Cazul Panait, standard de lucru în „Cooperativa Avântul”(1)

1 Aprilie 2012 at 17:21 84 comentarii

Postat de Bască ilie în „Grădina publică

Diavolul se ascunde în detalii și n-aș considera un detaliu de trecut cu vederea nici partea explicativă a existenței acestor ascunzători diavolești. Dimpotrivă, mi se pare esențial să nu subestimăm viclenia performantă, dobândită prin exercițiul  funcției diabolice, însă, în același timp, să nu o confundăm cu perfecțiunea întruchipată în avântul celor mai lacomi dintre pământeni. Detaliile pot fi ascunzători create intenționat, ticluite astfel încât obișnuința noastră de a le trece ușor cu vederea sau de a le minimaliza rostul să pice ca o mănușă peste strategia înșelătoare și s-o acopere, spre satisfacția lucrătorilor lăsați în adăposturi şi încurajați astfel să recidiveze. Detaliile pot oglindi și scăpări inerente ale superficialității lucrului executat de mântuială, în pripă sau împrejurări surprinzătoare, sub impulsul dominant al atingerii scopului urmărit cu orice preț și risc, orbește, din inerție dobândită prin recidivă stimulată sau sub stindardul protecției- asigurate spătos de statutul puterii, în toate formele ei de exprimare ilogică sau patologică- până lasă în urmă semne indentificabile şi, nu de puține ori, determinante pentru aflarea adevărului. Astfel de urme scăpate din mers nu reprezintă neapărat dovezi de încriminare, dar ridică semne de întrebare, profilează contradicţii, oferă indicii și piste de căutare, reclamă reîntregirea lor în ansamblul cercetării neelucidate. Eu vă propun să urmărim împreună un șir de  elemente de bază și detalii, curiozități şi inadvertențe, contradicții și aberații, toate legate de cazul Cristian Panait, privite cu atenție din unghiuri diferite și mai ales prin prisma caracterului actual al semnificațiilor acestora. Cercul vicios construit din lanțul slăbiciunilor are întotdeauna verigi vulnerabile. Mai periculoase decât vicleniile diavolului sunt spiritele diabolice întrunite în „Cooperativa Avântul” și repercusiunile ce se răsfrâng asupra pământenilor de rând, în prezent și viitor.  

1. Ministrul Sănătății- atac de panică înaintea morții prestabilite.

Procurorul Cristian Nicolae Panait, după aruncarea de la înălțime în seara zilei de 10 aprilie 2002, a fost transportat cu salvarea la Spitalul de Urgență Floreasca. La 7 mai 2002, un jurnalist de la  cotidianul Adevărul scrie-ntr-un articol: „Un medic care era de serviciu la Spitalul de Urgență în seara de 10 aprilie ne-a declarat că, la o oră dupa ce a fost adus tanarul procuror, a telefonat ministrul Sanatatii si a dat dispozitie sa nu se dea nici un fel de informatie presei, nici macar daca victima a murit sau mai traieste”. Declarația medicului: „Desi mi s-a părut bizar un asemenea ordin, l-am respectat și am ajuns la un soi de consemn cu colegii mei. Când au venit ziaristii, le-am zis că nu dăm nici o declarație, întrucat asta este dorința familiei. Nu era adevărat: sunase doamna ministru. Probabil că o rugase cineva”.
Bizare sunt mai multe: ordinul în sine, scopul acestuia, urgența ordinului la o oră de la momentul internării și contrar solicitării familiei, faptul că ordinul a părut bizar chiar și unui medic, consemnul de implicare a mai multor colegi medici şi fără să fi fost niciunul întrebat de sănătate în cadrul anchetei ulterioare (inclusiv ministrul sănătății), expunerea „bunului samaritean”- lucrător de înalță influență în „Cooperativa Avântul”- cu ruga adresată ministrului sănătății.

Numai o singură îngrijorare are puterea să explice acest demers diabolic: atacul de panică înaintea morții prestabilite. Soarta lui Cristian Panait era pecetluită, iar o eventuală evoluție favorabilă pe patul de spital-cunoscută de public- ar fi încurcat îndeplinirea planulului de execuție a produsului finit, în „Cooperativa Avântul”, după decizia internă de condamnare la exterminare.

Daniela Bartoș, Ministrul Sănătății la acea vreme (dec. 2000-19 iunie 2003), fost și actual medic al aceluiași Spital de Urgență Floreasca, are ceva pe conștiință de declarat? Poate ar fi binevenită o linie telverde- deschisă într-un loc mai sigur decât închisul Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție- în așteptarea unui apel de conștiință din partea medicilor dispuși să se lepede de jurământul lui „Hipocrite”. Poate aveți o altă explicație, mai amăgitoare, a acestui instinct primar de conservare de pe lângă capul ministrului panicat al sănătății provizorii.


Entry filed under: 7301634. Tags: , , .

Colonia Anti-Băsescu Recomandări involuntare

84 comentarii Add your own

 • 1. dictaturajustitieid  |  1 Aprilie 2012 la 17:42

  Bună !
  Îți mulțumesc personal pentru că descrii momentul. Eu am aflat târziu despre întreaga poveste și doar ce reușeam să mai văd.Cred că pe OTV.

  Apreciază

 • 2. stefan60  |  1 Aprilie 2012 la 17:45

  Seara buna
  Deci modelul de stat cu tehnici mafiose a fost implementat in RO cu mult inainte de previziunile mele personale ? Ca logica continuare a celui existent ante 1989 decembrie ? Pai nu a venit democratia „originala” a tatucului care zicea ca rupe cu trecutul ? 😆

  Apreciază

 • 3. maya  |  1 Aprilie 2012 la 18:07

  Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  Apreciază

 • 4. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 18:12

  Bună ziua!

  Nora, regret mult vestea. 😦 Îţi doresc multă, multă sănătate!

  Apreciază

 • 5. maya  |  1 Aprilie 2012 la 18:13

  Bască ilie
  😆
  Servus!

  La 10 aprilie 2012 se implinesc 10 ani de la „sinuciderea” procurorului Panait!

  Doamne,Doamne sa-l odihneasca in pace!

  Ps: Oare cine o sunase pe d-na ministru?
  Procurorul Ponta doarme linistit de atunci?

  Apreciază

 • 6. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 18:19

  Bască ilie, sunt verigi vulnerabile de la capătul unei vieţi frânte abrupt şi nedrept. Firele anterioare duseseră, din păcate, altundeva, mult mai departe de reflectoarele focusate ale capitalei. Acolo s-a decis fragmentarea unui destin. Cam atât…

  Apreciază

 • 7. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 18:20

  P.S. Nu Ponta e vârful aisbergului.

  Apreciază

 • 8. maya  |  1 Aprilie 2012 la 18:39

  Nora
  😆
  Multa,multa sanatate! 🙂

  Apreciază

 • 9. maya  |  1 Aprilie 2012 la 18:40

  Maria
  😆
  Servus!

  Ponta nu este virful aisbergului, dar este parte din el!

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 18:50

  Saluttare!
  Dragă Dictatură,
  N-ai pentru ce să-mi mulțumești. În finalul serialului, vei avea o imagine diferită și mai amplă nu doar a cazului Panait.
  Ștefan,
  Exact din trecut ni se trag amăgirile garantate. De parcă n-ar fi suficiente , excelăm în neglijență, pasivitate, complicitate tacită, permisivitate până la absurd. Previziunea lui Brucan a avut temei în ingredientele spiritului diabolic bine ascunse și cunoscute de el dinainte, dar au fost greșite prin indulgentă.
  Maya,
  „Cooperativa Avântul” are personal închegat la bine și la rău, calificat, răsplătit cu vârf și îndesat, perpetuat prin legături greu de străpuns, dar conducerea nu se încurcă cu una-două.
  Maria 7
  Nu am intenția să te contrazic. 🙂

  Apreciază

 • 12. ovidiu  |  1 Aprilie 2012 la 19:02

  Multumesc, astept continuarea 🙂

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 19:12

  Maya 11
  Am identificat de ceva vreme același bloc din strada Logofăt Luca Storici nr. 35, prin Norc (peste drum de biserică și cu un autoturism roșu la poartă).
  Am întâlnit mai multe relatări de presă trecătoare și indolentă în aflarea adevărului sub acoperire, inclusiv în privința etajului de la care a început căderea pe asfalt: etajul 2 și 4, ba chiar și 5, ca într-o postare din Grădină (măcar Nora se referea la un bloc cu 4 etaje, nu cu 3 câte are blocul din imagine).
  Ancheta a ales „de pe terasa blocului”.

  Apreciază

 • 14. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 19:41

  Bună seara, tuturor ! 🙂

  Interesant ce scrii, Bsk.
  Ştiu că ministrul Justitiei, Monica Macovei, i-a cerut procurorului general al Romaniei, Ilie Botos, să-i prezinte un raport complet privind moartea procurorului Cristian Panait. Doamna Monica Macovei a solicitat procurorului general să-i facă un raport referitor la imprejurările in care s-a sinucis Panait, însă raportul pe care l-a primit nu lămureste aspectele reclamate. Iată motivele care au determinat-o pe Monica Macovei să declare că sunt suficiente elemente pentru redeschiderea cazului.
  Monica Macovei a mai declarat că opinia sa privitoare la dosarul mortii procurorului Cristian Panait este că „acesta nu este complet, iar anumite aspecte reieşite din ancheta nu au fost verificate”.

  Apreciază

 • 15. maya  |  1 Aprilie 2012 la 19:47

  Basca Ilie

  In cooperative „se coopereaza” prin ordine si ordine(porunci)!

  In cazul Panait singura sansa de a afla ceea ce s-a intimplat este aceea ca noi, oamenii de rind, sa il mai aducem pe tapet si poate ca odata si odata……adevarul va iesi la iveala.

  „Caile” cooperativei „Avintul” sint ca vintul… se simt, dar nu se vad!

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  1 Aprilie 2012 la 19:52

  Seara bună, prieteni 🙂

  Bsk. bună postare, interesant şi faptul că se potriveste, ca dată, cu comemorarea procurorului Panait.

  Carmen, îmi amintesc de articolul din Adevărul- m-am întrebat si atunci cum de nu s-a ca nu s-a găsit nimeni din justiţie şi presă care să-ncerce să dea de capăt acestui caz tulburător

  Maria, multzam! Bine c-am ajuns în faza de recuperare.

  Fini, mi-aduc aminte si de poziţia ilustrului Botoş, ca si de opiniile d-nei Macovei asupra cazului! Sper că a venit momentul să i se dea curs cererii de atunci…

  Maya, mă bucur te „revăd”, TKS!

  Apreciază

 • 17. lastnightmusic  |  1 Aprilie 2012 la 19:56

  Multumesc dle nea Ilie
  Cum te stiu sunt sigur ca vei face un serial „avintat ” si complet care sa sparga citeva pietre. Iti tin pumnii si ma rog ca adevarul sa iasa la iveala.

  Apreciază

 • 18. maya  |  1 Aprilie 2012 la 19:57

  Nora
  😆
  Tot binele si toata sanatatea din lume! 🙂

  Apreciază

 • 19. maya  |  1 Aprilie 2012 la 19:58

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 19:59

  Fini 14
  Monica Macovei a avut și alte motive de neîncredere în soluționarea prin clasarea dosarului la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiție (cum se numea înainte de toamna anului 2003). Nu doar disperarea lui Cristian Panait, când a sunat-o pe Rodica Sanda Stănoiu de 12 ori, ci alte indicii au determinat-o pe MM să inițieze câteva săpături și demersuri (mă voi referi la astea într-un episod următor).

  Apreciază

 • 21. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:10

  Hei, Nora !

  Sunt bucuroasă că ne ţii iar de mână. 🙂
  Parcă e mai cald.

  Apreciază

 • 22. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 20:10

  Nora, UTS,
  Mulțumesc.
  Recunosc, m-am gândit și la comemorare. Prin firea mea, mi-e tare greu să mă gândesc la evenimente legate de dispariția celor din jurul nostru. De scris sau vorbit, calvar pentru sufletul meu.
  „Avântul” era o denumire de cooperativă pe vremuri și am asociat-o aici cu avântul dat de lucrătorii de nădejde prin mai multe metode de lucru, inclusiv prin determinare, stimulare, îmbrâncire… de la etaj.

  Apreciază

 • 23. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:13

  Bsk,
  20

  aştept, aştept.

  Apreciază

 • 24. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:14

  Încă odată Yo-Yo.

  Apreciază

 • 25. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:16

  Apreciază

 • 26. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:17

  Apreciază

 • 27. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:18

  Apreciază

 • 28. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:19

  Apreciază

 • 29. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 20:20

  Apreciază

 • 30. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 20:44

  Maya 9, direcţia Ponta e o fundătură. 🙂

  Apreciază

 • 31. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 20:45

  Bască ilie 10, bun venit în ,,club”. 🙂

  Apreciază

 • 32. maya  |  1 Aprilie 2012 la 20:57

  ICristoiu il face praf si pulbere pe VPonta la B1TV: nici Vadim nu a facut asa ceva!

  Tema :conferinta de presa de astazi a USL cu privire la motiunea de cenzura din 17 aprilie, in care Ponta ar fii lasat sa se inteleaga

  1. MRU ar fii ajuns premier nu intr-un mod democratic ci datorita “agenturilor straine” carora vrea sa le vinda tara

  2. Roberta Anastase – jos/Cristoiu zice:Ponta are o problema cu femeile/probleme sexuale

  3. facultatea maghiara de medicina din Tg-Mures – cu asa ceva nu te joci la motiune/toti nationalistii romani o vor lua razna si situatia poate scapa de sub control

  Ps:Cuprul vindut nu este cel de la Deva, ci cel de la Abrud;pretul obtinut este ff bun zic comentatorii!

  Apreciază

 • 33. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 21:06

  Maria 31
  Clubul întârziaților? 🙂

  Apreciază

 • 34. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 21:16

  Să dormiţi bine ! 🙂

  Apreciază

 • 35. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:16

  Bască ilie 33, nu mi-a trecut aşa ceva prin minte. 🙂 E legat de ce ai scris la 10:

  ,,Maria 7
  Nu am intenția să te contrazic. 🙂 ”

  Şi nici la intenţia respectivă nu m-am gândit 🙂 , ci la sensul cuvintelor. Dacă am înţeles bine, eşti de acord cu afirmaţia de la 7. Aştept şi eu continuarea. Sunt curioasă în ce direcţie merge investigaţia, unde se caută dosarele instrumentate de procurorul Panait înainte de tragicul său sfârşit şi ce domeniu de maxim interes, la nivel mondial (!), ating ele. Pentru că aici vorbim de una dintre cele mai active şi violente mafii, mr. Bască ilie…

  Apreciază

 • 36. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:17

  Împrejurările sunt una, cauzele sunt alta. Dar ele sunt indisolubil legate.

  Apreciază

 • 37. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:19

  Servus, Fini. 🙂 Eu sunt fresh. Acum încep să audiez delicatesele. 🙂

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 21:28

  Da, Maria, ai interpretat corect; sunt de acord cu afirmația ta de la 7 (nu-i totuna cu „fundătura” de la 30; cu asta am câteva rezerve)
  și, indiscutabil, interesele multiple vizau (inclusiv în acel an fatidic, 2002) un nivel internațional.

  Apreciază

 • 39. maya  |  1 Aprilie 2012 la 21:41

  @all
  Noapte buna, vise frumoase si colorate! 🙂
  Ingerasii sa va aiba mereu in paza! 🙂

  Song of Ocarina – Violin – YouTube
  (nu reusesc sa-l postez)

  Apreciază

 • 40. maya  |  1 Aprilie 2012 la 21:42

  Basca Ilie
  😆
  Felicitari pentru articol!
  Este foarte bine scris! 🙂

  Apreciază

 • 41. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 21:45

  Maria
  De exemplu, firma fantomă americana “Intersis Corporation”, via Ungaria, cu ramificații în Bihor; Firma Herti, (în sincron cu “Yvmark” si “Lucmir”) unul din sponsorii declarați ai PSD Bihor sau dosarul „Paulescu-Herti-Andagood”, aflat printre însemnările lui Cristian Panait.

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 21:48

  Mulțumesc, Maya!
  Bun venit și ție în clubul menționat de Maria, cu observațiile de rigoare la 33 ! 🙂

  Apreciază

 • 43. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:51

  Bască ilie 38, vom vedea. E normal să avem păreri diferite sau rezerve în anumite chestiuni generate de acest caz complicat. Fiecare dintre noi şi-a concentrat atenţia spre un alt aspect, ceea ce e bine. Când am citit primele referiri la Ponta, nici n-am râs, nici n-am plâns. M-am gândit doar că încă miezul e departe, deocamdată se contemplă spectaculos doar miriştea. Dacă se va ajunge însă acolo unde vreau eu să se ajungă, vor fi nişte căderi răsunătoare. Acum ar cam fi momentul să se întâmple.

  Maya, noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 44. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:53

  Bască ilie 42, io never ever n-am trimis vreo directă spre întârziaţi! 🙂

  Apreciază

 • 45. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:54

  Bască ilie 41, cald, cald, cald! Mai trebuie nume!

  Apreciază

 • 46. maya  |  1 Aprilie 2012 la 21:56

  Basca Ilie
  😆
  Cu mare placere !
  Cea mai mare bucurie a mea este sa recunosc si sa apreciez valoarea! Si la tine exista! Ce bine! 🙂 🙂 🙂

  Eu stiu ce nu stiu!
  Noapte buna! 🙂

  Apreciază

 • 47. skorpion  |  1 Aprilie 2012 la 21:56

  saluuuut, fratilor, salut!

  ma bucur sa va revad
  🙂

  mister B,
  interesanta chestiunea cu ministresa Bartos, pe asta n-o stiam…
  deci cazul Panait trebuie dezgropat ca lumea.

  finalul este – precis – la adrian nastase, ponta fiind doar executantul umil…

  nu stiam nici asta
  pina acum

  firma fantomă americana “Intersis Corporation”, via Ungaria, cu ramificații în Bihor; Firma Herti, (în sincron cu “Yvmark” si “Lucmir”) unul din sponsorii declarați ai PSD Bihor sau dosarul “Paulescu-Herti-Andagood”, aflat printre însemnările lui Cristian Panait.

  Apreciază

 • 48. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 21:56

  Maria 45
  Vrei să-mi transfer episoadele la comentarii înfierbântate? 🙂

  Apreciază

 • 49. maya  |  1 Aprilie 2012 la 21:57

  Maria
  😆
  Noapte buna! 🙂

  Apreciază

 • 50. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 21:57

  Dacă rămân naibii blocată în lift, să ştiţi că nu mai auziţi de mine. 😀

  Apreciază

 • 51. skorpion  |  1 Aprilie 2012 la 21:58

  ce-i cu Nora?
  s-a intimplat ceva?

  Apreciază

 • 52. maya  |  1 Aprilie 2012 la 21:59

  Rugaciune
  (chiar daca pare sa fie deplasat)

  Doamne, dă-mi seninatatea
  Să accept ceea ce nu pot schimba,
  Curaj să schimb ceea ce pot
  Şi ÎNŢELEPCIUNEA să le deosebesc.

  …………………………………………………………………………….
  Doamne da-mi curaj sa schimb ceea ce pot,
  Rabdare sa accept ceea ce nu poate fi schimbat
  Si INTELEPCIUNE sa recunosc deosebirea dintre acestea

  Reinhold Niebuhr (autorul de la tibi – rugaciunea o stiam insa 😆 )

  Apreciază

 • 53. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 22:00

  Bască ilie 48, dacă articolele vor numi pe cine trebuie, n-o să mai comentez nimic. O să-ţi scriu aici doar: ,,fierbinte, fierbinte, fierbinte”. Am şi eu doi copii de crescut. 🙂

  Apreciază

 • 54. maya  |  1 Aprilie 2012 la 22:01

  skorpion
  😆
  Servus!
  Ma bucur „sa te vad”! 🙂

  Nora a fost bolnava,dar acum este ok! 🙂
  Noapte buna! 🙂

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 22:01

  Saluttare, Mr. Skorpion!
  Să-ți fie de bine vacanța! 🙂
  Eu sper să ai parte de mai multe elemente și puncte de vedere noi, într-o imagine așișderea.

  Apreciază

 • 56. skorpion  |  1 Aprilie 2012 la 22:03

  msiter B,
  n-a fost vacanta
  😦

  Apreciază

 • 57. skorpion  |  1 Aprilie 2012 la 22:04

  sanatate, Nora!

  Apreciază

 • 58. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 22:07

  Skorpion, servus. Nora ne-a scris la postarea anterioară ce s-a întâmplat.

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 22:07

  Mr. Sk 56
  N-am găsit altă rimă. 🙂

  Apreciază

 • 60. lastnightmusic  |  1 Aprilie 2012 la 22:07

  Salut prietene skopion
  Eu auzisem ca e vacanta si asteptam reportaje din Portocalia sau din alte parti 😦

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 22:16

  Maria 53
  Dacă nu știam dinainte, te-aș fi ghicit acum: o orădeancă aproape curajoasă! 🙂

  Apreciază

 • 62. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 22:23

  Skorpi,

  mă bucur că te văd iar.
  @51
  acum e bine. Îţi scriu imediat câteva cuvinte.

  Apreciază

 • 63. skorpion  |  1 Aprilie 2012 la 22:27

  fratilor,

  am fost in germania, dar am o doza relativ maricica de dezamagire…

  am circulat mult cu taxiul….
  sofer croat–- o vaicareala continua, chirie 800 euro pe luna, viata grea, cine-l opreste sa ramina in germania
  sofer ….berber, frate, berber, mindru nevoie mare, il adora pe regele Marocului, libertate mai mare ca in Maroc nu exista, se plimba regele singur pe strazi, Germania – pfui!
  sofer avind numele sezer sen, tinar, dar cu o barba uriasa si parul tuns scurt…ziceai ca este taliban din afganistan.

  surpriza mare…….pe linga cersetori colorati au aparut cersetori nemti, cersind pur si simplu bani pentru medicamente, pentru 1-2 tigari. M-a impresionat un cersetor german avind un afis: mai bine muncesc decit sa cersesc, avind o taraba cu jucarele lucrate la traforaj. nu le cumpara nimeni, erau de un primitivism induiosator.

  harmalaie cu turci tineri, steaguri, claxoane, un fel de miting pe roti.

  araboaice complet mascate, nici ochii nu erau liberi..

  vinzatoare: rusoaice, grecoaice, toate natiile…

  cartiere turcesti, firme turcesti, obiceiuri turcesti pe toate drumurile.

  unde sint nemtii?
  sint si ei pe undeva
  nemtii mai si muncesc. am facut si constatarea ca exista multi oameni in virsta implicati in munca & afaceri (am vizitat si un tirg international specializat).Oameni la 70 si chiar 80 de ani muncind cu creierul, fiind apreciati si solicitati.

  dar se si bea foarte mult!!!!!!!!!!!!!

  o sa va mai povestesc!

  tot in germania au inflorit deja magnoliile…
  🙂

  noatpe buna!

  Apreciază

 • 64. skorpion  |  1 Aprilie 2012 la 22:28

  OK, fini, astept

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 22:36

  Gute Nacht Mr. Sk!
  Așteptăm impresii. Mi-ar plăcea într-o postare; de ce nu?

  Apreciază

 • 66. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 22:45

  Bască ilie 61,

  ,,aproape curajoasă” ? Asta ar trebui să mă mobilizeze să scriu mai multe la temă, n’est-ce pas? 🙂 Îţi lipsesc cumva numele, verigile cheie? 🙂 Uite un indiciu: nu-s în Europa. Dar la vremea respectivă ştiu că în presa orădeană s-a scris câte ceva, cu greu, din pricina guvernării de atunci. Au căzut şi alte capete de procurori etc.

  Apreciază

 • 67. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 22:47

  Skorpion, ai cunoscut pe viu Germania multiculturala. Aştept cu nerăbdare impresiile. Şi magnoliile. 🙂

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  1 Aprilie 2012 la 22:59

  66
  Strigăm apelul până aflăm ce lipsuri avem. 🙂
  Somn ușor și vise frumoase la toată grădinărimea! 🙂

  Apreciază

 • 69. Fini  |  1 Aprilie 2012 la 23:00

  Maria,

  somn uşor ! 🙂

  Apreciază

 • 70. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 23:14

  Bască ilie, scrie şi vom vedea ce lipseşte. Un singur lucru vreau să subliniez: cu cei direct implicaţi nu e de joacă. De fapt, cazul lui Panait spune multe. M-aş bucura să iasă la lumină adevărul.

  Apreciază

 • 71. Maria  |  1 Aprilie 2012 la 23:15

  Fini, ascult, ascult. 🙂

  Noapte bună tuturor!

  Apreciază

 • 72. Fini  |  2 Aprilie 2012 la 05:00

  Neaţa ! 🙂
  Să vă meargă bine astăzi!

  Astăzi, un concert de zile mari.

  http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-11763312-video-nigel-kennedy-concerteaza-bucuresti-2-aprilie.htm

  Apreciază

 • 73. theo- nona  |  2 Aprilie 2012 la 09:55

  bunä dimineatza,

  copii sunt total dezamägitä, este infiorätor cat de trädätori
  sunt o parte din romani.uite si valcov sotzul laviiei, a trecut
  la USL.

  nu sunt oare romani constientzi, de se dau pe mana KGB
  ESTE F: TRIST: cum sä mai creadä cineva in romani?

  Apreciază

 • 74. dictaturajustitiei  |  2 Aprilie 2012 la 11:06

  Bună !
  Credeam Nora că ești plecată undeva să te distrezi și eram liniștită.
  Am citit comentariile de mai sus și mă grăbesc să-ți urez multă sănătate !

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  2 Aprilie 2012 la 18:50

  Salut prieteni, faine comentarii şi clipuri,

  Bsk. de acord cu tine, Maria e o orădeancă deosebită. Dar e si sibiancă 🙂

  Skorpion, 63, un tablou „multicultural” bine pictat, aproape suprarealist 🙄

  Fini, noi l-am mai auzit pe Nigel Kennedy, e proofi!

  Theo-nona, trebuie să trecem cu bine si peste asta!

  Mulţumesc, dragă Carmen, mă bucur că am lăsat în urmă episodul respectiv 🙂

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  2 Aprilie 2012 la 18:52

  Maya, am mers înapoi, cu comentariile, mai să nu „te văd”: mulţumesc, draga mea 🙂

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  2 Aprilie 2012 la 18:52

  postare nouă

  Apreciază

 • 78. TataMare  |  13 Aprilie 2012 la 23:48

  Esti la fel de ignorant ca boul care a lansat gogomania!!
  Intersis Corporation nu e firma fantoma. Exista!! Se poate verifica online aici: https://delecorp.delaware.gov/tin/GINameSearch.jsp

  Apreciază

 • 79. Bască ilie  |  14 Aprilie 2012 la 00:14

  Tata mare,
  Mai vorbim după sărbători, inclusiv despre ignoranță.
  Sărbători calme și fericite!

  Apreciază

 • […] episoadele  aici: 0     1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12   […]

  Apreciază

 • […] episoadele, aici: 0     1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13 […]

  Apreciază

 • 82. dictaturajustitiei  |  19 Iulie 2012 la 14:21

  Reblogged this on Dictatura justitiei.

  Apreciază

 • […] episoadele, aici: 1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13  […]

  Apreciază

 • […] anterioare, aici: 1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13 […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 879,185 hits

Grădina de hârtie

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.249 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

Member of The Internet Defense League

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 879,185 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: