Uslaşii de pe Dâmboviţa

23 mai 2011 at 15:44 82 comentarii

Ce poate face un senator pedelist, ori mai mulţi, dacă anunţul instituirii unui „filtru” pentru numiri si o evaluare permanenta in care se va tine seama in principal de integritatea si profesionalismul celor care vor primesc functii, dar si a celor care sunt alesi prin vot” îi prinde ca fiind plini de bube? Nu-i logic ca nişte mircia, un baniaş, sau, mă rog, inşi de soiul ăsta, s-o şteargă şobolăneşte spre cuibul buburoşilor? Nu-i firesc să-ntregească clanul? Primitor căminul, deşi full de adunaţi, dar singurei, săracii şi cu sperietoarea DNA -ului suflându-le-n ceafă. Şi, cum o spaimă nu vine niciodată singură, la graniţă pândesc deja vreun milion de voturi în plic. Duşmanii din diaspora. Nişte venetici care, socotindu-se români, nu se mulţumesc, amărâţii, că li s-a dat dreptul de vot (unde eşti tu pecereule să ne fereşti de ăia de afară?) mai au şi pretenţia să şi-l exercite în condiţii civilizate (unde eşti tu securitate să ne păzeşti cuceririle poporului?)) Frisonantă perspectivă, normal să le provoace urticarie. Alegând, însă, să meargă cârlăneşte, cu jalba la preşedintele UE, ca să demaşte pârvulescian, prefraudarea, aliaţii îşi demonstrează iar, odată cu lipsa de jenă şi demnitate, şi pe cea de imaginaţie. Adică prostia. Intratabilă. Cererea de blocare a votului prin corespondenţă adresată de Ponta fiindu-le respinsă acolo, cu ce pot să mai vină aici, dacă nu cu noi puseuri de chiţăieli? Adăugată văicărelilor urgisitului Năstase şi nu numai, cererea cu pricina ca şi toată condica de reclamaţii useliste alături de exponatul Severin ar merge bine într-un muzeu UE dedicat uslaşilor de pe Dâmboviţa. Şi cum nici Patriciu nu le mai dă, măcar de săpun, un sfanţ, nătângo-liberaloizilor, ce să facă inventivul motan: reia emisiunea cu suspendarea preşedintelui. De parc-ar fi duminica în familie.

up-date
Ceva de pus în ramă sub portretele de familie ale revoluţionarului de onoare al pesede-useleului şi vrednicilor săi ucenici: uciderea oamenilor in timpul Revolutiei din 1989 nu se prescrie. Procurorii si judecatorii romani trebuie sa finalizeze aceste cazuri si sa-i pedepseasca pe cei vinovati. Societatea romaneasca trebuie sa stie adevarul despre evenimentele din 1989. (Decizia CEDO 24 mai 2011)

Reclame

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , .

Blogfest- next day Corupţie şi fum

82 comentarii Add your own

 • 1. dictaturajustitiei  |  23 mai 2011 la 15:58

  Bună!

  Nora, ca de obicei, le zici bine!
  M-am plictisit de povestea cu suspendarea președintelui ca de mere pădurețe. Și de ONG-urile care fac politică de asemenea.
  Nu le este rușine? Banii veniți din occident sunt buni? Voturile nu.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  23 mai 2011 la 16:02

  Ziua bună, din nou şi mereu 🙂
  Dj, păi chiar plictiseala pe care o produc cu bătutul apei în piuă şi reluările astea o să le vină în freză. Iar. Sunt nevindecabili 🙄

  Apreciază

 • 3. dictaturajustitiei  |  23 mai 2011 la 16:07

  Nu pot să-i ierte pe ,, căpșunari” pentru votul dat actualului președinte și pentru că au înclinat balanța în favoarea lui.
  Cred că toată politica pe care o duc le este total neproductivă și nefaborabilă.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  23 mai 2011 la 18:14

  Dj, exact! O opoziţie de o „originalitate” exagerată 🙂

  Apreciază

 • 5. luminita  |  23 mai 2011 la 19:17

  Salutari !
  Voturile din diaspora pot fi mai multe decat un milion, tocmai ca sistemul de vot prin corespondentza ne-ar da prilejul de a vota fara sa strabatem sute sau mii de km pana la ambasadaFoarte multi emigranti nu pot vota din cauza doistantelor prea mari care ii despart de locul cu urna.
  Eu sper sa treaca legea asta de Sparlament.

  Apreciază

 • 6. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 19:34

  Saluttare!
  Culmea atârnării protecţiei politice (cazul pechinezilor vămuiţi: Baniaş-Mironescu)
  *
  După ce te-ai crezut protejat de puterea politică şi ai constatat că te-ai înşelat amarnic, să te trezeşti apărat de opoziţia buimacă, în frunte cu obsedaţii suspendaci ai preşedintelui.
  *
  Ca să vezi unde atârna motivul de suspendare: Băsescu a devenit periculos pentru pedeleii protejaţi politic, tocmai când aceştea aveau intenţia să se transfere în interesul serviciului la USL şi să voteze pentru moţiunea de azi (potrivit unei surse de inspiraţie naţională din PSD, copilotul Ponta; aşa a declarat cu clanţa lui, dar Sonatul României l-a contrazis într-o ieşire (tot) de prostănac)
  În aceste condiţii, după ieşirea Crinăucului, campania de suspendare poate fi botezată ”Salvaţi infractorii PDL-ului, în interesul USL-ului!”. (dacă s-au speriat şi alţi senatori pedelişti, înseamnă că au fost selectaţi de uselişti după puterea lor de atracţie a dosarelor penale).

  Schizoidul Crin nu-şi dezminte apucăturile imponderabilităţii neponderabile de la bibilică, după cum de ţine de fundul atârnabilului Băsescu, să-l împingă – cu forţa cămăşii de bună purtare zilnică, a crinebunului- spre suspendarea obsedantă şi nevindecabilă.

  PS. Culmea „explicaţiei” ecoului pierdut:
  Cu straşnica lucrătură la nivel portuar, DNA l-a deturnat pe Crinebun din drumul său hotărât spre Bălăceanca (pentru încercarea unui tratament) şi a redus ecoul suspendacilor la o zvâncire jalnică, imperceptibilă.

  Apreciază

 • 7. luminita  |  23 mai 2011 la 19:45

  Bsk,
  eu i-as lasa sa plece pe toti oportunistii, si din PDL catre PC, si din PSD catre PNL, si din PNL catre nicaieri, aka PSD sau USL, sau cum s-o mai denumi.
  Sa plece si sa vina toti neavenitii, macar asa vor face si ei ceva, adica vor face macar curent in Sparlament.
  Ca altceva oricum nu fac.
  Doar vin si pleaca.

  Apreciază

 • 8. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 19:54

  Sonatul României bate câmpii, zice că vrea să i se aplece (de la urmărirea penală şi trimiterea lui Banias în judecată):
  „Legea spune CLAR ca este nevoie de aprobarea Parlamentului in situatiile de retinere perchezitii si trimitere in judecata. Daca DNA il pune sub acuzare Senatul o sa se aplece asupra acestui caz…”

  http://www.ziare.com/mircea-marius-banias/senat/geoana-mircea-banias-nu-era-pe-lista-senatorilor-care-vor-sa-plece-din-pdl-1096431

  Legea spune altceva (fiindcă nu-i vorba de un ministru-parlamentar ) : în acest caz, NU este necesară aprobarea sonatului pentru urmărirea penală şi implicit trimiterea în judecată a lui Banias, adică NU va avea la ce să se aplece ( numai pentru reţinere, arestare sau percheziţie se cere aprobare de la camera din care face parte învinuitul/inculpatul)
  *
  Constituţie, art. 72 alin 2:
  „Deputaţii şi senatorii POT fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor.”

  Apreciază

 • 9. skorpion  |  23 mai 2011 la 19:55

  disperare mare la uslinosi, dar si la pedalistii minjiti…

  mister B,
  ce parere ai despre:

  http://cristidanilet.wordpress.com/2011/05/23/vin-codurile-ce-facem-proiect/

  Apreciază

 • 10. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 20:08

  Patriotul Frunda bate câmpii; se dădea intrigat acum juma’ de ora la rtv pe motivul ca de astăzi coaliţia puterii nu mai are majoritatea în senat, după cum s-a văzut la moţiunea simplă împotriva ministrului Baconschi: 60 voturi „pentru” moţiune , 67 voturi „contra” moţiunii.

  Âsta habar n-are ce spune. NU susţinătorii guvernului sunt obligaţi să întrunească o majoritate contra moţiunii ci iniţitorii reclamanţi din opoziţie tre să adune 69 de voturi pentru a trece moţiunea. (de ex. în ultimele moţiunii provocate de asumarea răspunderii parlamentarii coaliţiei nici nu au votat; asta nu însemna că majoritatea pentru susţinerea guvernului nu a existat ci, dimpotrivă, că opoziţia e la furat)

  Apreciază

 • 11. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 20:24

  Mister S
  După ce Danilet a protestat atât de inconştient cu întrebarea de comic vestit la magistraturii -” Să punem magistraţii în tepusă pentru că aşa vrea poporul?- ca apoi să etaleze prevederile existente deja în legislaţie şi constituţie privind răspunderea magistraţilor (ca şi cum, dacă arată că ştie să le copieze, asta i-ar face acea declaraţie-reacţie mai responsabilă), nu-mi mai face nicio plăcere să salut stilul alunecos al acestui necopt.

  Apreciază

 • 12. dictaturajustitiei  |  23 mai 2011 la 20:28

  @Bășcăliosule,

  Am văzut și eu respectivul articol și mi-am zis cât de puțin timp i-a trebuit lui Danileț ca să demonstreze că nu se deosebește cu nimic de ceilalți.

  Apreciază

 • 13. luminita  |  23 mai 2011 la 20:50

  nu stiu cum s-a intamplat , dar dand click pe nick-ul Bascaliosul , adica vrand sa ii replic ceva, mi s-a deschis un blog de poezie , din care am salvat la repezeala niste cuvinte frumos inlantuite intr-o dezordine pitoreasca:

  „sufletul gol
  când trece ploaia
  când se duc trecătorii
  se duce şi curcubeul
  pe care au plecat în treaba lor
  când copiii lor – suflete ude, atinse de
  reumatism sentimental –
  îmbătrânesc
  şi se duc, atunci te ia cu frig
  cu sinceritate
  cu amintiri
  cu uşi scârţâite,
  pe tine – adăpostul lor
  vreme de-o ploaie.”

  Apreciază

 • 14. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 20:50

  DJ,
  Mă deranjează teribil trâmiţarea iluzoriului „grup reformist” al „noului” CSM, o mascaradă reprezentată cu brio de acest Danileţ total paralel cu substanţa cauzelor sistemului judiciar nefuncţional.
  Aici problema estenţială este ineficienţa legii în primul rând din cauza neaplicării (inclusiv în materia sancţiunilor desciplinare împotriva magistraţilor), indiferent dacă legea e bună/rea sau dacă normele neaplicate există deja sau apar altele noi.
  Ar fi de salutat norme noi care să-i consrângă pe judecători să le aplice (atât pe cele existente cât şi pe cele viitoare), or pentru asta ai nevoie în noul CSM de oameni dispuşi să înţeleagă cu ce se mănâncă justiţia nefuncţională şi să acţioneze în sensul îmbunătăţirii reale.
  Nu cu acte de eroism de breaslă şi la fel de iresponsabil ca până acum se poate evolua.

  Apreciază

 • 15. luminita  |  23 mai 2011 la 20:51

  Bsk, @13,
  ai vreun habar de asta?

  Apreciază

 • 16. Fini  |  23 mai 2011 la 21:00

  Bună seara ! 🙂

  1934
  – Faimoşii delicvenţi americani Bonnie Parker şi Clyde Barrow au fost ucişi într-un asalt al forţelor de ordine.

  Apreciază

 • 17. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 21:00

  Click-ul te-a lăsat fără replică.
  Aş vrea eu să am habar pe unde umbli, cum şi ce minuni răscoleşti.

  Apreciază

 • 18. Fini  |  23 mai 2011 la 21:01

  Apreciază

 • 19. Fini  |  23 mai 2011 la 21:02

  Apreciază

 • 20. luminita  |  23 mai 2011 la 21:02

  VINERI

  cine a rupt odată o floare de colţ ajunge să vorbească şi cu florile de muşeţel
  eram mic
  eram prost
  am rupt o floare de colţ
  am greşit

  am smuls-o din pământul ei
  şi am terfelit-o prin toate
  cărţile pe care le citeam;
  o puneam la presat
  şi-apoi
  îmi plăcea s-o descopăr în toate pânzele sus
  în suflete moarte, în mijlocul unui veac de singurătate

  cu cât citeam mai mult
  cu atât ea îşi pierdea mirosul
  culoarea şi viaţa
  iar eu interesul
  pentru ea

  într-o zi
  a plecat hotărâtă să se replanteze
  cu puţina viaţă pe care o mai avea

  a plecat
  şi mi-a lăsat
  câteva urme prin literatura momentului

  încă îmi pare rău
  că am rupt floarea de colţ, acum privesc
  florile de muşeţel din faţa casei
  cu alţi ochi, vorbesc cu ele, le mângâi,
  le cert când dau să intre peste alee,
  doar e spre binele lor – oamenii nu se prea uită pe unde calcă
  dar ele continuă să crească pe alee numai de-al dracu’
  iar eu le privesc cu drag
  şi mi se par cele mai frumoase flori.

  Apreciază

 • 21. luminita  |  23 mai 2011 la 21:04

  hexalog
  poetul musai să nu fie patetic
  dar să ne gâdile la lacrimare,
  glasu-i să n-aibă iz de sintetic
  da’ nici accente prea proletare

  poetul să aibă păr ondulat şi lunguţ
  să se plimbe-n caftan alb, pe malul mării,
  ştii – genul ăla absent, nebărbierit şi drăguţ
  de-nfruntă realitatea de pe culmea visării

  poetul să fie şi umil dar şi demn
  şi dacă se poate – nepereche;
  a! şi să nu folosească limba de lemn
  ştii, când ne pupă-n ureche

  poetul să iubească mult, dar fără speranţă,
  apoi să se privească în oglinda din baie –
  mut, cu ochi goi, livid, rezemat de faianţă,
  cu lacrimi curgând în tăcere, şiroaie

  poetul să aibă pulsul crescut
  să mănânce foarte puţin sau deloc,
  să sufere doar la modul acut
  şi bine-nţeles să asculte muzică rock

  poetul să scrie, că de-aia-i poet
  să scrie de ce-l arde la buză
  pe şerveţele, pe perdea, pe parchet
  că de nu, poetul nu are vreo scuză

  Apreciază

 • 22. luminita  |  23 mai 2011 la 21:06

  anunţ
  îndeplinesc orice dorinţe la o paritate
  convenabilă, zic eu, de peştişor de aur
  mai exact – trei la unu, şi îţi fac de toate
  rog seriozitate, ofer discreţie de minotaur

  trebuie doar să mă ţii între sâni
  să transpir la capătul unui lănţişor
  şi să îmi picure-n ureche ce îngâni
  în serile când, despletită, faci amor

  cam asta e; şi de va fi să fie greu
  să ştii că o să strâng din dinţi;
  sper să exişti, eu te aştept mereu
  să-mi sufli-n tamplă cele trei dorinţi.

  Apreciază

 • 23. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 21:21

  1. Un aviz negativ la instalarea lui Laurenţiu Mironescu, în funcţia de secretar de stat MAI risca să compromită operaţiunea de urmărire a portului mafioţilor.
  2. Constanţa în discreţie totală e mama reuşitei operaţiunilor.
  3. Cine întreba până acum „De ce constanţa e ocolită în vama Constanţa”, de-amu poate să plângă în timp ce se prinde „Iaca de ce Băsescu rânjea când se prefăcea că nu ştie vama următoare de călcat!” sau să cânte „Cine-a pus Constanţa-n drum, ăla ne-a băgat la apă”

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:28

  Seara bună si cam târzie 🙂

  Încep cu 13: Luminiţa, din nimereală sau nu, versurile sunt surprinzător de frumoase.Multzam. În 20, 21, 22, ” versează” în stilul lui atât de special, Iv cel Naiv: ” Liberte Egalite Fraternite” 😆

  Apreciază

 • 25. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 21:30

  Nora 24,
  Lumi avea intenţia să mă scoată ţap ispăşitor. 🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:31

  Fini, 16, 18, 19, clipuri antologice, impresionante!
  Ucisi în America, faimosii Bonnie Parker şi Clyde Barrow pare că s-au reîncarnat prin părtile astea. Nu tot la fel de sângerosi dar , în schimb, mai versaţi în hoţie. S-au adaptat moravurilor şi năravurilor locului. Şi metodelor. 🙂

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:32

  Bsk 25, ai ocolit graţios capcana 🙂

  Apreciază

 • 28. luminita  |  23 mai 2011 la 21:36

  Nora,
  deci il cunosti.
  Cum am intrat eu , insa, asa de brusc, in taramul lui?
  Ca am dat click pe BSK, din greseala.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:36

  Bsk. 23, exact la asta mă gândeam mai devreme: s-a ridicat vălul si de pe Constanta 😀 Dacă am priceput bine, Banias candidase zilele trecute din partea lui Blaga pentru un post de vicepresedinte.

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:38

  luminita, habar n-am! Îl găseşti cu tot ce a scris, în blogroll, în partea dreaptă. Îmi place cum scrie, e năzdrăvan tare 🙂

  Apreciază

 • 31. luminita  |  23 mai 2011 la 21:41

  Bsk,
  nu tap ispasitor, doar acestor cuvinte credeam ca le esti autor.
  Acum insa deja mi-am lamurit dilema, dand-o pe alta.

  Apreciază

 • 32. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 21:41

  Nora 29
  Da, Banias a fost ras preventiv (de pe lista vicepreşedinţilor PDL)

  Apreciază

 • 33. luminita  |  23 mai 2011 la 21:42

  Nora,
  aaaaaaaaaaa, deci il ai in blogroll si nu sufli nici o vorbulitza ??????

  Apreciază

 • 34. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 21:43

  Cântecul de lebădoi prins cu portul în valurile infracţionalităţii .
  Aseară Băse rânjea,
  El în baţe mă strângea,
  De mai bătea valul mult,
  Strângeam eu… de m-ar fi rupt.

  Apreciază

 • 35. luminita  |  23 mai 2011 la 21:44

  Nora,
  adevarul e ca si ai un blogroll de vreo 3 kilometri, nu l-am parcurs niciodata pe tot.

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:46

  Bsk, înmulţirea cazurilor de jigodism pesedist la pedele, grăbeşte intrarea pe rol a filtrului cu criterii. Cu toate riscurile 🙄

  Apreciază

 • 37. skorpion  |  23 mai 2011 la 21:46

  mister B,
  da, asa gindeam si eu despre c.d.
  pentru mine el deja reprezinta istorie.

  luminita,
  frumoase poezii ale misteriosului poet…tap ispasitor
  🙂

  salve, fini,
  🙂

  Apreciază

 • 38. skorpion  |  23 mai 2011 la 21:47

  unde, nora, pe blogroll, ca nu vad nimic

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:48

  lumi, ultimul trecut, ieri, „eCuisine” e foarte plăcut. Da, un blogroll cam bogat si divers. Din când în când îl mai reformez 😆

  Apreciază

 • 40. luminita  |  23 mai 2011 la 21:49

  skorpion,
  il gasesti la litera ” I ” , iv cel naiv, intr-un cuvant scris.
  Imi place de mor, la prima privire.

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:49

  skorpion, bine ai ajuns 🙂 Între iMondo şi jurnalul de vineri

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:51

  lumi, si mie 🙂

  Apreciază

 • 43. Băşcăliosul  |  23 mai 2011 la 21:53

  Nora 36
  Da, aşa cred şi eu, ca să vezi inspiraţie:

  Monica, Monica, cu ea să nu te pui,
  E dată, înc-o dată, tot pedeleului. 🙂

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:58

  Fini, nu stiam de piesa dedicată lor interpretată de Brigit Bardot&Serge Gainsbourgh” Drăguţ 🙂

  Apreciază

 • 45. skorpion  |  23 mai 2011 la 21:59

  numai naiv nu pare a fi iv

  🙂

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  23 mai 2011 la 21:59

  Bsk, cum a intrat, MM s-a şi apucat de treabă 🙂

  Apreciază

 • 47. luminita  |  23 mai 2011 la 21:59

  Nora,
  deci mai exista poeti in carne si oase, nu sunt toti deja pusi la presat intre coperti de carti.

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  23 mai 2011 la 22:00

  skorpion, e bulbuc de talent, naivul 🙂

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  23 mai 2011 la 22:02

  Da, Lumi, dar nu numai Iv are cinstea si onoarea de a fi în blogroll. Pentru POEŢII şi poezia clasică mai am si casa poema, tot în blogroll, dar acolo mă duc rar. Prefer cărţile de poezie de acasă 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  23 mai 2011 la 22:05

  Am ascultat si 19, ambele, 18 si 19, muzică country, admirabilă. N-o pierdeţi 🙂
  Mersi, Fini

  Apreciază

 • 51. luminita  |  23 mai 2011 la 22:52

  Mie mi s-a rupt filmul cu politica.
  Ma duc dupa Iv.
  Pe maine, asadar.

  Apreciază

 • 52. Fini  |  23 mai 2011 la 23:12

  Nora, 🙂

  servus ! Mi s-a părut interesant subiectul care a foste reluat în mai multe filme şi melodii.

  Apreciază

 • 53. Fini  |  23 mai 2011 la 23:16

  Ar mai fi o aniversare.
  ARTIE SHAW 1910.

  Noapte bună, tuturor ! 🙂

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  23 mai 2011 la 23:26

  Fini, da, ca toate piesele de succes, au fost reluate. Tot cu succes 🙂
  frumos sună clarinetul lui Arti Shaw !

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  23 mai 2011 la 23:27

  Noapte bună, Luminiţa, Fini,
  prieteni
  Somn usor 🙂

  Apreciază

 • 56. Băşcăliosul  |  24 mai 2011 la 00:20

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/sindicalism-si-monarhie-931128.html

  Apreciază

 • 57. snapshot  |  24 mai 2011 la 07:34

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  24 mai 2011 la 16:57

  Salut dragi prieteni 🙂

  Bsk, imagini contrastante, de efect, bine surprinse de M.

  Snapshot, perfect 😆

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  24 mai 2011 la 16:59

  Posibil să nu intru decât în trecere, pe seară, prin grădină

  S-aveţi o după amiază linistită şi o seară veselă

  🙂

  Apreciază

 • 61. Tiberiu Orasanu  |  24 mai 2011 la 18:33

  servus!

  Dacă n-aţi aflat, e timpul :

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8735015-vintu-cezar-pas-eliberati.htm

  Apreciază

 • 62. Băşcăliosul  |  24 mai 2011 la 19:02

  Saluttare!
  CEDO i-a lovit magistral- în moalele prescripţiei- pe criminalii democraţiei confiscate cu spiritul revoluţionar şi pe favorizatorii lor din sistemul judiciar şi din CCR, montaţi de Iliescu să vegheze la supremaţia constituţională a simulacrelor procesuale.

  Aici se află dreptatea criminalilor din „dosarul revoluţiei”, garantată populimii cu spiritismul dreptăţii, strecurat de confiscatori cu grijă şi ardoare în primul articol al constituţiei, alin 3:

  „România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, DREPTATEA şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, ÎN SPIRITUL tradiţiilor democratice ale poporului român şi IDEALURILOR REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 1989, şi SUNT GARANTATE”.

  Apreciază

 • 63. clemycali  |  24 mai 2011 la 20:08

  Buna seara, buna seara.
  Scuze ptr absenta dar ma bucur si eu de o minivacanta 🙂 Cu mandrie raportez ca am terminat clasele cu bine si ca GPA-ul meu ramane 4.0, adica pe romaneste 10 pe linie/
  Acum la subiect, mai ales legat de update. Mi se pare firesc ca crimele din timul Revolutiei sa nu poata fi prescrise. Sunt oameni care au sange pe maini si care trebuie trimisi acolo unde le este locul, adica la puscarie.

  Apreciază

 • 64. dictaturajustitiei  |  24 mai 2011 la 20:20

  Bună seara!

  Bsk, am citit ce ai scris la 14 încă de aseară dar eram terminată. M-a uns la suflet comentariul tău.

  Nu știu însă ce ai vrut să spui la 62. Cred că am pierdut ceva. Și mie mi s-ar părea normal și corect ca toate crimele Revoluției și cele din primăvara-toamna lui 1990 să nu se prescrie cum bine scrie Clemycali.
  Evreii i-au căutat și îi caută pe naziști în continuare. Poate că nu sunteți de acord cu mine dar eu îi respect pentru asta.

  Apreciază

 • 65. Băşcăliosul  |  24 mai 2011 la 20:36

  DJ
  Chiar nu se înţelege ce-am scris? Mai bine ai fi precizat ce anume ţi-e neclar.
  Am salutat lovitura magistrală dată azi de CEDO celor enumeraţi de mine. În lipsa acestei decizii, s-ar fi înfruptat cu cea mai nevinovată poftă de prescripţia oferită cu nespusă omenie de legea penală românească şi ar fi închis dosarul crimelor revoluţiei, ca şi cum victimele n-au autori sau, în cel mai fericit caz, se pot refugia în „dreptul” lor la confidenţialitate.

  Apreciază

 • 66. dictaturajustitiei  |  24 mai 2011 la 20:42

  Nu știam de hotărârea dată CEDO: Pur și simplu nu aflasem. Acum m-am lămurit și mă bucur sincer.

  Apreciază

 • 67. dictaturajustitiei  |  24 mai 2011 la 20:43

  dată de CEDO.

  Apreciază

 • 68. Băşcăliosul  |  24 mai 2011 la 20:46

  A menţionat-o azi Nora în completarea postării, la up-date. (a citat din decizie)

  Apreciază

 • 69. Fini  |  24 mai 2011 la 20:53

  Bună seara ! 🙂

  când componenta penală a faptelor este anulată de intervenţia prescripţiei, totuşi biroul de presă al Parchetului General refuză orice informare publică pe marginea dosarelor care privesc evenimente din decembrie 1989, motivând că: „Cercetările nu au fost finalizate, astfel că nu pot fi prezentate opiniei publice amănunte, dat fiind faptul că dosarele se află în fază de urmărire penală, care este secretă“. Ce să mai vorbim !
  La sfârşitul lui octombrie 2009 judecătorii CEDO au condamnat România pentru lipsa de celeritate şi de diligenţă de care au dat dovadă autorităţile în acest caz şi au notat faptul că procedura penală a durat mai mult de 12 ani.
  Iată că astăzi auzim acelaşi lucru aproape. Oare se va urni căruţa?

  Apreciază

 • 70. dictaturajustitiei  |  24 mai 2011 la 20:55

  Numai acolo nu citisem. De obicei o infomație nouă apărea la comentarii. Oricum, acum m-am lămurit.Dacă nu făceai referire la ea nu aflam . Mulțumesc !

  Apreciază

 • 71. Fini  |  24 mai 2011 la 20:56

  Clemy, 🙂
  63

  mă bucur pentru tine.
  Poate o să te vedem dând cu săpăliga pe răzorul tău în Grădină.

  Apreciază

 • 72. Fini  |  24 mai 2011 la 21:00

  Astăzi este aniversare Archie Shepp 24 mai 1937

  Apreciază

 • 73. Fini  |  24 mai 2011 la 21:02

  Apreciază

 • 74. Fini  |  24 mai 2011 la 21:04

  Vă doresc o seară frumoasă urmată de o noapte bună ! 🙂

  Apreciază

 • 76. clemycali  |  24 mai 2011 la 21:33

  @fini, multumesc ptr muzici 🙂 si ptr felicitari. Si nu uit eu ca gradina trebuie sapata si udata 🙂

  Apreciază

 • 77. skorpion  |  24 mai 2011 la 22:12

  salve, all, adormitilor si trejilor,

  un articol excelent si inviorator ca urmare a unor actiuni datatoare de optimism

  http://www.revista22.ro/antonescu-si-ponta-cirjele-coruptiei-10624.html

  Apreciază

 • 78. skorpion  |  24 mai 2011 la 22:13

  sper sa apucam pe ilici judecat,
  sper ca si el sa apuce acest lucru si sa nu moara in propriul lui pat, vorba maestrului Djuvara, inainte de sentinta…
  :mrgreen:

  Apreciază

 • 79. Băşcăliosul  |  24 mai 2011 la 22:45

  Salve mister S! Fain articolul de la 77!

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  25 mai 2011 la 12:58

  Prieteni, ziua bună 🙂

  Clemy, suntem mândri de tine! Felicitări 🙂
  Tibi, multzam
  Bsk, iesit din spiritul revoluţiei lui ilici, al IDEALURILOR REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 1989, GARANTATE de dumnealor în „spiritismul dreptăţii” are corniţe peste corniţe 😦
  .Dj, un strop de dreptate, făcută de ai nostri, după 21 de ani de minciuni 😉

  Apreciază

 • 81. noradamian  |  25 mai 2011 la 13:02

  Fini, Archie Shepp, buuun 🙂
  …”La sfârşitul lui octombrie 2009 judecătorii CEDO au condamnat România pentru lipsa de celeritate şi de diligenţă de care au dat dovadă autorităţile în acest caz şi au notat faptul că procedura penală a durat mai mult de 12 ani.
  Iată că astăzi auzim acelaşi lucru aproape. Oare se va urni căruţa?” Fără presiune publică, nu 🙄
  Skorpion, maestrul Djuvara o cam întoarce când vine vorba de recentele sale susţineri de „cadre” exact din cele dorite de papasha. După cât de !anticomunist” se dăduse, erau de asteptat niste declaraţi clare însoţite de scuze 🙄
  77, iar si-au dat tembelii cu cârjele-n cap 🙂

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  25 mai 2011 la 13:06

  Postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 899,904 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.359 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 899,904 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: