Renovare vs. autodemolare

15 mai 2011 at 11:43 60 comentarii

A fost nevoie de doi ani ca segmentul pesedist al pedeleului, perceput ca un fel de buldog troian al USL, să piardă. Democratic. Cu mulţumiri (ironice) pentru întreaga activitate. Susţinut mediatic şi prin sondaje, favoritul USL n-a reuşit să preia partidul lui Băsescu, în ciuda trupelor din interior. Nu puţine! Reacţiile uslatereştrilor, de o strepezeală previzibil-violentă, contrazic mulţumirea băşcălioasă cu care, mai an, îl tratau pe micul Boc, acela din 2009 şi primele luni din 2010, ca pe omul care le convine, un jucător slab de care are nevoie orice adversar tâmpit pentru a fi sigur de victorie. Şi, mai târziu, ca pe fraierul politic în stare să se lase făcut zdrenţe şi batjocorit pentru măsurile extrem de neplăcute (între care destule cu întârzieri şi greşeli) pe care a fost nevoit să le ia în ultimul an. Acum sunt forţaţi să recunoască că lucrurile stau altfel. De ceva vreme mergând ceas, hulita echipă Băsescu-Boc demonstrează, înainte de toate, un gen de relaţie până acum necunoscută pe scena publică autohtonă. Argumentul fiind chiar criticile îndreptăţite, directe, ale preşedintelui la adresa guvernului Boc. Aţi asistat vreodată la un meci în care echipa în avantaj începe să piardă punct după punct ca, în final, să rateze? Destul de plauzibil să se petreacă aşa ceva, dar cu USL, având în vedere că denigrarea de maidan poate ţine loc de critică a puterii politice pentru o societate pe drept cuvânt, nemulţumită, dar nu şi când denigrării îi ies prin căptuşeală mafiile din sindicate, justiţie, poliţie, vămi, etc. Adică fundul ei roşu. Şi nu când economia dă semne de revenire. Şi nu când, curăţit şi flexibilizat, statul, de pe poziţii întărite, devine-n stare să asigure funcţiile ei vitale dătătoare de viaţă mai bună pentru boborul sastisit de grobianismul public. Într-adevăr pentru PDL nu există altă soluţie decât să continue. Numai că pericolul buldogizării în rezonanţă cu contraatacul uselismului, previzibil, în lunile următoare, într-o perioadă vulnerabilă cu multe probleme de tratament economic dur, rămâne actual. Un partid, o construcţie politică, nu poate rezista decât provizoriu cu elemente putregăite. De voie de nevoie, pedeleul le-a cocoloşit pe ale sale peste poate. Faptul că celelalte construcţii partinice aparţin, integral, patrimoniului corupţiei, nu mai poate fi o consolare. Aşteptată din toamna 2009, decizia de renovare a partidului domnului Boc e mai presantă ca oricând.

Reclame

Entry filed under: 7301634. Tags: , , .

Aventuri în China (14, 15) Bibilica lui Columb

60 comentarii Add your own

 • 1. Creanga  |  15 mai 2011 la 13:54

  Ziua bună,
  Decizia de renovare, începe cu o votare, nu poţi schimba toate vagoanele odata, iei pe rând, câte o roată, buldogii rămân pe lângă tren, arătând din urmă un semn.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  15 mai 2011 la 14:22

  Ziua bună cât de cât 🙂

  Crengulin, au mai fost votări cu aşteptări, şi nimic!!
  Între timp buldogii erau gata să-l pape, întârzierile producând costuri uriaşe si riscuri pe măsură. Acum e altfel, s-au limpezit multe lucruri si , in ciuda greutăţilor, sunt alte posibilităţi politice 🙂

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  15 mai 2011 la 14:35

  Ia uite: 🙂
  „PDL se înnoiește. Teodor Baconschi prim-vicepreședinte!” 🙂

  Dar ce calităţi, l-or fi recomandând de secretar, pe Ioan Oltean? 😦

  Apreciază

 • 4. Creanga  |  15 mai 2011 la 14:39

  Nora,
  Recunosc, eu îl vedeam pe Bleaga câştigător. Nu spun că e favoritul meu, credeam că PDL ul este pesedizat la maxim iar cei cu păcate îl vor vota pe Blaga. Poate unii l-au ales pe Boc deşi se ştiau cu bube pe cap, e băiat bun, nu ne face nimic. Pâna la urmă contează ce vor face la anul la alegeri.
  Încet, încet se schimbă câte ceva, cu paşi de furnică vom înainta.

  Apreciază

 • 5. Creanga  |  15 mai 2011 la 14:44

  Nora, cum spuneam mai sus, nu poţi schimba tot dintr-o mişcare sau votare.

  Apreciază

 • 6. Arizonianul  |  15 mai 2011 la 17:18

  Greu se schimbă vinu-n oţet!
  Acum o să înceapă uslinoşii să vadă că poşirca PDL devine un oţet din ce în ce mai bun şi din ce în ce mai acru.
  Victor Maimuţescu, Tulceanul chiulău şi Securistul alias Mircea alias Felix o să vadă bine că nu mai au nici o nădejde…
  Îşi dădură foc la geamantane, că l-au devoalat pe Văsălie…

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  15 mai 2011 la 18:46

  Seara bună, prieteni 🙂
  Creangă, de acord, dar abia acum începe greul pentru ei: si pe plan guvernamental si pe plan politic pentru recâstigarea electoratului. Şi nu prea mai e timp. Pentru prima dată în structura de conducere a partidului sunt persoane de calitate, creditate ca atare de bună parte din societate. Mai rămâne să-şi. poată impune programul reformist. Aici sunt încă multe necunoscute 🙄

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  15 mai 2011 la 18:51

  Arizona, mai e un pic până atunci, însă va fi 🙂 mutaţiile produse prin alegerile interne sunt încurajatoare

  Apreciază

 • 9. Arizonianul  |  15 mai 2011 la 19:37

  Nora, trimesei un mail care îţi va face plăcere…

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  15 mai 2011 la 20:19

  hi, hi, hi, Arizonianu’ multzam 😆

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  15 mai 2011 la 20:21

  MM nu va lăsa lucrurile ca pe vremea buldogului, fără discuţie. Şi nici cum ar vrea prea energeticul şi greu-doxatul Ioan Oltean 🙄

  Monica Luisa Macovei:
  „Prin votul CNC, azi am fost aleasa vicepresedinta a partidului. Raman eu insami asa cum ma stiti. Ma bucur ca alaturi de mine sunt Sever si Toader” :).

  Apreciază

 • 12. Băşcăliosul  |  15 mai 2011 la 20:48

  Saluttare!
  Nora, mi-a plăcut contradicţia de toată băşcălia – uslamistă – referitoare la convenabilul Boc nedorit. Pentru acurateţea observaţiei, ar fi de menţionat că astfel de coerenţă prin autolovitură – teslatristă – a apărut şi printre susţinătorii tandemului PDL-Băsescu: după ce l-au făcut pe Boc cu ouă şi oţet, l-au atârnat- ca piatră de moară- de gâtul lui Băsescu, l-au tras – ca pe roată – la scenă deschisă, l-au îngropat – în săpături adânci, sub cota de încredere în PDL – cu toate actele de curaj asumate ca bijuterii legislative, de ascuns odată cu proscrisul Boc, făcut de sarcofag ca mumia faraonului Tutankhamon, taman susţinătorii s-au lovit la aceste alegeri interne de alternativa prea-deconspiratului Buldog. S-au văzut la aleegerea între condamnatul de servciu, Boc (susţinut de acelaşi (ne)vinovat de serviciu, Băsescu) şi pedigreeul de corcitură al buldogului Vasilică, numai bun să-i rupi ciolanele şi să-l castrezi fără menajamente, după ce a stat la pândă într-o tăcere desăvârşită şi a păzit bostănăria taman din coasta partidului.

  Aceeaşi fractură de raţionament teslo-mecanic se observă direct în contradicţia dintre susţinerea lui Traian Băsescu, în majoritatea demersurilor sale de până acum, şi condamnarea lui Emil Boc pentru postura lui de executant al preşedintelui; la fel, pentru viitor, o altă contradicţie apare când susţinătorii preşedintelui îi apreciază acestuia viziunea politică şi pledoaria lui pentru continuarea măsurilor reformiste, dar se lovesc sistematic de aceeaşi nepotrivire de caracter cu acultătorul Boc.

  Încercarea unor susţinători ai tandemului Băsescu-PDL de a-şi dovedi „obiectivitatea”, prin acuzaţii exclusive la adresa docilului premier sau prin prisma unor eşecuri puse doar pe seama lui Boc, înseamnă de fapt judecată cu jumătate de măsură, la fel de „obiectivă” ca principiala duplicitate „pentru unul mumă, pentru celălalt ciumă” sau „după răzbel, mulţi viteji acuză stategia eronată a unor lupte”.

  Dacă m-aş regăsi printre astfel de susţinători ai PDL-Băsescu, aş avea sentimentul că nu mă deosebesc cu nimic de Buldogul Vasilică, mai ales după ce a reuşit să-şi mobilizeze haita înzestrată cu puterea lătratului preponderent cu ocazia împărţirii funcţilor pe locurile de pază, din cauza aspiraţiilor la politica ciolanului în linişte pentru toţi hoţii, indiferent de culoare.

  De-acum încolo se întrevede o nouă viziune contradictorie, între trei mari zone de urmărire:
  1. Procentele PDL la următoarele alegeri din 2012 (locale şi parlamentare), suficiente sau nu pentru păstrarea guvernării după 2012.
  2. Opţiunea PDL (la convenţia din 14-15 mai 2011) pentru continuarea planului lui Traian Băsescu, în speranţa rezolvării favorabile de la pct. 1
  3. Posibilitaea lui Traian Băsescu de a-şi îndeplini promisiunile electorale şi de a-şi încheia onorabil mandatul prezidenţial, după cum va beneficia sau nu de realizarea punctelor 1 şi 2.

  Printre astea 3 puncte se pot găsi şi motivele de râsu-plânsu’ măscăricilor reprezentanţi ai USL, când râdeau aseară de lacrimilie lui Băsescu, dar plângeau de grija PDL-ului, că nu s-a schimbat deloc cu Boc şi nu mai ştiu pe unde să zburde de atâta îngrijorare. Şi asta, da, coerenţă de băşcălie!
  Eu merg pe mâna noilor neschimbaţi: Monica Macovei, Sever Voinescu, Toader Paleologu, Theodor Baconschi (cât pe ce să nu mai prindă trenul vicepreşedinţilor, dacă nu s-ar fi separat nişte ape înainte de votare)
  Un merit l-a avut şi Emil Boc, măcar de data asta, nu-i aşa? 🙂

  Apreciază

 • 13. Băşcăliosul  |  15 mai 2011 la 21:22

  Nick,
  Ai carte, ai parte! 🙂
  N-aş citi-o toată, de teamă să nu devin prea înţelegător şi să mă trezesc la cratiţă. 🙂

  Apreciază

 • 14. Un tanar de stanga  |  15 mai 2011 la 21:24

  Bineinteles ca a avut si el un merit acolo Senor B 🙂

  Ar trebui sa reintri pe pe textele tale si sa izolezi de acolo un glosar de termeni. de tipul teslatrista , teslo mecanic etc
  Siogur ca apologetii tai o vor face peste 50 ani dar glosarul facut cu mina ta , a autorului , manufactura se cheama, 🙂

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  15 mai 2011 la 21:32

  Bsk, salut! Îmi place că n-ai pierdut nici un unghi de fugă 😆
  Mă bucur că ai constatat toate astea si cred că asta e linia dreaptă: nici scutirea de critici, nici a trece cu vederea lucrurile bune. Fără inflamări afective şi nici huiduind persoanele.
  Bineînţeles că merg şi eu exact pe mâna „noilor neschimbaţi”.
  (Nu pot altfel :)) Şi da, de data asta Boc a procedat inspirat 🙂

  Apreciază

 • 16. Băşcăliosul  |  15 mai 2011 la 21:44

  Nora,
  Eu mai merg uneori pe inflamări, dar mă ţin de ele ca de cele sfinte, ca să evit contradicţiile (pe cât posibil). 🙂
  Mister TDS,
  Am pierdut şirul termenilor accidentali din ultimul an şi-apoi e bătaie prea lungă pentru nasul meu… peste 50 de ani. 🙂

  Apreciază

 • 17. oldhashu  |  15 mai 2011 la 21:47

  Salut gradinari! 🙂

  Evenimente de familie de grad zero m-au tinut departe de PC ( Mme Old făcu …zeci și… de ani, simultan cu 35 de primăveri de când murgul meu paște în aceeași livadă 😉 ), bairam, juniorii cu jumătățile mai mult sau mai puțin oficiale, rude și prieteni – bune ajutoare la „grătar” intr-un weekend la margine (mai depărtată) de Capitală, cu vreme frumoasă și voie bună cât cuprinde ! 😀

  Nu ma temeam eu de surprize in Conventia PDL, tocma’ sub ochiul ăla de soim al lui Popeye.
  Boc rămâne secundul lui Base!
  Pentru cei care nu știu, secundul pe un vas este alter ego-ul căpitanului!
  Cu olteanul mustăcios, mahăr peste secretariatul general pdl, e mai multa claritate – un oscior pentru vechea gardă și un previzibil in locul unui buldog cu fundul in două luntri.
  Se mai adaugă un plus de incredere pentru câțiva proaspeți – să-i vedem la treabă!

  Pleacă buldogul & comp ?!
  Pagubă în ciuperci, să se spele pe cap cu ei cine îi adăpostește!
  Pânâ acu Marinaru’ a arătat că gândește miscările ca la sah, cu câteva mutări înainte, nu stiu de ce s-ar lăsa de obiceiul ăsta tocmai acum … 😆

  @Mr Nick Arizona,
  TNX! 😀

  Apreciază

 • 18. Un tanar de stanga  |  15 mai 2011 la 21:48

  eu nu stiu ce dimensii are nasul tau. tu stii mai bine
  🙂

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  15 mai 2011 la 21:51

  Bsk, mă referisem doar la Boc& Băse, legat de momentele când m-au contrariat unele acţiuni şi nepotriviri între vorbele şi faptele lor. Pentru ce au făcut bun,însă, într-o societate total lipsită de politicieni responsabili, se cădea să nu le sar la gât niciunuia. Asa că n-am făcut-o nici când n-am fost de acord cu poziţia dumnealor. Dar nici n-am trecut-o cu vederea 🙂

  Apreciază

 • 20. Băşcăliosul  |  15 mai 2011 la 21:53

  De la nas am luat sensul figurat, ca să-i mai reduc din lungime. 🙂

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  15 mai 2011 la 21:54

  Old, salut şi la multi ani pentru madame Old si „murgul din ogradă” 🙂

  Faină coincidenţă 🙂

  S-a dovedit încă odată că Popey nu rămâne niciodată fără soluţii. Dar a fost cam mult de asteptat, ce-i drept. Si cu ceva pagube. Şi cu secretarul Olteanu promovat în noua formulă. Şi-or mai fi 🙄 🙂

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:17

  Plouă? S-a luat curentul? N-avem muzică? 🙂

  Apreciază

 • 23. Nea  |  15 mai 2011 la 22:18

  Cum ar fi ca onestitatea, bunele intenţii şi perseverenţa să câştige?
  Cum ar fi să devină posibil în România ceea ce de peste 70 de ani părea imposibil: o ţară normală?

  Apreciază

 • 24. oldhashu  |  15 mai 2011 la 22:20

  Nora, multumiri! 😀

  Base evoluează intre două limite destul de greu de impăcat: una e integritatea PDL, singurul său „vehicol politic” pentru obiectivele din programul propriu și a doua, necesitatea de a-i mai lăsa și pe picioare lor pentru întărire și maturizare.
  Fiecare variantă are câștiguri și pierderi.
  Dacă de câstiguri se bucură prietenii, pierderile sunt umflate de inamicii politici până la nivelul de catastrofe naționale!!!
  Și cu modul său „de a tăia în carne vie”, Base contabilizează la neprieteni, ohoho !!!

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:22

  Nea, ar fi, va fi, chiar cred că avem sanse si sper să nu le ratăm 🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:25

  Oldh, poate dacă nu avea stilul ăsta era demult intrat în retea, n-ar mai fi avut probleme, duşmani 🙂

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:26

  Apreciază

 • 28. oldhashu  |  15 mai 2011 la 22:29

  Iată ceva venit pe Drumul Mătăsii, armonii din altă lume:

  Apreciază

 • 29. oldhashu  |  15 mai 2011 la 22:42

  Și încă una de a micului vrăjitor nipon care pune electronii să cânte și duce intr-o valiză echivalentul unei orchestre simfonice asezonată cu „garnitura” de instrumente traditionale din Tara Soarelui-Rasare:

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:44

  28, Superbă piesă, Oldh 🙂

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:51

  OldH, micul vrăjitor care cântă ca-n transă! Şi efectul pentru cei ce-l ascultă, e pe măsură 🙂

  Apreciază

 • 32. skorpion  |  15 mai 2011 la 22:57

  bonsoir,

  funeriu nu a cistigat nici o functie in PDL?
  ar fi pacat…

  Apreciază

 • 33. oldhashu  |  15 mai 2011 la 22:58

  Sper că se „lipește” pentru a ne „curăta” de efectele tensiunii ultimelor zile.

  Noapte buna, Nora, iartă-mă că te las singură! Anii, deh… 😀

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  15 mai 2011 la 22:59

  Skorpion, salut, s-a retras, am priceput, zicea că o să aibe destulă treabă cu educaţia, că acolo e locul lui 🙄

  Apreciază

 • 35. oldhashu  |  15 mai 2011 la 23:00

  Bună seara, skorpy! 🙂

  Ai picat la momentul potrivit, îti rămân dator … 😀

  Apreciază

 • 36. skorpion  |  15 mai 2011 la 23:01

  la multi ani, OldH,

  dar cu ce ramii dator?

  un gratar + vincik
  🙂

  Apreciază

 • 37. skorpion  |  15 mai 2011 la 23:01

  nora,

  deci funeriu s-a retras?
  nu am stiut

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  15 mai 2011 la 23:04

  OldH, autoironic ca de obicei, ca un veritabil old-young 🙂

  Noapte bună

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  15 mai 2011 la 23:04

  Skorpion, parc-asa am reţinut

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  15 mai 2011 la 23:09

  Multzam prieteni,
  🙂
  Noapte bună

  Apreciază

 • 41. oldhashu  |  15 mai 2011 la 23:10

  Skorpy,

  Cu ce dorești, că nu mă doare gura…

  Nora, skorpion, acum chiar am ieșit, altminteri mă lasă Mme Old p’afară! 😆

  Pe mâine, dragilor! 🙂

  Apreciază

 • 42. Băşcăliosul  |  16 mai 2011 la 00:25

  Nora 19,
  Am înţeles unde băteai cu inflamarea. Eu am extins-o pe alte meleaguri fiindcă nu mă lasă conştiinţa să-i las neobservaţi pe cei mai dotaţi cu malformaţii cerebrale producătoare fie de inflamări, fie de amuzamente.
  De exemplu, cei doi măscărici USL, Ponta şi Crin, când şi-au etalat recent îngrijorarea faţă de starea deplorabilă a unui partid rival, neschimbătorul PDL, au fost atât de amuzanţi încât mi-a dispărut orice gând inflamator. 🙂
  Ei au deja flama orbitoare în ochi, ca două torţe vii şi inepuizabile.
  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 43. Băşcăliosul  |  16 mai 2011 la 07:58

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-omul-de-calibrul-06-930410.html

  Apreciază

 • 44. Un tanar de stanga  |  16 mai 2011 la 08:29

  43 Corect

  Apreciază

 • 45. clemycali  |  16 mai 2011 la 09:00

  Buna dimineata cu intarziere.
  @old, la multi ani !
  Acum la subiect. Greu i-a fost PDL-ului sa scape de coada USL-ului in partid dar uite ca a reusit. Imi pare rau ca Funeriu, Raluca Turcan si Sulfina Barbu nu au castigat nimic dar ma bucur ptr Macovei, Sever Voinescu, Paleologu. Semne bune anu are 🙂

  Apreciază

 • 46. oldhashu  |  16 mai 2011 la 09:28

  Bună dimineața! 🙂

  @ clemy, TNX în numele lu’ Mme Old! 😉

  Apreciază

 • 47. Arizonianul  |  16 mai 2011 la 11:14

  Dragă Oldule,
  multă sănătate, noroc şi fericire Doamnei Young! 🙂
  Să vă bucuraţi unul de altul cât mai mult, în pace şi bunăstare.

  Apreciază

 • 48. oldhashu  |  16 mai 2011 la 11:32

  Mister Arizona! 🙂

  Multumesc mult pentru urări!

  Sănătatea aduce restul. Cu nepoții e mai greu, că juniorii mei nu se prea „înghesuie” la rezolvarea trebii ăsteia! 😀

  Apreciază

 • 49. Băşcăliosul  |  16 mai 2011 la 13:53

  Sebastian Lăzăroiu: „Schimbarea în sine a premierului, împreună cu o mică remaniere, în mod normal duce la recredibilizarea actului de guvernare”.
  În mod normal „schimbarea în sine a premierului” şi „împreună cu o mică remaniere” sunt două formulări incompatibile şi inaplicabile, aflate într-o mare eroare de interpretare a prevederilor constituţionale.
  „Schimbarea în sine a premierului” implică automat o altă învestitură: o altă echipă guvernamentală, cu program propriu, ce urmează să primească votul de încredere a parlamentului, deci nu mai poate fi vorba de nicio remaniere.
  Nu se poate opera o remaniere decât cu păstrarea premierului în funcţie (sau cel mult printr-un interimar numit pe o perioadă limitată, la expirarea căreia premierul titular ori revine în funcţie, ori guvernul se consideră demis şi se desemnează un alt candidat pentru funcţia de prim-ministru).

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  16 mai 2011 la 14:30

  Prieteni, ziua bună 🙂

  Bsk. 42, reacţiile celor doi sunt grăitor de previzibile. Nimic peste ce stiu să spună si să facă de când s-au „afirmat”. Plictisitori peste măsură 🙄

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  16 mai 2011 la 14:33

  Clemy, 45, în acelaşi gând 🙂

  Semnele bune pe care le asteptasem, au apărut, însfârşit. În mod normal ar trebui să ducă direct la criteriile de integritate. Adică la „renovare” 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  16 mai 2011 la 14:34

  Bsk. 49: unde e declaraţia Lăzăroiului? Pare am confuză. 🙄

  Multzam de link 🙂

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  16 mai 2011 la 14:34

  postare nouă

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  16 mai 2011 la 16:06

  Bsk. Lăzăroiu: o analiză pertinentă din care reies întrebări.

  Ceva amuzant spus însă serios, despre obsesiile cârlanului:
  „De ce credeţi că Victor Ponta o atacă atât de frecvent şi atât de virulent pe Elena Udrea?
  E tranziţia firească de la pubertate la adolescenţă. Ponta suferă de complexul castrării despre care vorbesc psihanaliştii. El se manifestă la băieţi printr-o atitudine de oroare faţă de femei, considerate nişte fiinţe mutilate, sau un sentiment net de superioritate”

  Apreciază

 • 56. Băşcăliosul  |  16 mai 2011 la 16:34

  Ponta suferă de multe afecţiuni ale trecutului prin Omerta bucătăriei omletei pârlite.
  Merită să i se facă felul întâi, după redeschiderea cărţii de bucate penale, fiindcă se încheie cu „poftă bună”!

  Apreciază

 • 57. Băşcăliosul  |  16 mai 2011 la 19:17

  Nora 55
  Observaţia mea de la 49, legată de articolul lui SL, nu a avut intenţia să se resfrângă asupra celorlalte aspecte analizate, dar prin ceea ce nu poate fi funcţional din punct de vedere constituţional pune totuşi la îndoială aplicarea propunerii (viziunii) sale în privinţa schimbării lui Boc odată cu mica remaniere.

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  16 mai 2011 la 20:59

  Bsk. aşa este! Mai sunt şi alte chestiuni la care m-am gândit, ulterior postării, legate de nevoia unei strategii a noii conduceri, luând în calcul toţi factorii de risc a actualei perioade. De aceea cred că, dacă nu se-ntâmplă ceva neprevăzut, renovarea ca atare, nu va fi posibilă decât peste un an, cel puţin.

  Apreciază

 • 59. Fini  |  16 mai 2011 la 21:05

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  16 mai 2011 la 21:34

  Servus fini 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 900,004 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.359 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 900,004 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: