Experimentul „Gândeşti”

11 Mai 2011 at 12:45 65 comentarii

Cine ştie de unde vine valul ăsta mai măricel, poate de undeva de departe dintr-o grotă cu stihii dezlănţuite de care habar n-avem„. Un panseu, una din numerosele „filozofări de cantonament” cu care Cristi ne anima zilele de vacanţă. O vacanţă la mare, cam stranie, de prin ’93, despre care, însă, o să povestesc mai încolo. Oricum, atunci încă nu auzisem de tsunami, nici de teoria cu bătutul din aripi al fluturelui de pe un mal al oceanului care produce furtuni pe celălalt. Cam trăznit Cristi al nostru şi histrionic, pe deasupra! dar, deşi părea că nu vrea decât să fie centrul atenţiei (aşa credeam atunci) avea o rară disponibilitate de a fi de folos. Între altele, în cele două săptămâni ne spusese grămadă de prostii, în stilul lui neobişnuit; multe cu rezonanţă în timp, de care aveam să-mi aduc aminte. „Gândiţi, bă, cu capul vostru” se revoltase odată când observase ce reacţii avem la nişte aranjamente oculte cu ocazia unor întreceri sportive. „Vreau să v-aud că ziceţi:cu asta-s de acord, cu ailaltă, n-am cum, astea-s argumentele, asta trebuie făcut. Da-ntâi să scăpăm de prefabricatele din dotare şi de aroganţele din născare, să nu ne mai lăsăm călcaţi pe sufletul creierului, că de-aia fumegă şi nu luminează. Tot concurându-vă la deşteptăciune şi ifose, nici nu vă daţi seama că vă poate prosti orice prost, cum o să vă prostesc şi eu dacă mă mai supăraţi” ne spusese de vreo două ori, Cristi, încercând, cum îi era obiceiul, să ne muştruluiască pe căi neconvenţionale. Cu aerul lui exasperat-teatral, bineînţeles că nu-l luam în serios. Intuitiv, poate, m-am gândit mai târziu, Cristi încerca să ne inducă nevoia de a ne căuta comorile îngropate-n noi, într-un moment în care, ieşite din peşteri colcăind de mizerie, valurile de neruşinare publică în avans ne ajunseseră deja la glezne.

Anunțuri

Entry filed under: 7301634, grădina cu trufe. Tags: , , .

Bucate regale De azi în două săptămâni: FITS-2011 „Comunităţi”

65 comentarii Add your own

 • 1. dictaturajustitiei  |  11 Mai 2011 la 13:20

  Bună !
  Ai ales un subiect tare drag mie.
  Ferice de voi! Nu cred că toți au avut norocul să întâlneacu în viață un Cristi iar unii poate că nici nu l-au luat în seamă.
  Eu sunt o persoană fericită. Am avut la Liceul Dimitrie Cantemir din București un profesor de istorie, domnul Rădulescu, ce se chinuia să ne facă să gândim cu capul nostru. Orele sale erau minunate și aproape nu aveau nicio legătură cu istoria antică pe care o citeam și învățam singuri din manual.

  Nici nu erau jurnaliștii aceștia tineri și semianalfabeți care se revoltă tot timpul împotriva dascălilor.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  11 Mai 2011 la 13:30

  Dj, salut 🙂 Da, între mulţi cei cu care ne intersectăm cărările, există, din fericire, şi oameni care ne influenţează în cele bune şi necesare vieţii cu rost 🙂
  La ora asta se vorbeste mult de gândirea critică, ca-n toate cele se teoretizează, mai cu seamă, se scriu studii, se dau examene etc. Ciudat e că rareori funcţionează efectiv in felul de a gândi, comporta si făptui ca la dl. profesor Rădulescu care în mod sigur nu studiase acest lucru, dar îl practica!

  Apreciază

 • 3. Creanga  |  11 Mai 2011 la 13:56

  Ziua bună Nora,
  Aştept să povesteşti mai încolo, poat eraţi în cantonamnet de polo.
  Nu ştiu de experimentul gândesti, dar am auzit de experimentul te răzgândeşti.

  Apreciază

 • 4. andrzej  |  11 Mai 2011 la 14:22

  Buna ziua!
  Am avut norocul sa cunosc si eu vreo doi insi care semana si nu cu al tau Cristi.
  Am avut parte de momente de exasperare dar si de revelatii nebanuite. Oricum cei doi- trei „cristi” cu care meteoric m-am intalnit au avut un rol extraordinar de deutant (in sensul benefic).
  Multumesc , Radu D., Gica B, si nu ultimul (dinpacate prematur decedat) MarianR.
  Restul nu a fost decat viata obisnuita.

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  11 Mai 2011 la 14:50

  Ziua bună tuturor 🙂

  Creangă, datorită experimentului „răzgândeşti” din vremea motoristului, România s-a dat de-a berbeleacul mai s-ajungă de unde a plecat. Între timp deşi gânditul la mulţi a fost sigilat de tot, pe anteneşte, sunt si semne de eliberare din prostie fudulă şi din neputinţă. Nu destul. 🙄

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  11 Mai 2011 la 14:53

  Andrzej, mare lucru să întâlneşti persoane de care să-ţi aminteşti in acest fel! Restul, contează mai puţin

  Apreciază

 • 7. Băşcăliosul  |  11 Mai 2011 la 15:06

  Gândul m-a dus la experimentul „Gândeşte-te la monarhie!”.
  Nu-mi repet comentariile pe bloguri diferite, dar voi face o excepţie acum, fiindcă tocmai am abordat tema discutabilă privind restaurarea monarhiei pe blogul lui Alex Mihăileanu.
  În concluzie refuz să gândesc cu capul fariseilor.
  *
  Nu există nicio soluţie viabilă (constituţională şi/sau aplicabilă) pentru o asemenea schimbare a formei de guvernământ în România.

  Este o pistă iluzorie şi deosebit de păguboasă, nu doar în privinţa timpului pierdut la vorbit vorbe cu o voluptoasă lipsă de finalitate, ci mai ales pentru că acest izvor de gargară fără dicernănmânt le face jocul celor direct interesaţi să minimalizeze- în scop electoral pe anul 2012- rolul Instituţiei Prezidenţiale şi implicaţiile jucătorului politic Traian Băsescu.

  Partea cea mai tristă mi se pare aderarea oamenilor de bună-credinţă la această calcealma ragalo-electorală, tocmai pentru că au motive seriose să creadă în diferenţele dintre eventuala restaurare a monarhiei şi forma actuală de guvernământ, în favoarea celei incerte, dar nu găsesc resursele necesare pentru a face disticţia esenţială între posibilitatea reală şi cea imaginară. Admiterea acestei scamatorii are repercusiuni în viitorul apropiat, agreate de adepţii doctrinei „Jos Băsescu”, blocată în proiectul obsesiei fără alternativă.

  În loc să vedem cai verzi pe pereţii regatului închipuit, mai bine ne-am imagina direct rolul şi interesele parlamentarilor într-o astfel de direcţie fără sens. Vom înţelge mai uşor cât de imposibilă este toată fantasmagoria logoreică şi cât de caraghioasă poate fi căderea- ca muştele fără cap- la comanda manipulatorilor atrăgători cu lapte şi miere monarhice. Fariseii sunt de fapt interesaţi să domine viaţa politică fără a mai fi incomodaţi de un preşedinte ales cu acceaşi legitimitate electorală şi nu le-ar displăcea nişte susţinători provizorii, doar cât să treacă pârleazul electoral de anul viitor. (nu-i o noutate tendinţa spre republică parlamentară, imaginată de îndoctrinaţii „Jos Băsescu”, ca o contrabalansare sfidătoare faţă de voinţa exprimată de români la referendumul din noiembrie 2009).
  Eu refuz să le fac jocul fariseilor.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  11 Mai 2011 la 16:16

  Bsk, salut! Acum gândesc si eu la fel, desi în vremea iliescului, mai ales când Mihai era poprit la graniţă sub embargou, dar si a lui milică- care de la altitudinea „majestăţii” sale de preşedinte îl trata ca pe un nimeni, uitând de Coposu şi de promonarhismul asumat mai-nainte, îmi părea ceva ideal în raport cu urâţenia şi mojicia ce se-ntindea ca pegra.

  La postarea precedentă am adus un link din Adevărul cu interviul „fariseului”Neagu Djuvara, pe temă, tocmai pentru a ne pune întrebarea dacă acest „distins istoric şi patriot român” cum e considerat în general, gândeste cu „sufletul creierului” sau ca purtător incognito de penelism-uselism. Încă nu m-am lămurit 100 %, dar vreo 90%, cu siguranţă. 🙄 🙂

  Apreciază

 • 9. Băşcăliosul  |  11 Mai 2011 la 16:54

  Salut, Nora. Pe atunci n-aş fi dat nici eu un regat pentru un cal cu stea roşie în frunte, sărac şi cinstit. (aş fi dat orice să nu-l mai văd, dar nu mi-am piedut speranţa, măcar să mi-o ia înainte… cu picioarele).
  Uselismul orbecăie să se definească şi, din acest motiv, se agaţă de orice şi de oricine. Încă nu se ştie ce le rezervă peste un an iarna; nu-i ca Djuvara. 🙂

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  11 Mai 2011 la 16:56

  Bsk 😀

  Apreciază

 • 12. Creanga  |  11 Mai 2011 la 17:30

  Nora, răzgândeanu motocicilist a umflat bugetul din pix, după ce a fost votat, beşica a explodat. De fapt asta e politică, să încerc şi eu să gândesc. Acu mă gândesc ce bine o să fie în Canada, poate îmi fac acolo fermă de sturioni. Eu încă nu am dat de nici un Cristi, mai caut.

  Apreciază

 • 13. Arizonianul  |  11 Mai 2011 la 18:26

  Sunt norocos, dragă Creangă!
  Am dat de doi „Cristi” în viaţa mea: unul era tatăl mamei mele şi celălalt un profesor de matematici la liceul „Mihai Viteazu”, un anume Profesor Alexandrescu… Era poreclit „Keops” de răi ce eram noi elevii lui, Era săracul şaşiu.
  La despărţirea de şcoală, după ce am luat bacalaureatul, ne-a făcut să plângem.
  Un om de aur.
  Numai noi, ca „copchii” proşti ce eram, nu am văzut dincolo de aparenţe.
  Dumnezeu să-l ierte pe acest mare formator de oameni!

  Apreciază

 • 14. theo  |  11 Mai 2011 la 20:06

  dragii meu, stiu cä e un subiect stupid.

  stupid ca si acest pitic porno- columbeanu. ce stä numai pe sträzi cu tv, o face pe fosta sotzie de ocarä, chiamä toate autoritätzile, face circ. dar a aruncato pe fosta sotzie noaptea din apartament.

  cum e posibil, ca un pui de comunist escroc, oribil circar, sä i se dea atata atentzie.

  pt. cä are bani, vrea sä aibä si dreptate?

  IMI ESTE SILÄ; DE ACESTE PROGENITURI PARVENITE:

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  11 Mai 2011 la 20:44

  Seara bună 🙂

  Arizona, adevărat, nu prea ne dăm seama atunci, asta pentru că rodirea se petrece în timp. Si fiecare are un timp al lui. Unii n-au asa ceva 😉

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  11 Mai 2011 la 20:47

  Theo, cred că ai vrut să spui „of-topic”! am înţeles. Columbeanu e un caz jalnic. Iar cei care fac din el un subiect important, sunt comercianţi de lucruri slabe. in păcate au amatori grămadă la asemenea „marfă” 😉

  Apreciază

 • 17. Creanga  |  11 Mai 2011 la 20:47

  Arizona,
  Tre’ sa mai scotocesc in memorie, poate, poate dau peste un Cristi, de nu… intr-o buna zi.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  11 Mai 2011 la 20:48

  Crengulin, cine caută găseşte. Sau a si găsit, spune o vorbă înţeleaptă 🙂

  Apreciază

 • 19. Creanga  |  11 Mai 2011 la 20:49

  Imi cer scuze cu offtopicul Irinean, mi se parea jalnic, eu unul am citit doar titlul.

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  11 Mai 2011 la 20:55

  Creangă, păi nu e tocmai off topic dacă mă gândesc că am pomenit în postare de valurile de neruşinare care atunci ajungeau pân’ la glezne, iar acum cred că ne-a ajuns pân-la brâu cel puţin 🙄

  Apreciază

 • 21. dictaturajustitiei  |  11 Mai 2011 la 20:57

  Bună seara! Din nou.

  A fost o politică de stat. Am realizat abia în primăvara lui 1990. Ca profesoară de matematică, continuitoare a foștilor mei profesor,i aveam mulți corigenți. Veneau de la partid, de la inspectorat și mă rugau sau mă amenințau să-i trec. Vechea poveste. Că sunt săraci , că sunt amărâți și trebuie să avem milă pentru ei. Unii erau analfabeți.Cu foaie matricolă de absolvire a 8 clase. Unii au terminat și un liceu.

  Când în 1990 am văzut că sunt în stare să creadă orice gogomânie, chiar că și porcul zboară am înțeles gravitatea situației.

  Am să vă povestesc ceva ce m-a impresionat atunci. Veneam cu trenul de la București la Ploiești. În tren lângă mine era o doamnă ce mergea să se interneze la Spitalul de Boli Nervoase Voila din Câmpina. Era speriată că vine regele Mihai în țară și își va pierde pensia. aproape toți credeau asta în 1990. Serviciile de dezinformare lucrau cu toate că , nu-i așa, doar în urma evenimentelor din martie a fost constituit SRI-ul.

  Apreciază

 • 22. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:00

  Bună seara ! 🙂

  Suita „Troileana”
  Compositor: Astor Piazzolla

  Cello – Yo-Yo Ma
  Guitar – Sèrgio & Odair Assad
  Percusion – Gyro Baptista
  Clarinet – Paquito de Rivera
  Bass – Nilson Matta
  Vocal – Rosa Passos
  Piano – Kathryn Stott

  Yo- Yo Ma’s BRASIL

  Apreciază

 • 23. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:02

  Tango ZITA – original.

  Apreciază

 • 24. dictaturajustitiei  |  11 Mai 2011 la 21:02

  Să nu râdeți de mine. Ce înseamnă “of-topic” ?

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:07

  Dj, of-topic, in afara subiectului 🙂

  Foarte real ce povestesti tu. Cam peste tot lucrau atunci serviciile! Au lucrat in functie de „cerinţe” tot timpul. Adică politică de stat al celor ce l-au confiscat prin „revoluţie”. Acum lucrează prin media mogulilor. si nu numai.

  Apreciază

 • 26. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:08

  Yo-Yo Ma, cello
  Paquito D’Rivera, clarinet
  Sergio and Odair Assad, guitars
  Nilson Matta, bass
  Kathryn Stott, piano
  Rosa Passos, caxixi

  Ideal ar fi să măriţi imaginea pe tot ecranul înainte de a asculta clipul.

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:09

  Fini, servus! Ora nouă a venit 😆

  Astor Piazzola a mai fost în grădină adus de tine, dar nu stiam de suita „Troileana” 🙂

  S-o ascultăm 🙂

  Apreciază

 • 28. dictaturajustitiei  |  11 Mai 2011 la 21:10

  Mulțumesc!

  Apreciază

 • 29. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:11

  Meseriaşul meseriaşilor. 🙂

  Apreciază

 • 30. tiberiu orasanu  |  11 Mai 2011 la 21:13

  Seara bună!

  Gîndeşti deci exişti ?
  Desuet. Periculos. Nociv. Neproductiv. Obositor.

  Apreciază

 • 31. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:18

  Servus Nora ! 🙂

  Am adus de multe ori Piazzola în Grădină; Îmi place foarte mult.
  L-am adus şi cu ciclul „Anotimpurile” pe care l-a compus după modelul lui Vivaldi.
  A fost un strălucit interpret la bandoneon.
  http://fr.wikipedia.org/wiki/Bandon%C3%A9on

  Apreciază

 • 32. Creanga  |  11 Mai 2011 la 21:18

  Ora noua a venit, Fini cu muzici a sosit, eu merg sa ma gandesc si usor sa sforaiesc (aghioase nu tras sfori).
  Noapte buna!

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:26

  Tibi, salut! nu zic asta, dar dac-o spui e nevoie de argument, altfel sunt doar niste epitete.
  Pe lângă asta ghilimelele din titlu trimit tot la „un experiment” cu aluzie la cel de spălare a creierului făcută la Pitesti ( sau de televiziile nocive acum) dar în sens invers, de însănătosire.
  Cam ludic, pe potriva naturii protagonistului,Cristi, dar deloc întâmplător.
  Există şi studii psihologice serioase, privind gîndirea critică, cu aplicaţii pentru studenţi care, poate, or fi „obositoare” :)Bine ar fi să le vedem cât mai repede si mai eficient,însă, efectele

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:26

  Cr’angă, noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:31

  Fini,tango Zita, sună tare frumos 🙂

  Apreciază

 • 36. tiberiu orasanu  |  11 Mai 2011 la 21:37

  Nora, servus! 🙂

  Am glumit. Amar.
  Ce argumente să mai aduc împotriva celor care nu se mai obosesc să gîndească şi votează fără să clipească uslinoşii ???

  Apreciază

 • 37. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:39

  Creangă, 🙂

  să dormi bine !

  Apreciază

 • 38. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:41

  Greşii mai sus. Nu-i nici Cracă şi nici Creangă ! 😆

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:42

  tibi, mă speriaşi :D! Ieri m-am întâlnit cu cineva, o fostă colegă, care voia neapărat să mă convingă că uslinoşii vor salva ţara!!! O fată constiincioasă, muncitoare, căreia i-a scăzut salariul ca la mulţi alţii anul trecut. Nu poate fi contrazisă, ce argument mai puternic să existe la faptul că ai un salariu mai mic cu 30 de lei? În plus n-are calculator si obisnuieste să-l asculte pe gâdea , badea , chireac, ciutacu etc. dar spune că gândeşte cu capul ei. Atunci mi-a venit în cap povestea asta. 🙄

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:45

  Fini, oi corecta, dar nu cred să-l deranjeze 🙂

  Apreciază

 • 41. dictaturajustitiei  |  11 Mai 2011 la 21:47

  Dragă Nora, mie mi-a scăzut cu 700 lei, după mărirea din ianuarie cu 525 lei iau mai puțin decât în 2009, dar cu USL-ul tot nu votez.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  11 Mai 2011 la 21:52

  Dj, nici pe la noi prin casă lucrurile nu stau mai bine. Culmea e că eu n-am pledat pentru ceilalţi! Nu mi-e silă de uslinosi de pe poziţii de simpatizantă a pedeleului asa cum se prezintă acum. Astept, ca multi altii să văd ce se petrece acolo! Dacă-n următoarele luni se vor pesediza şi mai rău, chiar nu văd ce am mai avea de ales 😦

  Apreciază

 • 43. Fini  |  11 Mai 2011 la 21:56

  Nora,

  lasă aşa. 😆

  Apreciază

 • 44. dictaturajustitiei  |  11 Mai 2011 la 21:58

  Nora, am mai scris pe blogul tău că îți apreciez obiectivitatea. Ceilalți, care te vizitează mi-au părut oameni cu bun simț și ,, scaun la cap,,.
  Mă gândesc și eu cu groază la evoluția PDL-ului. Au aceeași atitudine, arogantă cel puțin dacă nu chiar penală, pe care am întâlnit-o și la celelalte partide care au fost la guvernare. O să vedem.

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  11 Mai 2011 la 22:00

  Fini, OK 🙂
  …muzica braziliană are ceva diferit de altele, specific şi misterios 🙂 Îmi place Yo-YoMa! Şi Paquito D’Rivera 🙂

  Apreciază

 • 46. tiberiu orasanu  |  11 Mai 2011 la 22:00

  Nora dragă,
  Prea mulţi nu-şi dau seama că de fapt, ce vor uslinoşii să facă, este să scoată Ro din sfera occidentală de influenţă, profitînd de slăbiciunile manifestate în aceşti de ani, de democraţie.
  Sper să nu ajungem să plîngem cu toţii în pumni (începînd cu cei care acum văd uslinoşii în postură de salvatori ai neamului), după austeritatea impusă de guvernele Boc, şi după „tirania” piratului.
  Încă, mai sper.

  Apreciază

 • 47. tiberiu orasanu  |  11 Mai 2011 la 22:01

  Mno, o seară plăcută în continuare, tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  11 Mai 2011 la 22:07

  tibi, si eu! Dar iti spun cinstit că am fost un pic şocată după convorbirea întâmplătoare, de ieri. Există o mulţime de oameni cumsecade pe care nu-i interesează criza mondială, nici ce au făcut sandramalele politice după ‘9o, nici ce se petrece-n jurul nostru, nici că am putea ajunge iar in sfera de influenţă a rusilor, nimic! Nimic altceva decât că ăstia le-au luat din salarii şi că ăilalţi, dacă vin, o să le dea 😉

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  11 Mai 2011 la 22:08

  O seară bună şi ţie, tibi. Si multe, multe de aici încolo s-avem toţi. 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  11 Mai 2011 la 22:12

  Dj, 44, multzam! 🙂
  Sunt o parte mică acolo, în pedele, care încă merită încredere.
  Să vedem, zic si eu, ce se-ntâmplă 🙄

  Apreciază

 • 51. skorpion  |  11 Mai 2011 la 22:27

  salve, all

  se pare ca la ora actuala cam 70% din populatie cu sau fara studii nu mai gindeste…
  nora are dreptate, fatuca aia pentru ca i-a scazut salariul cu 30 lei va vota uslinosi. si ca ea sint o groaza…
  sa va spun cu cit mi-a scazut mie salariul??
  😛
  nu va spun, ca o sa ma invidiati
  :mrgreen:

  @mister B,
  cred ca ai mare dreptate cu noua manipulare legata de revenirea la monarhie; foarte mare dreptate.

  @dictatura Justitiei,
  acum esti ok?
  ai iesit din spital?

  @creanga, sforaiala placuta
  🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  11 Mai 2011 la 22:37

  Skorpion, servus! nasoală senzaţie ai după o asemenea convorbire! Un soi de neputinţă de care te simţi vinovat 🙄

  Apreciază

 • 53. skorpion  |  11 Mai 2011 la 22:40

  vinovat?
  da, imi dau seama ca poti sa ai si acest sentiment, desi tu personal nu ai nici o vina ca cineva are creierul intr-un colt al craniului si ce gindeste gindeste doar prin prisma ciutacilor, gindacilor etc.. si mai si crede ca gindeste cu propriul cap patrat..

  am intilnit asemenea cazuri, cind incercam sa conving pe cineva ca este manipulat…nici prin ruptul capului nu accepta ideea mea.

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  11 Mai 2011 la 22:48

  Asa e, Skorpion, dar un mod de gândire oricât de sărăcuţ sau pe dos ar fi, dacă omul e sincer, nu e voie să-ţi inducă sentimente rele faţă de persoana respectivă ci adversitate faţă de responsabilii acestei involuţii. Neputinţa desigur, nu e a noastră personal, e ceva ce există-n societatea în care trăim, doar că-n unele momente o simţim dureros. Un handicap care ne atinge pe toţi.

  Apreciază

 • 55. skorpion  |  11 Mai 2011 la 22:53

  Nora,

  uneori am senzatia ca oamenii care ii aleg pe uslinosi acum de simpatie in sondaje, data viitoare ii vor si vota, poate in 2012, fiecare are niste remuscari, niste muste pe caciula, chiar daca nu le constientizeaza….

  de la mici furtisaguri la locul de munca, la chiuluri mai mici sau mai mari, la lacune in comportamentul civic, la scuipatul pe jos, la trecutul pe zebro cind este rosu, la blatul in autobuz, la placerea de a savura golania si tupeul (acel faimos „le-a zis-o” chiar daca in mod execrabil de vulgar, dar le-a placut..

  toate astea ii fac pe acei oameni sa se simta mai apropiati de ticalosii din usliniada

  🙂

  am explicat cit de cit bine?

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  11 Mai 2011 la 23:03

  Skorpion, da 🙂 Dar sunt destui asemenea si in partea ailaltă 😉

  Apreciază

 • 58. skorpion  |  11 Mai 2011 la 23:08

  corect, dar ….

  a demain,
  🙂

  Apreciază

 • 59. noradamian  |  11 Mai 2011 la 23:09

  Noapte bună, Skorpion 🙂

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  11 Mai 2011 la 23:42

  🙂
  Cum se vede moartea lui Bin Laden, la Zalău:

  Somn usor, tuturor 🙂

  Apreciază

 • 61. Creanga  |  12 Mai 2011 la 06:15

  Buna dimineata,
  Nora, Fini şi Skorpi, am sforăit bine 🙂
  O zi liniştită!

  Apreciază

 • 63. skorpion  |  12 Mai 2011 la 08:50

  neata,

  m-am enervat rau de tot dupa ce am citit cele de mai jos. ce i-as face unui asemenea individ…matzele pe gard pur si simplu, auziti ce poate sa spuna

  Colonelul Ion Frujinoiu crede că „evenimentele din ’89” au dus înapoi România cu 100 de ani

  sa nu-l impusti???

  si precis ca are pensia de 5-8 ori mai mare decit tanti maria cu 430 lei pe luna.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/dezvaluire-evz-iliescu-dadea-indicatii-pretioase-securitatii-929967.html

  Apreciază

 • 64. noradamian  |  12 Mai 2011 la 15:06

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Creangă, securitatea unui asemenea transport contează în mod desosebit 🙂

  Skorpion, onorabilitatea ăstora a dezonorat constant România şi ante şi post’89. 😉

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  12 Mai 2011 la 15:07

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 897,593 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.375 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 897,593 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: