Tiribombo în justiţie

12 Aprilie 2011 at 12:50 86 comentarii

Postat de Bsk în „Grădina publică”

Tiribomba, prin conotaţia „ neisprăvit, om de nimic”, impune atâta consideraţie câtă să le ajungă în mod echitabil bombojustiţiabilului din Zambaccian şi înalţilor demnitari de sub prelata ICCJ. Prea lată au făcut-o pe biata şi incredibila justiţie, prin lungime de alungire cu întindere mai mult decât îi ţine interminabila acoperire. Procesele neisprăvite în cauzele şi din cauza neisprăvitului, m-au determinat s-o iau pe scurtătură măcar cu titlul. Echivalent ar fi fost: „Neisprăvitul Bombo are parte de justiţia neisprăvită de oamenii -de nimic mai preocupaţi în ICCJ, decât de ispravnica neisprăvire prin amânare, rezonabilă cât independenţa neisprăviţilor”. Pe scurt, „Tiribombo în justiţie” semnifică relaţia biunivocă dintre somităţi neisprăvite. Cauzele tiribombelor au rădăcini adânci -încă neisprăvite- din vechiul CSM .
Tiribombo are mâine termen aniversar de judecată în dosarul „Zambaccian”, după 4 ani, 4 luni şi 4 săptămâni de la trimiterea lui în judecata tiribombelor din ICCJ. Recent şi-a divulgat public şi nemulţumit cele 6 numere norocoase:10,11,18, 22, 25 şi 30. Nu le încercaţi la loto 6/49! Sunt nişte numere neisprăvite, începute la tragerea mărţişorului pentru termenele lui de judecată pe luna martie, în 3 dosare aflate pe rol: „Zambaccian”, „Mătuşa Tamara” şi „Trofeul calităţii”. Tragerile sunt speciale şi continuă cel puţin săptămânal. Ultimul dosar are vechime în ICCJ de 2 ani, 2 luni şi 22 zile; nici „Mătuşa Tamara” nu se simte mai bine: peste o lună şi jumătate împlineşte 4 ani de când a dat colţul, de la parchet la înalta curte. Toate sunt la judecata de apoi, adică se află abia în prima instanţă pentru judecata de fond şi apoi vor ajunge în recurs la completul de 5 judecători. Nici disperările penale ale lui Tiribombo, acompaniate de caraghioslâcul reclamaţiilor sale politice, nu se isprăvesc de când a început să-şi numere bilele câştigătoare la tragerile speciale şi iese numai cu plus la inventar.Teama lui cea mai mare este să nu înceapă să capete neîncredere în justiţie. 🙂 Din acest motiv, nu mai isprăveşte cu disperatele demersuri obstrucţioniste. Fuge de termenele de judecată prin paralele/paralele cu justiţia, până se vor întâlni vreodată, or, ca s-o ţii continuu într-o neisprăvită, timp de – acuşi 5 ani, doar ca primă instanţă, cu Tiribombo în prim-plan prea ne sare-n ochi justiţia eternităţii tiribombelor. Încrederea în justiţia lui a început să scheaune din ianuarie a.c., după ce s-a trezit în două complete de judecată („Zambaccian” şi „Trofeul calităţii”) cu judecătorul Ioana Bogdan (promovată în ICCJ de la 1 dec. 2010, odată cu Cristina Rotaru, renumită pentru opinia separată şi de înfruntare a Vioricăi Costiniu, pentru menţinerea lui Vântu în arestul preventiv). Aceleaşi Ioana Bogdan şi Cristina Rotaru, de toată isprava (cu toate că ultima a invocat abţinerea pe motive de colegialitate cu inculpatul cadru didactic 🙂 la facultatea de drept), alături de Ionuţ Matei, constituie completul de judecată (C4) pentru „Trofeul Calităţii”, precum şi în recentul recurs, admis în favoarea DNA şi isprăvit cu arestarea preventivă a sindicalicului Petcu.

***
Lui Tiribombo nu-i convine să debuteze în prima instanţă cu sentinţă de condamnare, distrugătoare de imagine şi un pic mai greu de desfiinţat ulterior prin decizia de recurs a completului de 5 judecători ICCJ. Firesc, aşa cum îi place să spună şi să pară, ar fi fost să prevadă ca, odată cu durata exagerată a proceselor în instanţa de fond, să crească riscul înlocuirii în complete a unor judecători eliberaţi prin pensionare. N-ar mai fi fost surprins acum de bumerangul propriei posturi de Tiribombo, dacă ar fi lăsat instanţa să judece fondul cauzei şi să se pronunţe până acum. Desigur, tentaţiile liniştitoare de după reinventarea majorităţii parlamentare, schimbarea guvernului, de preferat cu suspendarea preşedintelui ales degeaba, visătoarea structură nouă a vechiului CSM şi o bărbulească influenţă la vârful ICCJ, l-au ţinut şi îl menţin pe Tiribombo într-un neisprăvit lanţ al speranţelor de mai bine prin dosarele lui. În ultimele luni şi-a identificat pericolul cel mai mare în persoana judecătorului Ioana Bogdan, din cauza şefului DNA, Daniel Morar, căreia i-a fost consilier (nu cu atribuţii de procuror ci de judecător-detaşat). Fixaţia l-a orbit atât de tare pe Tiribombo încât a cerut recuzarea Ioanei Bogdan în dosarul „Trofeul Calităţii” fără să-şi dea seama de imposibilitatea admiterii cererii, din moment ce ea a fost consilier la DNA între 14 sept.2009 şi 30 nov.2010, pe când dosarul -înregistrat sub nr. 514/1/2009- era deja trimis în instanţă încă din 16.01.2009, a avut primul termen la 26.02.2009, or recuzata nu avea cum să aibă vreo legătură cu acest dosar, ieşit înaintea sosirii ei la DNA.Tiribombo bate câmpii neisprăviţilor deoarece nu are încredere că Ioana Bogdan îl poate ajuta să scape teafăr din procesele judecate de ea. După ce a fost respinsă şi a doua cerere de recuzare, în celălalt dosar -„Zambaccian”- Ioana Bogdan a fost totuşi înlăturată din completul C6, din iniţiativa preşedintelui secţiei penale, fără aprobarea prealabilă a Colegiului de Conducere al ICCJ (CSM a închis ochii, l-a văzut pe Anton Pandrea posesor al unui cec în alb şi deja semnat de Colegiu- ca la casa de toleranţă- înainte de a se întruni tiribombele pentru eventuala aprobare). Cu toată fuga lui, îi dau lui Tiribombo două motive de consolare:
1. Să nu rămână într-o îngrijorare de neisprăvit, după ce Ioana Bogdan a rămas de neclinitit în „Trofeul calităţii”, fiindcă i-ar fi fost mai neisprăvită grija dacă, în locul primei instanţe, se trezea cu ea ulterior în completul de recurs; şi-aşa eu întrevăd o soluţie betonată din prima instanţă, în acest dosar, pentru că nu am mai auzit până acum de un inculpat atât de normal-doar din speranţa câştigului de timp ca Tiribombo– încât să insiste cu nerăbdare pentru audierea unui număr cât mai mare de martori indicaţi de DNA (în susţinerea acuzaţiilor din rechizitoriu);
2. Să nu se descurajeze la nesfârşit în baza faptului că a scăpat de Ioana Bogdan în dosarului „Zambaccian”: îi doresc să se trezească mai târziu cu doamna în gând şi faţă-n faţă, pe calea recursului, la completul de 5 judecători, unde decizia pronunţată va fi irevocabilă.
Dacă tot am ajuns la dorinţe de final, aşa cum se apropie şi dosarul „Zambaccian” de sfârşitul neisprăviţilor, cu tracţiune 4x4x4, nu m-ar deranja -după condamnarea de lux- nici dacă i-ar pune la mâini, în loc de cătuşe, brăţări geto-dacice cu cheiţă de aur. Să vadă lumea cum arată cel mai neisprăvit prim-ministru la hoţii din toate timpurile. Cât timp justiţia se va înfăptui prin judecători eliberaţi de mentalitatea tiribombelor, va scapa şi de influenţa acestui tip de tiribombo.

Anunțuri

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Climate Culeşi şi aleşi

86 comentarii Add your own

 • 1. Un tanar de stanga  |  12 Aprilie 2011 la 14:19

  Esti teribil moncher ! Pe onoarea me !
  🙂

  As adauga cocleala ce am simtit-o aseara vazind pe bombo mic in instanta dupa 2 ani de tergiversari pentru contestatia de suspendare pe 30 zile a carnetului de conducere. Pai cind conduci cu 140 la ora mai stai si suspendat 30 zile.
  In schimb bombonoiu si bombonoaia au fost cu ala micu. O lectie de nesimtire, de nonvalori, de aia a ma-sii mai completa penru bombonicu chiar ca nu putea sa se existe.

  Apreciază

 • 2. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 14:30

  Saluttare!
  TDS, exact la forma evoluată de educaţie şi apoi la rezolvarea alunecoasă m-am gândit, după ce am văzut ştirea.
  N-au rezolvat nimic în avantajul lor din toată povestea asta, în familia inculpatului didactic de la drept.
  Doar au decalat cele 3 luni de suspendare a permisului.
  Ar fi fost de preferat perioada din iarna trecută, de exemplu. În instanţă, ăla micu de sămânţă putea să-şi retragă acţiunea înainte de iarnă, era acum cu suspendarea efectuată şi carnetul în buzunar.

  Apreciază

 • 3. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 14:35

  TSD,
  Mi-ai amintit de tatăl meu. Am avut şi eu o singură dată carnetul roz suspendat, pentru o lună, tot pentru viteză. Atunci mi-a zis: -Dragul tatii, dacă eşti prost, stai acasă!

  Apreciază

 • 4. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 14:37

  Aveam 21 de ani şi încă mai locuiam cu părinţii. La 22 m-am însurat şi la 24 am întins-o. 🙂

  Apreciază

 • 5. Creanga  |  12 Aprilie 2011 la 14:41

  Salutare Bsk
  Buna postare, se pare ca ti-ai mai domolit stilul, am citit-o mai usor.
  La 3 si 4 sunt amintiri din bascalie?

  Apreciază

 • 6. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 14:49

  Salut, Creangă.
  Da, amintiri. Am întins-o la 3 blocuri distanţă. Tatăl meu mă putea ajuta cu recuperea carnetului, dar era strict când era vorba de ceva cu bătaie lungă. Când am luat bătaie la propriu, prima şi ultima dată după ce am furat un leu despre care am povestit aici, mereu mă întreba în timp ce o încasam: „Vrei să ajungi un hoţ?” Nu ştiu de ce nu-i era suficientă negarea mea categorică. 🙂

  Despre observaţia ta privind domolirea stilului meu, nu recunosc nimic.

  Apreciază

 • 7. Creanga  |  12 Aprilie 2011 la 15:40

  Din cauză de Tiribombo era să plecăm în Congo, acum stă cu permisul suspendat, cel cu ouăle de numărat.
  La 3 blocuri te-ai mutat, tot cu frică de furat, stilu-i plăcut, la mai mare, în grădina cu mult soare!

  Apreciază

 • 8. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 15:41

  Creangă,
  Când spun câte ceva în doi peri, este posibil şi să-i las intenţionat celuilalt libertatea să opteze pentru sensul corect.
  Când am scris „nu recunosc nimic”, am vrut să las de înţeles „nu am ce” sau „aş recunoaşte dacă aş avea un stil”, dar eu cred că n-am nicunul.
  Anume nu am pus zâmbăreţul.

  Apreciază

 • 9. Creanga  |  12 Aprilie 2011 la 16:11

  Bsk,
  Bine, bine, să revenim la Bombonaut. Ce şanse crezi că sunt ca el să fie condamnat? Asta bineînţeles dacă nu se prescriu dosarele.

  Apreciază

 • 10. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 16:38

  Am şi voi exprima acelaşi punct de vedere de câte ori am ocazia, mai explict când am la îndemână calea să-l susţin cu argumente: stadiul dezastruos al justiţiei se datorează influenţelor nefaste ale membrilor vechiului CSM, iar redresarea nu se poate produce decât pe aceeaşi cale, dar în sens invers şi în special urmărind ICCJ (la fel cum a vizat din capul locului şi vechiul csm)
  Ca să răspund mai în 2 peri: depinde de cum înţelege noul CSM să ţină frâiele în mână. (eu am susţinut concret, de mai multe ori, şi cum anume, cu referiri la intrarea în legalitate a mandatelor judecătorilor din ICCJ, o cale de scuturare din temelii, pe criterii competitive)
  Ca să răspund mai concret: da, cred că are şanse mari să fie condamnat, şi asta pentru că mă îndoiesc de protecţia lui din partea noului CSM. La prescripţie, cu noua treaptă de viteza la judecată, nici nu mai are timp să ajungă.

  Apreciază

 • 11. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 16:40

  stadiul dezastruos

  Apreciază

 • 12. dictaturajustitiei  |  12 Aprilie 2011 la 17:27

  Bună ziua1
  Citesc şi până să aflu cine l-a scris, îmi zic, cin- să fie, cin-să fie ?
  Bsk, să fie? Foarte bine scris, foarte bine argumentat ! Şanse, să-l vedem pe Bombonel cu suspendare ?

  Apreciază

 • 13. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 17:36

  DJ, salaut!
  Până la suspendare îl mănâncă sechestrul asigurator.
  Dincolo de orizont nu se află soarta unui singur neisprăvit sau bucuria nebunilor de ştreangul spânzuratului ci regatul legii şi a ordinii de drept.
  A da un asemenea regat pentru un neisprăvit e cea mai perdantă alegere… pentru toţi.

  Apreciază

 • 14. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 17:45

  regatul legii şi al ordinii de drept. Ptiu, drace!

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 18:09

  Ziua bună 🙂

  pe drept cuvânt putem considera episodul următor al serialului justiţia şi tiribombo unul de maxim interes, pentru că reprezintă o răscruce: ori mersul spre „regatul legii şi al ordinii de drept”, ori băltirea în neputinţă şi mizerie morală a „statului de drepţi”. Pentru justiţie, altfel spus, şansa să facă un pas important, poate cel decisiv, spre rolul de garant al viabilităţii acestei societăţi.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 18:13

  Bsk, bine marcată importanţa episodului, în postare! Rămâne să vedem dacă se va-ntâmpla, însfârşit, ce trebuia demult să se-ntâmple. 🙄

  Apreciază

 • 17. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 18:27

  Prea bună, Nora!
  Asta-i marea răscruce de sensuri şi nu de adieri… ale simplelor constatări .
  Sper ca DJ să sesizeze cum m-am inclus şi eu într-o pornire nebunească, prin oferta generoasă în brăţări geto-dacice de prindere prietenească… din mână-n mână.
  Asta nu înseamnă prioritatea absolută a gândurilor individuale ca finalitate în depăşirea orizontului amintit.

  Apreciază

 • 18. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 18:32

  De dorit ar fi să nu ne amăgim nici gândurile şi nici între noi, ca oameni între oameni.
  Din păcate, văd de prea multe ori cum exaltarea optimistă li se transmite decidenţilor ca motiv de suficienţă. Asta distruge cele mai bune şi multe intenţii. 🙂

  Apreciază

 • 19. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 18:59

  De regulă, sentimentul dreptăţii este mai puternic decât dorinţa de răzbunare sau de a-l vedea în suferinţă pe cel pedepsit fiindcă a generat suferinţă. De exemplu un ucigaş de copii poate găsi compasiune în ochii părinţilor îndureraţi, dar sentimentul de dreptate tranşează fără dubii orice reţinere ulterioară a părinşilor afectaţi. Regula este uşor de extins şi la infracţuni mai puţin grave sau care ne afectează în mai mică măsură.

  Apreciază

 • 20. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 21:00

  Bună seara ! 🙂

  Apreciază

 • 21. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 21:01

  Apreciază

 • 22. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 21:03

  Apreciază

 • 23. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 21:04

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 21:11

  bonsoir, gradinari,

  excelent, mister B.

  am vazut si eu fotografia celor 3
  tatal, mama si pruncul…
  primii doi de o aroganta fantastica….citeva secunde mi-a ramas privirea tintita pe privirile lor atotstapinitoare, arogante, mefiente…..grrrrrr; niciodata n-as putea zimbi sincer unor asemenea lepre umane.
  cit despre prunc….in sfirsit vede ca tata si mama nu sint dumnezei nici macar pe acest pamint….

  Apreciază

 • 25. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 21:11

  postasul suna uneori si de doua ori
  🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 21:13

  Seara bună 🙂

  Fini, bine te-ai orientat: Lionel Hampton, un izvor de optimism!
  Refrenul cu „hei baburiba” e mortal 😀

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 21:14

  Skorpion, salut! Mă bucur că nu i-am văzut

  Apreciază

 • 28. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 21:25

  Nora,

  îmi pare bine că te-am făcut să zâmbeşti. 🙂

  Apreciază

 • 29. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 21:25

  Da, Mister S, n-am cuvinte la sonerie. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 21:30

  Fini, am mai auzit pe undeva unele din piese, mi-a rămas în cap în special refrenul asta haios cu hei baburiba( asa îl recepţionasem io) Habar n-aveam, însă, cine-l cântă 😆

  Apreciază

 • 31. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 21:35

  nostim..

  in urma cu vreo ora cineva umbla la usa… incerca cu cheia sa deschida usa noastra….

  atunci m-am dus spre usa si am deschis-o extrem de brusc, extrem de brutal.

  in fata usii o tinara care s-a speriat foarte tare, cu ochii larg deschisi, inspaimintati, bilbiie :

  eu, eu….. am gresit……voiam, de fapt, un etaj mai jos.

  la care eu: data viitoare sa nu mai gresesti!

  🙂

  dupa aia mi s-a facut mila de fatuca!

  dar cum apartamentul nostru a mai fost spart in urma cu vreo 3 ani, trebuie sa speriem orice potential infractor, nu-i asa?

  chiar daca este o biata fatuca distrata!

  🙂

  Apreciază

 • 32. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 21:43

  Inteleg, Mister S, n-ai melesteu sau făcăleţ. 🙂
  Parcă văd ce privire blândă aveai.

  Apreciază

 • 33. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 21:49

  Skorpi,

  eu te cunosc de trei ani?! „Vreme trece, vreme vine”.
  Îmi aduc aminte de supărarea ta când te-au călcat hoţii. Pe vremea aceea nu prea comentam,citeam mai mult. Parcă ţi-au subtilizat o sumă bunicică şi un laptop.

  Apreciază

 • 34. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 21:52

  Buna seara, buna seara.
  Pai la asa parinti asa copil. Cand voi vedea procesul lui Bombo senior finalizat si pe dumnealui alaturi de colegul Voicu si sindicalistul petcu voi spune ca intr-adevar justitia este egala ptr toti.
  Intreb si eu: sa pun, sa nu pun niste clipuri din Contele Ory de la NY?

  Apreciază

 • 35. Un tanar de stanga  |  12 Aprilie 2011 la 21:58

  Buna 🙂

  Da cIemy , pune !
  Pina Ie pui tu pun eu un Branduardi

  Apreciază

 • 36. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 21:59

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 21:59

  Clemy, „cine-ntreabă nu dă bucuros” 🙂
  Asteptăm 😀

  Apreciază

 • 38. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:00

  Apreciază

 • 39. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:01

  Apreciază

 • 40. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 22:02

  S
  Mi-am amintit de un caz relatat în presă, de mult.
  Doi sau trei hoţi încercau să intre prin efracţie în apartamentul unui tip în vârstă, după miezul nopţii. Hoţii îl cunoşteau, ştiau că nu-i acasă, trebuia să plece undeva. Locatarul vorbise cu nişte vecini depsre intenţia lui, dar între timp s-a răzgândit.
  Era singur acasă (ca-n titlul de film 🙂 ) , a înţeles prin vizor şi după umblatul la yală ce vor să facă, nu a ştiut un timp cum să procedeze. În final a luat o tigaie şi a dat cu putere în uşă, ca să-i alunge. Unul din hoţi s-a speriat, a făcut infarct şi a murit pe loc la uşa omului. 🙂

  Apreciază

 • 41. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:03

  Bon o luam de la capat 🙂

  Apreciază

 • 42. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:04

  Apreciază

 • 43. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:05

  Apreciază

 • 44. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:06

  Apreciază

 • 45. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:07

  Apreciază

 • 46. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:10

  Apreciază

 • 47. Un tanar de stanga  |  12 Aprilie 2011 la 22:11

  F0arte frum0s CIemy
  MuItumiri, Am c0piat IincuriIe Merita pastrate !!!

  Apreciază

 • 48. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:11

  Apreciază

 • 49. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:11

  @uts, nu stiu de ce nu se vede si clipul in intregime pe pagina ;(

  Apreciază

 • 50. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 22:13

  Clemy 41
  Scuze pentru întrerupere!
  N-a fost cu intenţie. Priveam pe sus. 🙂

  Apreciază

 • 51. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:13

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 22:18

  Clemy, ce desfăsurare de forţe 🙄 Impresionant mai ales pentru cine a fost în sală.! Tu ai văzut live, spectacolul, nu?

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 22:19

  Bsk, 40 ar trebui si meseriasii din breasla asta să-şi mai facă câte un control medical, să aibe asigurare, că la asa stres… 😀

  Apreciază

 • 54. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:20

  Apreciază

 • 55. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:22

  @da nora. De asta am spus ca e un spectacol colorat ca o cutie de bomboane fondante 🙂
  Iar ultimul clip pe care l-am pus, la 54, e clipul meu preferat, e momentul in care seducatorul intra in scena. De ce nu canta Florez mai multe roluri romantice este peste puterea mea de intelegere.

  Apreciază

 • 56. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:25

  Sa adaug, aceste imagini au fost inregistrate in timpul transimisei HD de sambata, in ziua cand Florez a fost la un pas sa nu ajunga pe scena ptr ca a asistat la nasterea copilului. In prima scena cand isi smulg parul din cap ca nu apare „pustnicul” cred ca faceau putin mistocel de Peter Gleb, directorul metropolitan, care cred ca isi smulgea parul din cap si era cu nitroglicerina sub limba. Casa dadea pe dinafara, satelitul costa, salile de cinema din intreaga lume erau pline si solistul principal era absent.

  Apreciază

 • 57. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 22:30

  mister B,
  46 minutes ago,
  numai privire blinda nu aveam….
  tipa era sa faca infarct
  🙂

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 22:30

  Clemy, chestiunile astea de culise n-au fost rele până la umă, dimpotrivă, cred că au adus un plus de atractivitate spectacolului şi de simpatie pentru JDF 🙂

  Apreciază

 • 59. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 22:31

  ce-i aia melesteu?

  Apreciază

 • 60. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 22:32

  da, fini,

  au trecut trei ani, o luna, 6 zile…
  incredibil, nu????
  eram pe alte meleaguri bloggeristice pe atunci
  🙂

  Apreciază

 • 61. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:34

  @nora, transmisia in direct a fost deschisa de anuntul lui Rene Fleming care a anuntat nasterea micului Florez. In sala de spectacol nu s-a aflat decat la interval. Ca si-au verificat oamenii telefoanele celulare 🙂
  si ma alatur si eu lui skorpion: ce inseamna melesteu?

  Apreciază

 • 62. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 22:34

  mister B,
  in urma cu vreo 29 minute (cam cind scriai tu mesajul), mi-a povestit nepoata mea despre aceeasi poveste cu tigaia, dar nu era mosh, ci o baba, nu erau 3 hoti,doar unul singur, care zacea mort in fata ushii ei…m-a amuzat teribil povestea cu baba si tigaia…

  Apreciază

 • 63. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 22:34

  S 59,
  făcăleţ

  Apreciază

 • 64. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:35

  @skorpion, povestea o stiam si eu tot cu un mos 🙂 Ce mica e cateodata lumea 🙂

  Apreciază

 • 65. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 22:35

  Salut Clemy ! 🙂

  Fain. Trebue ascultate pe pacheţele pentru că cere mult timp.

  Apreciază

 • 66. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 22:36

  si eu imi cer scuze pentru intreruperea prozaica a sunetului muzicii voastre superbe cu facaleti si melestei (pluralul o fi corect?)

  🙂
  dar m-am simtit obligat sa raspund lui mister B.

  Apreciază

 • 67. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:36

  @fini, cand ai timp si chef. E o opera usoara ca frisca si delicioasa ca sampania 🙂

  Apreciază

 • 69. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:38

  @fini, cand ai sa asculti unul din corurile petrecaretilor ai sa recunosti unul din corurile din Fiica regimentului. Donizetti, in pana de inspiratie, a „imprumutat” de la amicul lui Rossini 🙂

  Apreciază

 • 70. clemycali  |  12 Aprilie 2011 la 22:42

  Si acum va pup si fug la ora de statistica. Noapte buna tuturor 🙂

  Apreciază

 • 71. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 22:44

  Clemy,

  de dorit este să le ascult cât mai grupat.
  @ 69 „Împrumuturile” de la alţi compozitori erau aproape comune de mult timp.

  Apreciază

 • 72. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 22:49

  Braduardi este un fel de trubadur al zilelor noastre. E interesant. La morte, un subiect des folosit în Evul Mediu.

  Apreciază

 • 73. Fini  |  12 Aprilie 2011 la 22:50

  Noapte bună, tuturor. 🙂

  Apreciază

 • 74. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 22:52

  S 62,
  E posibil sa fi fost si baba.
  Am zis 2-3 din nesiguranţă. A trecut prea mult timp.
  Nepoata ta confirmă: nu am inventat ideea. 🙂 )

  Apreciază

 • 75. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 22:54

  Nora,
  Ai aici: Hey Baberiba!

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 22:57

  Multzam, prieteni, înviorătoare seară
  Clemy, statistică” usoară
  Fini, 😆 referenul ăsta nu se uită
  somn usor

  🙂

  Apreciază

 • 77. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 22:59

  si eu va doresc noapte buna,
  fug la orele de somnicel
  🙂

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  12 Aprilie 2011 la 23:00

  Noapte bună, skorpion,
  somn usor tuturor

  🙂

  Apreciază

 • 79. Băşcăliosul  |  12 Aprilie 2011 la 23:02

  Multumesc… direct şi individual! 🙂
  Noapte bună!

  Apreciază

 • 80. skorpion  |  12 Aprilie 2011 la 23:14

  frumos si f. trist cintecul de la #79

  ce videoclip straniu….
  cita tristete…

  Gott, wo warst Du?
  Doamne, unde ai fost???

  de ce? cum? de ce??
  Nu omoriti copiii!
  de ce?
  Levke unde este?

  de ce?
  de ce?

  😦

  Apreciază

 • 82. Creanga  |  13 Aprilie 2011 la 07:41

  Neaţa
  Pe Andrei fara pemis să lase, iar pe tat’su fără case, din Zambaccian pe tubulatură,numa bun de prospătură.

  Apreciază

 • 83. Un tanar de stanga  |  13 Aprilie 2011 la 08:28

  neata 🙂

  Apreciază

 • 84. oldhashu  |  13 Aprilie 2011 la 09:16

  Bună dimineața, dragilor! 🙂

  Un celebru Leroy Anderson pt bună dispozitia de dimineată:

  Multumită și „instrumentului”, periferic evoluat atașat PC-ului, putem discuta azi oriunde ne-am afla pe Terra! 😀

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  13 Aprilie 2011 la 16:06

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Multzam de daruri, frumoase muzici şi nocturne şi matinale

  🙂

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  13 Aprilie 2011 la 16:07

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 897,571 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.375 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 897,571 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: