie!

  Apreciază

 • 21. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 09:51

  O doamna distinsă intră într-un magazin elegant de pălării.
  – Cu ce vă putem servi?
  – Mi-aş dori o pălărie mare, cu ceva romantic, poate cu o tentă bleu sau verde, poate cu flori, sau cu fructe stilizate…
  – Concret, la ce va găndiţi?
  – Concret, la un futai. Dar ar fi bună si o pălărie frumoasă…

  Apreciază

 • 22. freigeist  |  1 August 2010 la 17:05

  am citit dar n-am inteles nimic. poate pentru ca graseiezi. sau da-mi alt pretext.

  dupa înca o zi.
  aha, nu intelegi ce spun? ca si mine. deci nu ne intelegem. doarbatem apa in piua. piua ta e de visin?

  va urma, bineinteles.

  Apreciază

 • 23. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 17:08

  freigest,
  Amice, se înţelege foarte bine, eşti un idiot.
  Va urma, bineînţeles, să confirmi cu brio.

  Apreciază

 • 24. dora  |  1 August 2010 la 17:23

  Salve!

  cazul ca cel din familia mea este probabil destul de frecvent.Se pare ca nu exista o buna comunicare si coerenta intre institutii si in special cu bancile.Nu inteleg de ce bancile,desi primesc garantii de la stat se opun creditarii pe motiv ca pentru ei nu este rentabila afacerea.Vor sa intervina si ele in procesul decizional? 🙂

  Apreciază

 • 25. dora  |  1 August 2010 la 17:23

  comentu’de sus e pentru clemy! 🙂

  Apreciază

 • 26. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 17:28

  Dora,salut!
  Dacă bancherul ar avea încredere în garanţia statului, ar închide ochii faţă de rentabilitatea afacerii, reflectată corect sau nu într-un studiu de fezabilitate. E mai diplomatic de motivat pe seama imperfecţiunilor proiectului. Cum ar suna s-o spună pe aia dreaptă?

  Apreciază

 • 27. dora  |  1 August 2010 la 17:29

  nora,servus!

  Da,era o gasca numeroasa de profitori ai banilor europeni.Ce mana cereasca sa le vina banii de-a gata…n-aveau decat sa-i cheltuiasca „judicios”in familie.Nu m-as mira daca unii „baieti destepti” pentru a putea accede la bani ,nu s-au trasformat peste noapte in lautari,zarzavagii,caldarari…sau mai stiu eu ce. 🙂

  Apreciază

 • 28. dora  |  1 August 2010 la 17:32

  skorpi,

  sunt beton motivele pentru a ramane in Romania.Doar cu cel de la 4 nu prea sunt de acord…..nu e vorba de un simplu marinar,ci de un capitan de cursa lunga.E mare diferenta,nu? 😆

  Apreciază

 • 29. dora  |  1 August 2010 la 18:03

  Bascaliosul,servus!

  Nu ma prea pricep,dar mi se pare frustrant.Daca pana nu de mult creditau voios numai pe baza cartii de identitate….acum pare ceva enigmatic.Adica institutiile europene aproba pe baza aceluiasi studiu de fezabilitate,iar bancherii romani fac fitze? Nu cumva se produce o rezistenta din partea bancilor cu capital strain?

  ps.m-ai bine dispus cu bancurile.

  Sa-ti zic si eu ceva din legile relativitatii

  -legile nu sunt decat niste simulari ale realitatii.Un om cu un singur ceas stie cat e ora. Un om cu doua ceasuri nu e sigur niciodata

  – durata uni minut depinde de pozitia ta fatza de usa de la baie.

  -In America este important nu atat cat costa un obiect oarecare,ci cat de mult se poate economisi cumparandu-l!

  Apreciază

 • 30. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 18:44

  Dora 🙂
  Tot nu l-ai lăsat pe Piso… să meargă liniştit şi fără ocolişuri.

  Apreciază

 • 31. dora  |  1 August 2010 la 19:38

  Bascaliosul,

  unde,unde? !!! 😆

  Vezi,tu!? Cand ma zgharaie ceva la urechi reactionez si eu cum pot.Dar” Piso” e baiat bun si cred ca n-a bagat de seama. 🙂

  Apreciază

 • 32. skorpion  |  1 August 2010 la 20:53

  Unde-i Piso, pentru ca eu nu-l vad
  😆

  Apreciază

 • 33. clemycali  |  1 August 2010 la 22:41

  Buna seara, buna seara.
  Ma alatur si eu celor care se intreaba unde e clipul cu maestrul Piso.
  @dora, bancile romanesti au invatat rapid ca daca dau credite ptr productie nu castiga mai nimic pe termen scut. Si prefera sa dea imprumuturi ptr consum.

  Apreciază

 • 34. Băşcăliosul  |  1 August 2010 la 22:50

  Eu şi Dora nu vorbim de maestrul Piso (de asta l-a pus în ghilimele) ci de măiestrul Piso, fiindcă face totul cu uşurinţă… inclusiv pentru maestrul Piso. 🙂

  Apreciază

 • 35. clemycali  |  1 August 2010 la 23:03

  Ah am inteles.

  Apreciază

 • 36. dora  |  2 August 2010 la 11:12

  Buna dimineata gradina fermecata!

  @nora,ti-am lasat un pepene galben, dulce si racoritor , sa-ti astampee caldura caniculara ….cand vii… 🙂

  @skorpi,tie ti-am lasat ceai de iasomie in samovar….ca tu rezisti la caldura 🙂

  @Bascaliosul,cu tine e mai greu….inca nu suntem suficient de „intimi”….un banc bun s-ar potrivi,n-am inspiratie la ora asta 🙂

  Apreciază

 • 37. dora  |  2 August 2010 la 11:21

  Pentru voi toti acelasi Jerry,care ma fascineaza de o vreme.

  Apreciază

 • 38. Băşcăliosul  |  2 August 2010 la 11:40

  37
  Frumoasă pălărie!

  Apreciază

 • 39. dora  |  2 August 2010 la 12:15

  Bascaliosul,

  iti face impresia ca am intentionat sa ascund ceva? 🙂

  Apreciază

 • 40. dora  |  2 August 2010 la 12:17

  Am inteles! E vorba chiar de mine. 😆

  Apreciază

 • 41. skorpion  |  2 August 2010 la 21:08

  salut, gradinari si gradinarese,
  ascunsi si ascunse,
  cu si fara flori de iasomie…

  o seara mai racoroasa va doresc tutulol
  😆

  Apreciază

 • 42. clemycali  |  2 August 2010 la 21:27

  Buna seara, buna seara. Am intrat sa dau binete tuturor gradinarilor si gradinareselor.

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  2 August 2010 la 21:38

  Salut dora( multumesc pentru pepenele racoritor si pentru Jerry!) bascaliosul, skorpion, clemy,
  prieteni

  Eu am o mica tabara acasa si nu-mi vad capul de treburi!

  Pupici la copii cuminti si gradinari buni!

  Pe curând

  🙂

  Apreciază

 • 44. dora  |  3 August 2010 la 05:53

  Buna dimineata!

  nora,tu ai tabara ,iar eu am santier in apartamentul lui bunu.Nu-mi vad capul de treburi.Imi gasesc putin timp macar sa va salut. 🙂

  Apreciază

 • 45. skorpion  |  3 August 2010 la 19:39

  pustie gradina…..

  Apreciază

 • 46. Creanga  |  6 August 2010 la 01:19

  Inchis, receptie marfa

  Apreciază

 • 47. Băşcăliosul  |  6 August 2010 la 10:03

  Apreciază

 • 48. Băşcăliosul  |  6 August 2010 la 10:34

  Apreciază

 • 49. Băşcăliosul  |  6 August 2010 la 10:44

  Apreciază

 • 50. clemycali  |  6 August 2010 la 20:48

  Am intrat sa dau buna seara. Este cineva prin gradina ?

  Apreciază

 • 51. skorpion  |  6 August 2010 la 20:50

  salve,
  clmey

  am deschis adineauri pravalia si intru acum aici sa-ti dau binete.
  everything ok?

  aici canicula nasoala si pentru saptmina viitoare se anunta si 40 de grade.

  neisal, vorba englezului
  🙂

  Apreciază

 • 52. skorpion  |  6 August 2010 la 20:57

  mister B,

  beautiful songs,
  danke
  🙂

  Apreciază

 • 53. clemycali  |  6 August 2010 la 21:31

  Totul e ok la noi. Tot cald dar asta e ceva obisnuit in partea asta de lume in care traiesc eu.

  Apreciază

 • 54. skorpion  |  6 August 2010 la 21:44

  clemy,

  ai vreo piscina in apropiere?
  iti place inotul?
  mi se pare un sport teribil de frumos si perfect pentru organismul uman
  🙂

  Apreciază

 • 55. skorpion  |  6 August 2010 la 22:06

  azi mi-am adus aminte de BEE GEES
  🙂

  Apreciază

 • 56. skorpion  |  6 August 2010 la 22:18

  Do you love Bee Gees?

  Only an audio of Guilty and Woman In Love’s Demo for Barbra Streisand. Produced and vocal by Barry Gibb of The Bee Gees.

  Apreciază

 • 57. skorpion  |  6 August 2010 la 22:33

  Apreciază

 • 58. dora  |  7 August 2010 la 11:26

  Buna ziua gradina fermecata!

  Nu e pustie atata timp cat rasuna niste acorduri fantastice aduse de B si OSK.

  TKS. 😆 😆

  Apreciază

 • 59. dora  |  7 August 2010 la 11:37

  clemy,

  sunt toropita de caldura.Nu pot sta in casa decat pana la pranz….pe urma caut locuri umbroase cat mai ascunse sau apa curgatoare unde sa ma racoresc.Sunt tare rea de caldura ,mintea nu-mi functioneaza la parametrii obisnuiti. asta e motivul tacerii mele pe bloguri.Si mai este si o alta problema,n-are rost s-o dezvalui(nu are nici o legatura cu voi). 🙂

  Apreciază

 • 60. dora  |  7 August 2010 la 11:43

  Apreciază

 • 61. dora  |  7 August 2010 la 11:47

  Apreciază

 • 62. dora  |  7 August 2010 la 11:56

  Apreciază

 • 63. dora  |  7 August 2010 la 12:07

  E cat se poate de potrivit!

  Apreciază

 • 64. clemycali  |  7 August 2010 la 20:53

  Buna seara tuturor.
  @skorpion, am piscina in curte 🙂 Asa ca pot sa sar in apa cand vreau.
  @dora, la umbra e cel mai bine, la racoare. Ai intai grija de tine.
  Si ce de muzici. Bee Gees si Yannis. Multam 🙂

  Apreciază

 • 65. Capitalism 2.0 – “educaţie” « Politeía  |  7 August 2010 la 21:01

  […] noi lucrurile arata asa cum bine spune @scorpi pe blogul lui Nora Damian: [in tara in care] marinarul a ajuns presedinte si tot felul de zero barati umplu bancile […]

  Apreciază

 • […] noi lucrurile arata asa cum bine spune @scorpi pe blogul lui Nora Damian: [in tara in care] marinarul a ajuns presedinte si tot felul de zero barati umplu bancile […]

  Apreciază

 • 67. Creanga  |  9 August 2010 la 02:17

  De tzigani s-a discutat
  Si-acu blogul e deochiat
  Tabara e pe sfarsite
  Postari noi sunt pregatite

  Apreciază

 • 68. dora  |  9 August 2010 la 12:01

  Creanga,servus!

  Si tu te-ai dus la racoare? 🙂

  Subiectul e chiar deochiat,ne-a impanzit de ceva vreme si Europa nu se mai uita doar spre stele.Cu papashe si bombonei la vedere ,nu avem nici o scapare. 🙂

  Apreciază

 • 69. Creanga  |  10 August 2010 la 22:23

  Bau!

  Apreciază

 • 70. skorpion  |  10 August 2010 la 22:26

  cu-cu!

  apropo, crenguta, cunosc urmatoarea scena:

  buna ziua, Cucu la telefon!
  buna ziua, Vrabie la telefon!

  zbang trinitise cucu telefonul…
  incearca cucu din nou:

  buna ziua, Cucu la telefon,
  buna ziua, Vrabie la telefon,

  zbang telefonul…

  pina la urma a trebuit sa sune vrabie, sa-i explice prostului de cuc: domnul meu, pe mine chiar asa ma cheama!

  la care cucu raspunde:

  pai, spune asa, domle !
  🙂

  Apreciază

 • 71. skorpion  |  11 August 2010 la 21:28

  cioc, cioc, cioc !!!!

  sau

  ciocu’ mic

  🙂

  Apreciază

 • 72. Creanga  |  12 August 2010 la 01:52

  Intra, e deschis
  Vorbim de cei cu tenul inchis
  Aaa, adica se vorbea acum 2 saptamani
  Va urma, duminica sau luni

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  12 August 2010 la 18:13

  Prieteni, seara buna!
  🙂
  Postare noua!

  Apreciază

 • 74. inscrierii in directoare manual  |  25 Noiembrie 2010 la 14:29

  Hell yeah, this post is really what I am looking for. I am really lucky today. Thank you admin!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 897,605 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.375 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 897,605 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: