OTV- după grila de toamnă

11 Iulie 2011 at 17:00 42 comentarii

Simptom al degradării devenite peisaj obişnuit, exhibarea vieţii elitelor în ce are ea mai intim-specific reprezintă spectacolul de zi şi de noapte oferit naţiei ca model de succes în viaţă. Altfel spus, cea mai tare sursă de formare civic-educativă. Şi ce are mai intim-specific această national show-school de produs modele de sfidat normalul? Ce altceva decât o lăcomie patologică exprimată într-o diversitate de moduri dezbrăcate de inhibiţii pe măsura imaginaţiei financiar-instinctuale a spumei adunate la suprafaţa societăţii? Şi ce altceva să genereze fascinaţia pentru acest high-life decât tot lăcomia? …Invincibila genă universală comună în care se regăsesc sărăciţi şi-mbogăţiţi, batjocoritori şi batjocoriţi, abuzatori şi abuzaţi? Alimentate permanent cu marfă proaspătă, kilometricele emisiuni senzaţionale de sezon antenist-otevist au ajuns, astfel, mai prospere decât oricând. Criminali şi violatori urmăriţi cu camera direct din studio, milionari care-şi bumbăcesc direct în public nevestele, asasinate terifiante, idoli de toate calibrele din lumea politico-interlopă, demnitari de top cercetaţi în dosare de corupţie, proxenetism şi pedofilie, nimic nu lipseşte din meniu. Deşi pare că s-au banalizat prin exces, continuă să fascineze shoshonărimea, mare consumatoare de asemenea delicii. Straniu e şi faptul că astfel de mizerii destinate hipnotizării publicului au un cert megaefect şi asupra ofertanţilor înşişi, producătorii rutinându-se sistematic şi organizat, cu zel, în asemenea practici. Numai că tot montând ficţiuni morbide cu realităţi scabroase, printre specialităţile apreciate ale casei şi-au făcut loc şi fapte senzaţionale pe care directorul de programe horror pentru popor a uitat, se vede, să le treacă-n grilă; culmea teleironiei, exact pe domeniul celebrului ofertant de crime şi violuri, notoriu pentru apetenţa sa în materie de fapte abominabile. Să fi ratat dl. DD o asemenea marfă de megaserial perfectă pentru fanii dumisale nocturni? Sau o fi amânat-o pentru la toamnă, acum găsind o ofertă proaspătă pe piaţa de organe a poporului?

Anunțuri

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Confisca-mi-ați averea ca-licită (6): când spărgătorul îmbucă, se bulbucă. Confisca-mi-ați averea ca-licită! (7): Garanție de întreținere a cămătăriei, din obligație.

42 comentarii Add your own

 • 1. Maria  |  11 Iulie 2011 la 17:17

  Servus, Nora! 🙂

  Până şi numele acestui post de televiziune a început să-mi taie respiraţia când îl văd jucând în fugă şi din întâmplare în timpul schimbării canalelor. 😐 Acolo se întâmplă zilnic o halucinantă deversare de prost-gust şi infracţiune, moşite şi crescute deopotrivă de un individ cu iz penal, asemenea dosarelor pe care le duce în spate. Da, culmea e că maşina lor de tocat a ratat tocmai nişte fapte senzaţionale, reale de astă dată, nu înscenate, şi săvârşite de însuşi directorul postului.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 17:44

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Maria, rolul jucat într-o reţea sinistră de pedofilie exact de cel care-i face programele, e tot ce i se putea întâmpla mai semnificativ unui asemenea post care, asa cum spui, cultivă gustul pentru infracţiune, noapte de noapte, într-o ţară tot mai debilă moral si psihic.

  Apreciază

 • 3. Bască ilie  |  11 Iulie 2011 la 17:58

  Salutare!
  Cu piața amintită în final sau cu directorul ratat ori rătăcirit cu grilă și fără grilă, renumele are nota explicativă în prim plan și stă ochi în ochi cu privitorul de aceeași calitate:
  Organul TV!

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 18:04

  Bsc, salut! Eu socotesc că niste insi de acolo, sau măcar directorul de programe, pe la toamnă, o să ajungă la grilă, de fapt, după ea, o grilă cu lacăt 😆

  Apreciază

 • 5. Bască ilie  |  11 Iulie 2011 la 18:28

  Ce mi-a scăpat chestia asta ! 🙂
  Tot un fel de „Opriți grătarele, să aibă fiecare cîte unul la camera de luat vederi… din curtea interioară!”

  Apreciază

 • 6. oldhashu  |  11 Iulie 2011 la 18:35

  Salut dragilor! 🙂

  La mine a fost spectacol de tunet și lumini. Băiat bun, vă ofer tuturor un fragment.

  E bună pentru revigorare și împrospătare și spală toate murdăriile… 😀

  Apreciază

 • 7. Bască ilie  |  11 Iulie 2011 la 18:51

  Salut Mărite Old!
  Așa-i, am ascultat și mi-am simțit conștiința mult mai curată. 🙂

  Apreciază

 • 8. skorpion  |  11 Iulie 2011 la 19:22

  salve, gradinarite si gradinari,

  pe la voi ploua? la oldH da, dar aici la bucuresti inca nu. astept o furtuna adevarata!

  re. haznaua otv.

  as vrea sa mai mentionez ceva:
  – otv-ul stie ca vulgului ii plac crimele si sexul (inca de la huxley citire) si atunci baga la disperare,
  – pe de alta parte otv-ul fiind plin de bube penale in frunte cu dandiaconescu, incearca sa intre in politica pe usa din dos victimizindu-se non stop…iar publicul iubitor de sex si crime abia asteapta sa-l voteze pe daaaaaaaaaaaaaaan diaaaaaaaaaaaaaconescu presediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiintele Ro..

  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

  Apreciază

 • 9. oldhashu  |  11 Iulie 2011 la 19:49

  @ Mister B, salut! 🙂
  „Să fac, să dreg, să pătimesc…”, vorba unui vecin d’al meu dacă am ideei când mă complimentezi au când mă iei în basca…
  Da’ poate ăsta e farmecul dtale ! 😆

  @ skorpy, la ora asta furtuna a trecut de mine și se apropie de Pitești! 🙂
  Merge firu’ pe mobil …

  Apreciază

 • 10. Maria  |  11 Iulie 2011 la 19:55

  Bună seara vă spun tuturor! 🙂

  Nora, mă intrigă şi pe mine ceea ce ai subliniat în articol, efectul hipnotic al acestor dejecţii asupra telespectatorilor: ,,Deşi pare că s-au banalizat prin exces, continuă să fascineze shoshonărimea, mare consumatoare de asemenea delicii.”
  Majoritatea apropiaţilor mei cu care deschid subiectul acesta susţin că nu se uită la OTV. Eu chiar nu mă uit! Însă aproape toţi ştiu ce isprăvi de noapte şi de zi s-au mai consumat acolo pe sticlă. Până la urmă nu-mi pot explica ce atrage un om rezonabil şi cu un anumit nivel de cultură spre asemenea tip de receptare. Sau spre emisiuni similare de la Antene. Nu mai scriu despre Badea et comp., că mă doare caaapul… Să-i pună pe toţi după grilele şi grilajele meritate, cu haine asortate, croite după tipar la casa de modă ,,Zeghea”!

  Apreciază

 • 11. Maria  |  11 Iulie 2011 la 19:56

  Pe aici, prin nord, chiar acum se pune de-o furtună straşnică.

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  11 Iulie 2011 la 20:00

  Mărite Old, nu mă dau la farmece.
  Nu prea stau bine cu credulitatea. 🙂

  Apreciază

 • 13. Sare'n Ochi  |  11 Iulie 2011 la 20:35

  cu cat mai multe cadavre pe sosea, cu ata mai mare apetitul. sosonarimea numai cu lacrimi si sange se hraneste – din fotoliu viata lor de trei lulele, pare infinit mai frumoasa.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 21:27

  Seara bună 🙂

  Bsc. da, cu vedere la poarta cu gardieni… 🙂
  Oldh, măcar la voi s-a făcut răcoare. Eu mă răcoresc cu Furtuna lui Vivaldi! Grazie 🙂

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 21:27

  Skorpion, sper ca poporul otevist, oricât de troglodizat şi de amator de mizerii ar fi să nu-l însoţească jelindu-l şi pe pedofilul cu programele după grillă 😉
  Sare-n ochi, da, o „hrană” alterată care contaminează o groază de şoşonari.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 21:40

  Maria, ca stil de relaţionare cu publicul său fidel, lui DD nu i se poate contesta satisfacerea gusturilor fanilor săi, atragerea lor în discuţii interminabile, întreţinerea unui anume suspans! O strategie interactivă practicată cu succes asupra unui segment bine ţintit. Prin alte părţi ale lumii asemenea abilităţi sunt puse-n slujba unor interese utile comunităţii ( subiecte social culturale, educative) La OTV, însă, DDşi directorul său de programe&echipa, hrănesc din greu bolile psihosociale din comunitate, întreţinând o foame patologică consumatorilor de orori. Prin amestecul malefic de realitate abjectă şi imaginaţie morbidă, postul conduce detaşat în competiţia de producţie şi distribuire de dejecţii pe gustul unui anumit public.

  Apreciază

 • 17. Maria  |  11 Iulie 2011 la 22:05

  Nora, din nefericire, un astfel de post va avea mereu un public ţintă. S-a creat deja un model şi nu e greu ca în viitor să răsară şi alte produse media de acest tip. La această strategie s-ar putea opune o alta, care să mizeze pe educaţia publicului, prin dezvoltarea rezistenţei la consumul de orori şi la propagarea minciunii. Dar cred că şi acest demers ar fi greu. Nu cu mult timp în urmă am iniţiat o activitate, propunând unui grup de tineri să repereze forme de manipulare prin mass-media, pe domeniile cunoscute din jurnalismul autohton. La capitolul referitor la televiziuni, concluzia unanimă a grupului de tineri (de 16-17 ani, nu mai mult) m-a uimit. Au considerat că OTV-ul nu merită luat în considerare. Evident, am generat o dezbatere pentru argumentarea opţiunii, dorind să înţeleg dacă este pe deplin asumată sau e tot rezultatul preluării unor modele de receptare, din familie, din grupul de prieteni sau de oriunde altundeva. Părerea mea e că postul acesta va supravieţui atâta timp cât va avea un public al său. Sau până când cei ce-l administrează vor răspunde în faţa legii pentru faptele lor.

  Apreciază

 • 18. Maria  |  11 Iulie 2011 la 22:10

  O completare aduc la un enunţ de mai sus, pentru a înlătura o ambiguitate.
  S-a considerat că OTV-ul nici măcar nu merită luat în considerare alături de celelalte posturi de televiziune, din pricina că prin tot ceea ce reprezintă şi oferă este, de fapt, un exemplu negativ.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 22:19

  Maria, da, postul va supravieţui cât are public, asa spun si eu. Dinspre CNA şi opinia publică, nici o problemă. Singurele beţe-n roate si le pun ei înşisi prin dosarele lor. Îmbucurător faptul că tinerii dingrupa aceea de vârstă, cel puţin, văd lucrurile astfel 🙂

  Apreciază

 • 20. theo  |  11 Iulie 2011 la 22:33

  OTV, nici nu se mai fereste, nu dä gäletzi, dä cosuri

  cu mancare, asa se face un partid?????

  Apreciază

 • 21. Maria  |  11 Iulie 2011 la 22:43

  Nora, mi-am amintit că CNA-ul a făcut o dată ce trebuia. În septembrie 2002 a retras licenţa de emisie a postului. Şi, tot în acel context, îmi mai amintesc de protestele fanilor fideli ai postului, cărora li s-a luat drogul de prosteală cotidiană. În anii următori, deşi ar fi avut nenumărate ocazii de întrerupere a semnalului de emisie alocat postului, CNA-ul nu a mai intervenit cu această măsură, ceea ce e strigător la cer. De aceea şi eu mă bucur de fiecare dată când unul dintre infractorii de acolo (în realitate asta sunt, nu doar inculpaţi) îşi pune singur cătuşele la mânuţe.
  Tinerii mei sunt extraordinari. 🙂 Nu ratez niciun prilej să-i laud. Deşi numai bunul Dumnezeu ştie de câte ore de dialog e nevoie, mai ales când confuziile vieţii îi lovesc şi pe ei şi vin zbârliţi să caute răspunsuri la marile enigme ale vieţii. 🙂

  Apreciază

 • 22. Maria  |  11 Iulie 2011 la 22:44

  Iar am repetat cuvinte. 🙂

  Apreciază

 • 23. luminita  |  11 Iulie 2011 la 22:52

  Salutatiuni!
  despre DD am scris si in gradina de multe ori, nu mi-am epuizat munitia dar m-am scarbit de cat kkt a mancat in direct cand cu arestarea si plimbarile ulterioare pe la DNA.
  Decat atat mai zic, DDD poate sa mai adauge un P la ceilalti doi ,
  PPP=partidul poponarilor pedofili.

  Apreciază

 • 24. Un tanar de stanga  |  11 Iulie 2011 la 23:02

  De la gunoaiele otv la o piesa rara si nu prea cunoscuta (nici macar pe youtube) Behind the moonbeam

  Apreciază

 • 25. Bască ilie  |  11 Iulie 2011 la 23:05

  Un titlu amuzant pe B1, de actualitate sportivă și lovitură peste un bot de Tolo-mac.
  CE VĂ BUTE GRIJA?

  Apreciază

 • 27. Un tanar de stanga  |  11 Iulie 2011 la 23:21

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 23:34

  Maria, uitasem de episodul ăla! Oricum, după aia au fost lăsaţi să-şi facă mendrele. Doar că au ajuns cu ele la gardul de la pârnaie. 🙂

  Lumi, PPP, trei litere, o definiţie perfectă 😆

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 23:35

  Bsc. mă rog, asta-i pe limba noastră neaosă: de la fox la box 😆

  Tds. multzam de intervenţiile muzicale: ne mai purifică 🙂

  Apreciază

 • 30. theo  |  11 Iulie 2011 la 23:36

  DAC’Ä NU ATZI VÄZUT EMISIUNEA DELA NASU; AZI

  uitati-vä maine in reluare, 4 istoricii cunoscutzi, sau spus niste

  lucruri interesante, chiar f. interesante.
  -una din ele , monarhia romaneascä, a fost pro-rusia ,

  a colaborat cu rusii, si mihai cu stalin, deci presi.

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 23:39

  theo, n-am văzut-o, cred că e de interes, multzam

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  11 Iulie 2011 la 23:40

  Tds, 26, as vrea si eu să văd the Baltimore Museum of Art 🙂

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  12 Iulie 2011 la 00:01

  🙂 Noapte bună

  Apreciază

 • 34. Bască ilie  |  12 Iulie 2011 la 00:17

  Le-ați găsi și dacă n-ar fi. 🙂
  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 35. Maria  |  12 Iulie 2011 la 00:31

  Nora 33, excelent!!! :)))))

  Noapte bună tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 36. skorpion  |  12 Iulie 2011 la 10:34

  neata,

  http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011071260749/Actualitate/Magistratii-nu-vor-sa-fie-trasi-la-raspundere-de-Predoiu.html

  ce parere aveti?
  este corect?

  Apreciază

 • 37. Maria  |  12 Iulie 2011 la 11:03

  Bună dimineaţa!

  Skorpion, am citit cu mult interes pentru că tema mă interesează şi am mai scris cu câteva zile în urmă ceva asemănător.
  Din punctul meu de vedere, nu este corect. Motivarea din comunicatul CSM este şubredă. Se invocă principiul separaţiei puterilor în stat şi se pare că mărul discordiei este includerea ministrului Justiţiei printre titularii acţiunii disciplinare. Se leagă de formă, ignorând fondul, arătând lipsa reciprocităţii. Până şi argumentul următor este hilar: ,,nu există nicio altă situaţie în care unui membru ce reprezintă una din puterile constituţionale în stat i se recunoaşte prin lege prerogativa promovării acţiunii disciplinare împotriva unei persoane ce reprezintă o altă putere”. Păi vorbim în termeni de ,,situaţii”?! Eu credeam că suntem măcar la nivelul legilor…

  Apreciază

 • 38. theo  |  12 Iulie 2011 la 11:12

  CSM, nu poate fii stat in stat,

  poate urla dna pivniceru ,cat vrea,asta se pricepe

  de istericalele lor, s-a säturat romanul.

  si ei trebuie sä dea socoteala.i-au banii degeaba.

  sä desfintzeze CSM; NU ADUCE NIMIC:

  Apreciază

 • 39. Sare'n Ochis  |  12 Iulie 2011 la 11:24

  Ziua buna. va propun niste Antene, dupa grila de imbecilitate:
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/07/12/jurnalism-de-prestatie/
  (cu scuze pentru tenta de misoginism)

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  12 Iulie 2011 la 12:35

  Ziua bună 🙂
  skorpion, nu te mira, pe frontul justiţiei bătălia e în plină desfăsurare. Ce rol joacă cesemeul de-acuma e clar
  theo, cu cât urlă mai tare cu atât se vede mai clar că dumnealor consideră justiţia proprietatea lor personală

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  12 Iulie 2011 la 12:37

  Maria, 28, da, un umor suprarealist de primă clasă 🙂

  Sare-n ochi : umoristi rău imbecilii de la antene, numai că au ajuns să se ia singuri în băscălie, deşi ei cred că râd de alţii 😆

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  12 Iulie 2011 la 16:22

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 897,571 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.375 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 897,571 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: