Conspiraţionismul, de la teorie la practică?

26 iulie 2011 at 12:22 87 comentarii

Apropierea unei erupţii vulcanice e precedată, de regulă, de o agitaţie a măruntaielor pământului care-ncepe să fumege, s-arunce cenuşă şi bolovani incandescenţi… Înmulţirea cazurilor de ucigaşi în numele unei „cauze”, a curentelor „pragmatice” resuscitând idealuri morbide, pare a avertiza intrarea într-o criză globală a însăşi fundaţiei valorice a umanităţii. O criză de profunzime, dedesubtul celei care agită întreaga lume, aşa cum se vede. De fapt, chiar cauza ei. Dacă un timp toate astea au fost ţinute-n umbră, simptomele, negate şi puse pe seama paranoiei colective – întreţinând-o în acelaşi timp, acum răbufnesc fără reţinere. Şobolanii ciumei semnalaţi de mult de Camus ies din cotloane. Cotloane de lux…

Theodore-Roosevelt: „Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.”
Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984:
Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat „.
Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon:
„O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.
Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie: „Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra …. ”
Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991:
In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea”
Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”: „Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă„.
Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller:
(Rockefeller Foundation Logo): “Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.
Dave Foreman: „Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”.”….”Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.”
J.I. Cousteau,1991 explorator şi reprezentant UNESCO: „În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun.
Mikhail-Gorbachev:Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice „.
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991:
Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial.
Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973„ Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult” …
Dr. Henry KissingerDepopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate„.”Puterea este cel mai puternic afrodisiac.” „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili” „Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%”
David_rockefeller: „Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.
Dr. Eric Pianka Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei. „Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă
David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age:
Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica.
United-Nations, Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT: „Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. ”
Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008:
În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru.”
Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian: „Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani.
Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund: „Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.”…”Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare.”
David Brower, directorul executiv Sierra Club: „Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare. „Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel
Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA: „Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor … Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns„.
Ruth Bader Ginsburg, Curtea Suprema de Justitie:
Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea mulţi urmaşi./em>”
John P. Holdren consultant in stiinta a lui Obama.(http://www.prisonplanet.com/obama-science-advisor-called-for-planetary-regime-to-enforce-totalitarian-population-control-measures.html): ”
Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite.”
Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică”: Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor …. Ma refer la o conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie.
Bill Gates: „Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta.”

Declaraţiile au fost selectate din materiale publice video.
Reclame

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , , .

„Resurrection du nazisme” Mergând pe fir de acasă de la domnul Nobel…

87 comentarii Add your own

 • 1. noradamian  |  26 iulie 2011 la 12:22

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  26 iulie 2011 la 12:23

  Apreciază

 • 3. filadel  |  26 iulie 2011 la 12:39

  Ideea de valoare umana, de umanitate, vine din vremea in care oamenii erau pe cale de disparitie si aceasta valoare era tot mai rara ceea ce nu mai e cazul azi.

  Acesta este adevarul: sintem prea multi si lozinca dupa care specia se conduce, cea folosita pentru supravietuire, trebuie schimbata.

  Partea proasta in acest caz este faptul ca daca n-o schimbam noi, oamenii, in mod voluntar se va schimba singura in mod natural. E ca in matematica, implacabil.

  Partea buna este ca totusi avem de ales. 🙂

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  26 iulie 2011 la 12:48

  Filadel, sorry! E mai mult decât o cutie a Pandorei deschisă aici. Nici o teorie şi nici o demonstraţie stiinţifică de genul celor proferate de cei de mai sus, nu va putea face din serpăria care promovează deschis idealurile naziste, o lojă a înţelepţilor clarvăzători şi binefăcători ai planetei 😉

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  26 iulie 2011 la 12:50

  Personal, sigur că avem de ales! Si asta e şansa, luminoasă, de neînvins 🙂

  Apreciază

 • 6. filadel  |  26 iulie 2011 la 12:55

  Nora
  bine-nteles ca nu vreau sa justific nimic din teoriile nu numai stupide si profund egoiste dar si irational-neproductive in rezolvarea problemei.
  Avem insa o problema care trebuie rezolvata altfel se va transforma intr-un cosmar. Prin urmare se cere la discutie.

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  26 iulie 2011 la 13:00

  Filadel, of course, de-aia am si pus-o 🙂

  Apreciază

 • 8. filadel  |  26 iulie 2011 la 13:02

  De-aia am si apreciat. 😀 😀

  Apreciază

 • 9. skorpion  |  26 iulie 2011 la 13:06

  bonjurici,

  majoritatea ideilor de mai sus par de sorginte fascista…parerea mea.

  asta mi s-a parut parca mai decenta:

  Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea”

  oare 9 miliarde de oameni nu ar incapea pe glob??

  probabil ca da, dar cu cheltuieli uriase, cu reforme fantastice, pe care nimeni nu vrea sa le puna in aplicare sau nu poate

  Apreciază

 • 10. skorpion  |  26 iulie 2011 la 13:14

  care este diferenta dintre oamenii care au facut declaratiile de mai sus si anders behring b?

  una singura: anders behring a pus in aplicare gindurile celor de mai sus…

  si, practic, ideile celor de mai sus au tot fost vehiculate de-a lungul ultimelor decenii si, iata, ca au prins radacini in minti infierbintate precum a lui anders si altii, care vor ecloza intr-un viitor, probabil, nu prea indepartat.

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  26 iulie 2011 la 13:47

  Skorpion, păi chiar sunt! Majoritatea în formă „nudă”, nici măcar ambalate.
  Sigur că energia asta negativă găseşte teren perfect în minţile psihopaţilor 😉

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  26 iulie 2011 la 13:53

  Chestiunile astea cunoscute, nu chiar de acum, sunt tratate de regulă, de pe două poziţii: una, de mare succes, acea a obsedaţilor, a unor psihopaţi ai apocalipsei care ard de nerăbdare să vadă orori peste orori. Exemplare de asemenea fanatici religioşi extremisti bântuie si prin ortodoxia autohtonă, usor de recunoscut după ura care-i domină în general şi antisemitismul, în special; cealaltă, a celor care bagatelizează şi aruncă în derizoriu orice discuţie, făcând din „teoria conspiraţiei” o etichetă pentru „aberaţii”

  Între cele două, cred, e nevoie de constientizare si lămurire corectă.

  Apreciază

 • 13. skorpion  |  26 iulie 2011 la 14:07

  nora,

  probabil ca aici este cheia si urgenta maxima:

  Între cele două, cred, e nevoie de constientizare si lămurire corectă. + rezolvare urgenta!!

  Apreciază

 • 14. filadel  |  26 iulie 2011 la 14:10

  Skorpi
  CUM?

  Apreciază

 • 15. skorpion  |  26 iulie 2011 la 14:13

  habar nu am cum, nora,

  pe glob sint zeci de state,
  zeci de guverne,
  mii de politicieni,
  sute de mii de analisti politici, economici,

  etc
  etc

  ei sa rezolve treaba
  🙂

  nu???

  pina ce nu vine un nebun/sute de nebuni si arunca cu bomba peste toata civilizatia asta…

  revin o tzira mai tirziu
  🙂

  Apreciază

 • 16. skorpion  |  26 iulie 2011 la 14:15

  inca un banc

  O blonda catre un tip:
  – Voi scrie deasupra patului meu ca esti un prost! Sa stie tot orasul!

  Apreciază

 • 17. filadel  |  26 iulie 2011 la 14:18

  😀 😀

  Apreciază

 • 18. Sare'n Ochi  |  26 iulie 2011 la 14:39

  O zi buna, tuturor!
  s-au inmultit peste masura sclavii? 🙂
  in plus au fost prea multi educati.
  PS: Nora, ti-am lasat niste raspunsuri la mine pe blog 🙂

  Apreciază

 • 19. emily  |  26 iulie 2011 la 16:15

  salve gradinari 🙂 Nora draga,multumim pt.efortul de a pescui aceste perle de gandire degenerata a ,,elitei telectuale mondiale,,….pe langa acesti nenorociti genocidoizi,dictatoru odios si sinistra lui de trista amintire erau niste mici copii 😉 din ce in ce mai multi oameni de pe planeta incep sa vada ca inamicul este aceasta adunatura de ,,celebritati-persoane publice-elita politicii diabolice,, cu pretentii de superoameni…decat sa lasam mutantii astia darwinisti sa ne tranforme in sclavi sau rebuturi bune de abatorizat….nu mai bine le organizam noi niste proceduri rapide de lobotomie…noi suntem miliarde …ei sunt cateva mii cu pui cu tot :mrgreen: asta ca tot vorbim de supravietuirea celor mai…puternici si mai… nepoluati 😆
  asta pe de o parte…pe de alta parte,daca este sa supravietuim cei buni…trebuie sa impartasim unii altora experienta,curajul,invatatura adevarata si respectul intre fiintele umane…raspunsul la intrebarile fundamentale ….de ce existam aici pe Pamant…cine este Creatorul nostru…de ce am fost daruiti cu Viata…care este rostul/scopul vietii noastre….cand vom fi instare sa raspundem corect la aceste intrebari,atunci vom fi…luminati…si vom vedea limpede ca nu avem de ce sa ne fie frica unii de altii,ca nu avem a ne uri unii pe altii,ca este loc pentru toti pe aceasta lume si ca cu totii avem aceasi misiune…de a invata sa ne desavarsim aici pe Pamant un caracter cat mai aproape de divinitate(perfectiune) prin iubire pura(dezinteresata)…pentru a fi demni de darurile Tatalui si de a implini Voia Lui…timpul petrecut de noi pe aceasta planeta este timpul destinat educatiei noastre ca fii si fiice….cand scoala s-a terminat mergem Acasa…sau mai stam sa …repetam …clasa/anul 🙂 nu trebuie sa ne fie frica de …necunoscut ci trebuie sa tinem unii la alti,sa ne fim aproape si sa ne aparam impreuna…..sa nu uitam ca Raul exista ca tentatie in mintea noastra,impotrivindu-ne lui in mintea noastra il putem invinge…dar pentru astamai intai trebuie sa crezi 🙂

  Apreciază

 • 20. maya  |  26 iulie 2011 la 18:17

  Buna ziua si buna sa va fie inima!
  😆

  Dr. Stanislav Grof – unul dintre cei mai importanti cercetatori ai Constiintei din secolul XX
  „Singura solutie este intoarcerea catre interior”

  – fondatorul curentului transpersonal in psihologie
  – a reusit sa introduca spiritualitatea ca dimensiune fundamentala
  a psihicului omenesc, in lumea psihologiei academice
  – este unul dintre pionierii studiilor privind forta vindecatoare a starilor de constiinta extinsa si creatorul unei tehnici de accesare
  a acestor stari, numita Respiratie Holotropica
  – profesor la Institutul de Studii Integrale din California, unde conduce catedra de Filosofie, cosmologie si constiinta
  – autor a numeroase carti despre natura constiintei,considerat un geniu in domeniul sau

  Interviu realizat de Horia Turcanu in 2009:
  (fragment)

  Intrebare:
  – „Sunteti om de stiinta si totusi cartile dvs. infatiseaza un univers de natura spirituala.
  Cum se vede „criza” prin care trece umanitatea din perspectiva psihologiei?”

  Raspuns:
  – „Una dintre transformarile fundamentale prin care trecem este una de viziune. Stiinta tindea sa se opuna spiritualitatii, considerata ca fiind de ne-dovedit, pentru ca se baza pe perceptia subiectiva.

  Or, subiectivitatea nu era luata in considerare, neputand fi masurata. Asa s-a intamplat ca experienta spirituala, mistica, veche de cand umanitatea, a fost exclusa din ecuatie.

  Dar, intre timp,
  stiinta incepe sa descopere ca subiectivitatea creeaza universul, la propriu.
  Numai ca pare tarziu.Lumea pe care am creat-o are atributele stiintei clasice,mecanice.

  Este o lume rece, calculata, dura, guvernata de „legi” inguste, in care oamenii sunt considerati corpuri intr-un univers de corpuri si drept urmare se simt singuri si izolati.

  Am creat o lume din care orice principiu mai inalt – il poti numi Dumnezeu, de pilda – a fost exclus
  Suntem deci singuri, iar consecinta e frica.

  Compensam frica in fata unui Univers urias si gol, prin consumul compulsiv, prin a avea, a face, si cream o lume care raspunde acestui mod de a privi lucrurile.

  Tratam planeta asa cum ne tratam pe noi insine si pe ceilalti:
  ca pe ceva care trebuie supus, invins, exploatat, controlat si chiar ucis daca e nevoie, pentru satisfacerea „nevoilor”.

  Criza prin care trece umanitatea este o criza interioara si astfel psihologica si spirituala, dar care a generat o criza exterioara atat de grava, incat pune in pericol existenta noastra ca specie

  Umanitatea aflata in criza isi distruge casa si intrebarea este daca ne vom da seama la timp.”

  http://www.formula-as.ro/2009/895/planete-culturale-30/sfarsitul-timpurilor-in-viziunea-unor-savanti-ervin-laszlo-stanislav-grof-si-peter-russell-in-dialog-cu-horia-turcanu-11869

  Apreciază

 • 21. emily  |  26 iulie 2011 la 18:27

  vad ca sunt singurica prin gradina 😆 nu-i bai va mai scriu cate ceva pe biletul agat pe clanta la poarta…..copii ma gandesc mult la faptul ca ne-a fost dat sa traim in aceste timpuri aproape de sfarsit…nu nu este nimic religios…de fapt ar trebui sa ne ferim de religii/dogme…care sunt prea ,,politizate,, poluate in mesajul lor despre Adevar …si sa cautam sa dobindim Credinta ….cartea cartilor ne este la indemana sa cautam sa intelegem cerind ajutor si intelepciunea de a intelege prin rugaciuni simple…cine suntem,cum sintem,de ce suntem,de unde venim,incotro mergem, de ce mergem si cum ajungem….in mod sigur nu suntem moluste aparute din haosul arbitrar,catarandune pe uscat,unde sa ne hranim prin violenta si rapt,sa ne inmultim animalic fara afectiune si fara responsabilitate…in mod sigur nu suntem animale fara morala si constiinta,bantuind fara sens si pradind planeta ca in final sa ne autodistrugem canibalizandune….asta ar vrea sa credem noi despre noi,elita trufasa si diabolica luciferiana…nu ne vor invinge caci noi avem un Parinte care o sa ne apere chiar daca noi L-am uitat… dar ne vor ingrozi suficient cat sa ne aducem aminte,sa ne caim si sa-L srigam in ajutor….va fi o lectie cat un examen final 🙂 deci copii :)ma tem ca planul diabolic exista si este in plina desfasurare…noi nu-l putem opri prin puterile noastre,dar este bine sa fim treji/constienti ca sa putem fi in stare sa trecem cu bine timpurile vitrege care vin si care sunt inevitabile….sa urmarim,sa asteptam si sa cautam semnele ,sa ne rugam ca sa stim ce avem de facut la timpul potrivit…suna cam habotnic poate… dar nu este asa…

  Apreciază

 • 22. emily  |  26 iulie 2011 la 19:05

  Servus Maya 🙂 oamenii de stiinta…darwinistii…luciferienii rebeli si plini de trufie care se cred stapinii si chiar creatorii lumii….niste creaturi nefericite demne de mila….omul (muritor)este facut pentru putina vreme chiar daca dupa chipul si asemanarea Domnului,omul nu este desavarsit in caracter….deci nu stapaneste nimic,nu poate capata invatatura adevarata si benefica prin el insusi nu poate construi nimic desavarsit,nu se poate conduce singur decat spre dezastru si nefericire…nu este in stare sa iubeasca si sa se corecteze decat recunoscand Creatorul si cerind si cerind prin rugaciune intelepciunea si puterea de a respecta Legile care au fost create ca sa ne aduca pacea,prosperitatea si fericirea…noi prin noi insine nu putem dobindi nimic,nu putem pastra nimic,nu putem ,,descoperi,,nimic folositoe si n-am creat nimic durabil…pt.ca noi vrem doar ,,averi,, materiale…desertaciune…nu suntem in stare sa cautam,sa intelegem si sa pretuim adevarata Avere care nu este Aici si nu este materiala…ci Spirituala…nu omul va rezolva problema umanitatii…

  Apreciază

 • 23. clemycali  |  26 iulie 2011 la 20:00

  Buna seara gradina fermecata.
  Ideea controlului populatiei nu este noua dupa cum bine ai ilustrat in postare. Din pacate a fost relativ putin cunoscuta si cine indraznea sa vorbeasca impotriva acestor idei si a promotorilor lor era etichetat drept conspiraitionist. Din fericire timpurile s-au mai schimbat. Si-au schimbat insa si metodele. Promotorii isi imbraca ideile in tot soiul de cauze: impotriva vaccinarii copiilor de teama autismului, tot soiul de teorii ecologiste, etc, totul imbracand acelasi scop: reducerea populatiei.

  Apreciază

 • 24. maya  |  26 iulie 2011 la 20:01

  Emily
  😆
  Servus!

  Istoria este drumul spiritului prin materie. Se pare insa ca prin cistigarea materiei, SPIRITUL s-a pirdut pe sine!

  „De fiecare putere care inlantuie intrega lume
  Omul se elibereaza cind cistiga stapinirea de sine”

  Goethe

  Stapinirea de sine trebuie/ar trebui sa fie obiectul si scopul fiecaruia si care odata cistigata functioneaza/ar functiona ca un fel de „autoguvernare” a suveranitatii individuale.

  Un om care nu poate sa se „autoguverneze” nu poate sa ramina „neguvernat”, lucru ce il expune la vulnerabilitati manipulatorii.

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  26 iulie 2011 la 20:03

  Seara bună, prieteni 🙂

  skorpion,16 😆
  17 : statele par tot mai neputincioase, din păcate. Devine limpede că treptat, sunt aduse deliberat în starea asta. 😉

  Apreciază

 • 26. maya  |  26 iulie 2011 la 20:08

  Emily

  „Atunci de ce nu credem in cuvintul Lui?
  De ce tinem la aceste dogme care ne dezbina?
  Pentru ca aici jos un singur lucru este de valoare,
  Ca iubirea aproapelui sa umple fiecare inima.

  Nu este decit un singur ideal in lume,
  Nu este decit un singur balsam pentru
  toata suferinta umana,
  Nu este decit o singura cale ducind sus catre Cer;
  Aceasta cale este simpatia umana si iubire.”

  Max Heindel

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  26 iulie 2011 la 20:09

  Maya, servus. M-am gîndit la tine în timp ce pregăteam postarea, probabil fiindcă multe din alte intervenţii ale tale cu alte prilejuri, se referă la ceea ce spui în comentariu: “Singura solutie este intoarcerea catre interior”.
  Asta fiindcă si eu cred ca si tine, că soluţia fundamentală e în recursul la spirit. La ce ne-a fost sădit în interior pentru a cultiva 🙂

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  26 iulie 2011 la 20:12

  Emily, multzam de remarcabila interventie şi consistenta completare a postării! Într-adevăr nu trebuie sa uitam ca „Raul exista ca tentatie in mintea noastra,impotrivindu-ne lui in mintea noastra il putem invinge…dar pentru asta mai intai trebuie sa crezi” 🙂

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  26 iulie 2011 la 20:14

  Clemy, da, asta e scopul, acuma se vede că au depăsit faza ocolisurilor: se pronunţă cu cinism, fără reţinere. „Controlul populaţiei” este exact senţa regimurilor totalitare. Se pare că asta năzuiesc puternici lumii actuale: un regim totalitar global.

  Apreciază

 • 30. skorpion  |  26 iulie 2011 la 20:36

  http://www.revista22.ro/despre-oslo-incorect-politic-10993.html

  Apreciază

 • 31. emily  |  26 iulie 2011 la 20:48

  Maya 28…multzam …ptr.max heidel…atunci de ce nu credem in cuvantul Lui? avem o frana a vulnerabilizarii prin manipulare 😉
  Nora 30…cu multa placere…multzam si eu pt.apreciere 🙂

  Apreciază

 • 32. emily  |  26 iulie 2011 la 20:49

  max heindel….sorry

  Apreciază

 • 33. maya  |  26 iulie 2011 la 20:52

  Nora
  😆
  Servus!

  Ma bucur „sa te vad”! 🙂

  Ceea mai mare lupta pe care trebuie sa o duca fiecare dintre noi este aceea dusa cu el insusi;ori acest lucru nu se poate face fara o intoarcere a privirii spre „interior”.

  Mai intii este necesara constientizarea acestei nevoi, fapt care aproape instantaneu ne (re) racordeaza la scala vibratiilor spirituale.

  Din acel moment incet,incet „interiorul” se „umple” de sentimentul apartenentei la TOTUL/DIVINITATE si la renuntarea la vanitate.

  Vanitatea cel mai mare pacat, atit fata de aproapele tau cit si fata de Doamne,Doamne!

  Apreciază

 • 34. maya  |  26 iulie 2011 la 20:59

  Emily 33
  🙂

  din vanitate!

  Apreciază

 • 35. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:03

  Seară bună ! 🙂

  ERSKINE HAWKINS 26 iulie 1914

  Apreciază

 • 36. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:04

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  26 iulie 2011 la 21:07

  Fini, Erskine Hawkins Orchestra, bună idee ! 🙂

  Apreciază

 • 38. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:07

  Apreciază

 • 39. skorpion  |  26 iulie 2011 la 21:10

  ati apucat sa cititi articolul excelent al lui Aligica (#32)???

  Apreciază

 • 40. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:11

  Nora salut! 🙂

  un strop de voie bună seara prinde bine.
  Nu sunt înstare să comentez la temă. 😥

  Apreciază

 • 41. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:11

  Apreciază

 • 42. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:12

  Apreciază

 • 43. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:17

  Se poate spune în loc de „Noapte bună!”

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  26 iulie 2011 la 21:17

  Skorpion, da, e o vedere perfect raţională în raport cu ultimele evenimente, mai ales cu genocidul din Norvegia

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  26 iulie 2011 la 21:20

  Fini, în ’38 lumea se apropia de un război cumplit dar încă habar n-avea ce o asteaptă asa că era, încă, multă veselie.
  Tonică, înviorătoare muzică, indiferent de trecerea anilor 🙂

  Apreciază

 • 46. maya  |  26 iulie 2011 la 21:29

  Profesorul Lucian Iordanescu

  „…Anumite particule, anumite forme de cuarc … au ca definire simpatia. Ce caracteristica are simpatia? Simpatizeaza cu particula cealalta.

  S-a descoperit ca doua particule care sunt despartite de o mie de miliarde de kilometri si de o mie de miliarde de ani lumina, ele se comporta ca si cum ar fi una si aceeasi. Stiu una de alta la distantele astea incomensurabile de timp si spatiu.

  Dar sunt si particule care se razvratesc una împotriva celeilalte. Sa nu uitam ca informatia este un eveniment perceput, o actiune perceputa.

  – Si atunci ce putem spune despre Big-Bang? – E o ipoteza.
  Si zic: “înainte de Big-Bang ce a fost?” – nu se stie.
  Ba se stie, universul era în potential. Si nici nu sunt convins ca a fost o explozie, a fost o aparitie, o revelatie, dintr-odata el s-a relevat în miscare. Statea în potential si dintr-odata a început sa se miste.
  Ei considera aceasta miscare la scara universului explozie.

  – Spiritul cel mai de jos care are secunda cea mai lunga este pamântul. El are ca personalitate forma amorfa. Când zic lunga, la el înseamna o secunda, o suta de milioane de ani.

  Un nivel superior este piatra, care e primara, dar are mai putin de o suta de milioane de ani – secunda.

  Cele sapte trepte de evolutie ale spiritului în întregul univers dinamic

  1. oameni cu spirit amorf – 1.999%

  2. oameni cu spirit primar – 29%

  3. primitivul – 47% care este de forma vegetala sau lemnul

  4. abilii – 14% si care au ca reprezentativitate apa-apa; nu poate fi comprimata, dar are o calitate, ia forma vasului în care sta, ea se modeleaza imediat în orice situatie

  5. desteptii – 6% care sunt ca aerul, aproape nul.
  Îi bagi în seama – ai nevoie de ei, îi simti, sunt necesari

  6. inteligentii -2% au ca reprezentativitate vântul, miscarea

  7. ultima treapta a spiritului ca evolutie este înteleptul – ca reprezentativitate focul – iar distributia în oameni este de 0.001%. „

  Apreciază

 • 47. maya  |  26 iulie 2011 la 21:33

  fini
  😆
  Servus!
  Ma bucur sa te „vad”!
  Multumesc!

  Apreciază

 • 48. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:34

  Nora,
  @ 48

  oamenii ăia au fost fericiţi pentru că asta şi-au dorit. Eu, cea de acum, îmi fericesc părinţii pentru că au ştiut să se bucure de clipa care le-a dăruit un pic de bucurie.
  E o lecţie de viaţă care merită învăţată şi memorată.

  Apreciază

 • 49. maya  |  26 iulie 2011 la 21:37

  „Niciodată nu a avut Occidentul nevoie mai mare de o elită politică, mediatică şi culturală inteligentă şi pragmatică.”

  Absolut de acord cu Dragos Paul Aligica dar uitindu-ma la tabelul celor 7 trepte spirituale ma tem ca sansele sint tare,tare mici.

  Dar pentru ca cred in minuni, nu se stie niciodata…….

  Pacatul Occidentului? S-a crezut invulnerabil!!!
  Altfel spus, i s-a urcat „democratia” la cap!

  Apreciază

 • 50. Fini  |  26 iulie 2011 la 21:39

  Maya,

  un pupic. 🙂
  Te citesc cu drag.

  Apreciază

 • 51. emily  |  26 iulie 2011 la 21:40

  Maya 36 🙂 ai dreptate …din vanitate..eu o numesc mai arhaic trufie…este un pacat capital…intelegem de ce…

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  26 iulie 2011 la 21:43

  maya, emily, si titanicul s-a dus la fund tot din cauza trufiei…

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  26 iulie 2011 la 21:45

  Fini, fiindcă si noi ne dorim asta, preţuim lecţia… 🙂

  Apreciază

 • 54. maya  |  26 iulie 2011 la 21:57

  Fini
  😆

  Muzica adusa de tine pe blog este o adevarata incintare!
  Multumesc!

  Apreciază

 • 55. maya  |  26 iulie 2011 la 21:59

  Emily

  Sau popular zis – sa nu iti cunosti lungul nasului!

  Apreciază

 • 56. maya  |  26 iulie 2011 la 22:00

  Apreciază

 • 57. lastnightmusic  |  26 iulie 2011 la 22:08

  O dragoste care te pune pe ginduri: Arthur Stieglitz -Georgia O’Keeffe la NationalPublicRadio
  http://www.npr.org/2011/07/21/138467808/stieglitz-and-okeeffe-their-love-and-life-in-letters

  From 1915 until 1946, some 25,000 pieces of paper were exchanged between two major 20th-century artists. Painter Georgia O’Keeffe and photographer Alfred Stieglitz wrote each other letters — sometimes two and three a day, some of them 40 pages long.

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  26 iulie 2011 la 22:08

  Noapte bună, dragă Maya, îngerii fie cu noi toţi…
  🙂

  Apreciază

 • 59. lastnightmusic  |  26 iulie 2011 la 22:10

  salut 🙂

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  26 iulie 2011 la 22:11

  Lnm, welcome, impresionantă relaţie! E de citit 🙄

  Apreciază

 • 61. lastnightmusic  |  26 iulie 2011 la 22:26

  Apreciază

 • 62. maya  |  26 iulie 2011 la 22:28

  Nora
  😆
  Noapte buna! 🙂

  Apreciază

 • 63. maya  |  26 iulie 2011 la 22:30

  lastnightmusic
  😆
  Servus!

  Foarte frumos si util blog;il vizitez cu mare placere!
  Felicitari!

  Noapte buna!

  Apreciază

 • 64. filadel  |  26 iulie 2011 la 22:30

  Fini

  Off topic:

  Taaam ta na naaam
  tam tanam tanaa am
  taaaam tananaaam
  tananam tananaam tam

  de cîteva zile mă chinuie o bucată care-mi place foarte mult și nu reușesc să-mi amintesc cum se cheamă și cine a compus-o. Ți-am transcris-o în limbaj filadelizat (că altul nu cunosc) și ți-aș rămîne foarte îndatorat dacă m-ai ajuta cu un hint. Mulțumesc anticipat!

  Scuze pentru off topic și ora tîrzie. Prevăd că n-am să pot dormi în noaptea asta! 🙂

  Apreciază

 • 65. filadel  |  26 iulie 2011 la 22:31

  Servus Maya! Tînăru muzicoman, propunerea e valabilă! 😀

  Apreciază

 • 66. noradamian  |  26 iulie 2011 la 22:34

  Noapte bună, prieteni 🙂

  Apreciază

 • 67. maya  |  26 iulie 2011 la 22:43

  Filadel
  😆
  Servus!

  Daca am uitat calculatorul deschis, am putut sa iti raspund
  la servus! 😆

  Noaptea buna sa iti readuca in memorie cintecul care iti place;o sa te ajute ingerasii! 😆

  Apreciază

 • 68. filadel  |  26 iulie 2011 la 22:45

  Tnx Maya!

  Apreciază

 • 69. filadel  |  26 iulie 2011 la 22:57

  Misterul a fost elucidat! Vă mulțumesc! Și ca să mă păstrez în stilul și limitele mele muzicale foarte strîmte v-o … desenez 😆

  Apreciază

 • 70. filadel  |  26 iulie 2011 la 23:06

  Somnambulul:

  am reușit să citesc articolul lui Aligică linkuit de Skorpi. Se-mbumbă la fix pe ce am discutat azi aici. Parcă s-a supărat că n-am tratat ca lumea problema și a vrut să ne arate el nouă cum se face o treabă ca lumea!

  Excelent! Articolul este de pus la păstrare și recitit cînd se umflă fasolea! Din păcate cred că va trebui să-l citim tot mai des în vremurile care vin.

  Noapte bună grădinari!

  Apreciază

 • 71. Fini  |  26 iulie 2011 la 23:13

  http://www.ellensplace.net/okeeffe3.html

  Apreciază

 • 72. Fini  |  26 iulie 2011 la 23:45

  Fila, 🙂

  ce bine că te mai rătăceşti şi pe potecile Grădinii!

  Apropo de „Taaam ta na naaam” adică Beethoven-ul acela, dacă îl vei asculta, vei rămâne sigur toată noaptea cu ochii în tavan sau cu ochii la lună. S-ar putea să am eu mai multe şanse ca să ţi-l chem pe Moş Ene pe la gene cu:

  Mai am pe cineva care, când mă vede, îmi spune „cântă-mi cu lebăda” şi m-a văzut Michiduţă dacă încep să cânt „Somnoroaaase păsăreele……; trebuie să trec direct la
  „Trece lebăda pe ape
  Între trestii să se culce
  Fie-ţi îngerii aproape,
  Somnul dulce!”

  Apreciază

 • 73. filadel  |  26 iulie 2011 la 23:50

  Fini
  mulțam fain! Trec în fiecare zi pe aici, întreab-o pe Nora. 🙂
  Lăsînd gluma la o parte bucata asta muzicală de care am făcut vorbire mai sus mi-a scos peri albi. Am ascultat-o de zeci de ori și n-am reușit să o localizez cu subiect și predicat. La piticii mei asta înseamnă dezastru total. 🙂

  Noaptee buuunăăăăăăă! (final de somnoroase păsărele)

  Apreciază

 • […] Nora Damian – Conspiraţionismul, de la teorie la practică? […]

  Apreciază

 • 75. clemycali  |  27 iulie 2011 la 19:55

  Buna seara, buna seara gradina fermecata.
  @maya, si eu cred ca nu trebuie sa asteptam mare lucru de la actuala elita politica europeana.

  Apreciază

 • 76. theo  |  28 iulie 2011 la 09:41

  bunä dimineatza,

  vreau sä vä spun , din tot sufletul si pe cuvant.

  romanii au potentzialul si adevärata elitä.

  adevärata elitä, nu o cäutatzi inafarä, romanii au un bun simtz

  inäscut, sunt educatzi, si mult mai bine pregätitzi, decat multe alte tzäri ale lumii.

  de multe ori, mä necäjesc, cä vä subestimatzi, cä nu vi se acordä atentzia cuvenitä, cä niste politruci, spun, sä aducem
  din afarä pe cineva.

  gresit, sunt mai multzi oameni de calitate in romania,
  decat oriunde pe pämant.
  ceva mai mult curaj, asta trebuie.

  Apreciază

 • 77. skorpion  |  28 iulie 2011 la 10:32

  Avand in vedere ca anul asta au promovat BAC-ul doar 45% din elevi….subiectele de anul viitor vor arata cam asa:

  Subiectul I (Limba si Literatura Română)

  Se dă textul: “Ana are mere”.
  Pe foaia de examen sau pe o altă hârtie pe care o aveti la îndemână, servetel, ambalaj de ciocolată, etc. scrieti răspunsul la următoarele întrebări:
  1. Ce are Ana?
  2. Cine are mere?
  3. Extrageti cel putin un fruct din text.
  4. Desenati un măr.
  5. Scrieti un alt nume de fată în afară de Ana. Dacă nu vă amintiti e bun si un nume de băiat.
  6. Alcătuiti o scurtă compunere în care să povestiti ce vă trece prin cap.
  7. Analizati textul în 3-4 pagini, sau la alegere scrieti un banc.
  **********************************************
  Subiectul II (Matematică)

  1. Aflati valoarea lui x din ecuatia: x = 2.
  2. Suma a două numere este 4. Numerele sunt egale. Aflati măcar unul din cele două numere.
  3. Calistrat avea 10 ani când mama lui l-a ars cu un fier încins pentru că a luat un 9 la matematică. Câti ani are Calistrat la 2 ani după tristul eveniment?
  4. Desenati un pătrat.
  5. Imaginati-vă un trunchi de piramidă triunghiulară regulată.
  6. Puneti în ordine crescătoare numerele: 1,2,3,4,5,6,7,8,9.
  7. Gânditi-vă la două numere la alegere si scrieti-l pe cel mai mare.
  **********************************************

  Subiectul III (Istorie)

  1. Asociati următorii sefi de stat cu anii în care au murit: Burebista, Nicolae Ceauescu – 44 î.Hr, 1989 d.Hr.
  2. Scrieti un scurt text istoric folosind următoarele cuvinte: bătălie, democratie, Ștefan cel Mare, porumb fiert, Decebal, 1600.
  3. Faceti un portret al lui Deceneu asa cum vi-l imaginati.
  4. Ordonati cronologic următoarele evenimente istorice: aparitia omului, Unirea de la 1600, majoratul lui Burebista, Unirea de la 1918.
  5. Ce tară s-a format în urma Marii Uniri de la 1918?
  6. Deduceti o calitate a domnitorului Radu cel Frumos analizând cu atentie numele acestuia.
  7. Analizati comparativ în 2-3, maxim 4 cuvinte domnia de 2 luni a lui Ciubăr Vodă i cea de 47 de ani a lui Ștefan cel Mare în Moldova . Încercati să analizati din cel putin 3 perspective i să construiti un text care să respecte rigorile unei scrieri istorice cu caracter academic. Depăsirea limitei de 4 cuvinte duce la excluderea din examen!
  **********************************************

  Subiectul IV (Geografie)

  1. Comparati din punct de vedere al altitudinii Vârful Moldoveanu si Marea Neagră.
  2. Enumerati doi vecini ai României. Dacă nu vă amintiti, enumerati doi vecini de-ai dumneavoastră de acasă.
  3. În 7-8 pagini, analizati fauna, flora i relieful complex al statului Vatican .
  4. În ce punct cardinal al României este situată Câmpia de Vest? Dacă nu stiti ce este acela un punct cardinal puteti să răspundeti “Vest” si să treceti la subiectul următor.
  5. Pasuri si trecători: Cine a spus “Un pas mic pentru om, un pas mare pentru omenire”?
  6. Alegeti variant corectă: Vârful Negoiu are altitudinea: a. 2535 metri b. 11 metri c. un miliard de metri d. altitudinea variază de la o zi la alta.
  7. Conform unor măsurători, Vârful Omu ar avea altitudinea de 2505m, conform altor măsurători ar avea 2507m. Care credeti că este varianta corectă. Argumentati.

  😛
  buna dimineata, all
  🙂

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  28 iulie 2011 la 11:19

  Ziua bună, my friends 🙂

  fila, subiectul e departe de a fi epuizat 🙂

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  28 iulie 2011 la 11:21

  theo, multzam pentru gândurile tale atât de frumoase, sincere si credibile pe care le-mpărtăşesc 🙂

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  28 iulie 2011 la 11:22

  Skorpion :lol:: ăsta da, va fi un examen precum vrea cati&comp 😆

  Apreciază

 • 81. oldhashu  |  28 iulie 2011 la 14:32

  Salut, grădinari! 🙂

  Skorpy, am dat peste rezolvări !!! 😀

  « Subiectul I (Limba si Literatura Română

  1. Ana are silicoane.
  2. Cora are mere. Ionagold…
  3. Un măr.
  4. ?!
  5. MARin, este?!
  6-7. Mie nu-mi trece nimic pin cap, da’ pot să spui ce i-a trecut lu’ Ștrul când era în armată: un glonț uite atâta!

  ***************************************************************************

  Subiectul II (Matematică)

  1. Evident, valoarea este x.
  2. Solutie imposibilă, nu se poate afla măcar un număr când amândouă sunt egale.
  3. Calistrat nu mai are, ca dupa accident l-a operat la urgență și acum se cheamă Calipsita. Sunt bun !!!
  4. L-am desenat!
  5. Bine, e un trunchi de piramidă triunghiulară, da’ și regulată?!
  6. 1,2,3, restul nu are rezolvare.
  7. Primu număr e secret, al doilea 15.

  ****************************************************************************

  Subiectul III (Istorie)

  1. Nicolae Ceauescu – 1989 d.Hr., Burebista nu știu, nu mă născusem.
  2. De la Decebal pân la Stefan cel Mare s-a dat bătalie de bătălie pentru democratie, da’ porumb fiert s-a gătit numa’ dupa 1600.
  3. Deceneu, un tip naspa care a stârpit viile de s-a învătat geții pe „pufoaică”.
  4. Aparitia omului, majoratul lui Burebista, Unirea de la 1600, Unirea de la 1918.
  5. În urma Marii Uniri de la 1918 s-a format Regatul România Mare
  6. Radu cel Frumos era frumos pe dos.
  7. Ciubăr spart, Fane cool!

  ******************************************************************************

  Subiectul IV (Geografie)

  1. Marea Neagră este mai plată decât Moldoveanu.
  2. Ungaria și nea Bulgaru.
  3. Nu e nici un Complex Vatican în România.
  4. În Cardinalul de Cluj.
  5. Luiz Amstrong, la primu’ concert pe Lună.
  6. Subiect capcană, n-a fost și nu e nici un vârf Negoiu! Poate unu’ Neagu, da tata zicea că era extremă la Rapid prin anii ’60!
  7. Ambele variante e corecte: ziua 2507 metri, noaptea 2505 metri că omul se culcă și e mai jos cu aproape doi metri. »

  …și să mai cârâiți că subiectele e aiurea!!! 😆

  Apreciază

 • 82. skorpion  |  28 iulie 2011 la 14:40

  bravo, oldH,

  te-am trecut anticipat bacul din 2012!

  ai fost inspirat si destept….

  😛
  🙂
  😛

  Apreciază

 • 83. oldhashu  |  28 iulie 2011 la 14:54

  Skorpy, salut! 🙂

  Păi ce mai e acu bacalaureatu’ ?!

  Floare la ureche sau « piece of cake » cum zice romglezu’ ! 😀

  Apreciază

 • 84. skorpion  |  28 iulie 2011 la 15:01

  pis ăf cheik

  🙂

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  28 iulie 2011 la 15:47

  hi, hi, OldH, nu mă meditezi si pe mine ? 😆

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  28 iulie 2011 la 15:48

  postare nouă

  Apreciază

 • […] Apropierea unei erupţii vulcanice e precedată, de regulă, de o agitaţie a măruntaielor pământului care-ncepe să fumege, s-arunce cenuşă şi bolovani incandescenţi… Înmulţirea cazurilor de ucigaşi în numele unei “cauze”, a curentelor “pragmatice” resuscitând idealuri morbide, pare a avertiza intrarea într-o criză globală a însăşi fundaţiei valorice a umanităţii. O criză de profunzime, dedesubtul celei care agită întreaga lume, aşa cum se vede. De fapt, chiar cauza ei. Dacă un timp toate astea au fost ţinute-n umbră, simptomele, negate şi puse pe seama paranoiei colective – întreţinând-o în acelaşi timp, acum răbufnesc fără reţinere. Şobolanii ciumei semnalaţi de mult de Camus ies din cotloane. Cotloane de lux… Citeste mai departe… […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 900,004 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.359 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 900,004 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: