Cazul Panait, standard de lucru în „Cooperativa Avântul”(2)

3 Aprilie 2012 at 18:25 86 comentarii

Postat de Bască ilie în „Grădina publică”

 2. Halucinogenul Picioruș în prag, acasă la Cristian Panait.

Ilie Picioruș ocupa în 2002 funcția de procuror-șef al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiție. (PCSJ sau Parchetul General-PG). Avea în subordine și Biroul Anchete Speciale, condus de procurorul Ovidius Păun, unde Cristian Panait își desfășurara activitatea și primise delegare pentru instrumentarea dosarului 102/P/2002 (cercetarea lui Alexandru Lele, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru presupuse fapte de cercetare abuzivă, favorizarea infractorului, arestare ilegală și sustragere de înscrisuri). Trecuse un an și o lună de la vinerea mare a necredinciosului premier Adrian Năstase- 20 aprilie 2001- renumit pentru declarația anticorupție „Nu cred în arestările de vinerea”, cu trimitere „absolut firească” la păcătoasa ispravă a procurorului Lele de a-l fi arestat în aceeași zi pe Adrian Tărău, sponsorelul fiu al prefectului pesedist de Bihor.

-23 martie (sâmbătă). Pe la ora 20, Cristian merge la  Parchet să-și ia delegația pentru deplasarea de-a doua zi la Oradea. Se întoarce acasă după două ore și îi spune mătușii sale, Eleni Dumitru, pe un ton de îngrijorare: „Habar nu aveti prin ce trec. Când mă voi întoarce de la Oradea, voi fi ori jos, ori sus”.

-24 martie. Cristian ajunge la Oradea în autoturismul cu șofer, însoțit de șefulețul îndrumător Ovidius Păun și colega Elena Rădescu.

Ministrul Justiției, Rodica Sanda Stănoiu, își anunțase deja public-cu surle și trâmbițe- avizul dat de ea pentru organizarea unor percheziții la Oradea. Procurorul Lele a aflat vestea audiovizuală și aștepta să fie luat prin surprindere.

-27 martie. De la Oradea, Cristian Panait a sunat-o de 12 ori pe Sanda Stănoiu, dar zadarnic: nu i-a răspuns și n-au vorbit nicicum. În aceeași zi, Cristian Panait l-a ascultat câteva ore  pe învinuitul procuror Lele, a luat cunoștință de culisele afacerilor bihorene de contrabandă petrolieră și motivele în apărare ale colegului de breaslă. Cu toate că numai Cristian era titularul dosarului instrumentat, a asistat și Ovidius Păun, în calitate de supraveghetor închipuit, urmare acceptului dat de Lele și convingerii sale că n-ar avea nimic de ascuns. După o perioadă de timp, scursă de la terminarea schimbului de idei și impresii, seara, pe la ora 18, Cristian Panait a descins la domiciliul lui Lele, însoțit de 2 ofițeri IGP, pentru efectuarea percheziției promise de Sanda. Lele a avut timp să-și procure martori figuranți, o cameră cu vedere spre precheziție și un cameraman pentru turnarea filmului:  „Sanda, mereu surprinzătoare”. Motivul declarat al producătorului-procuror Lele este lesne de înțeles: să nu scape din greșeală unul din însoțitorii lui Panait vreo probă pe plantația domestică, iar celălalt s-o depisteze ca din întâmplare; din acest motiv, Lele a luat încă o măsură preventivă cu cheia de la intrare: a încuiat ușa platorului de filmare, să nu mai iasă niciunul cu golul și să revină cu plinul de la Ovidius Păun, aflat în așteptare în mașina de-afară.  Percheziția s-a încheiat înainte să înceapă. Filmul de scurt metraj a durat 17 minute.

-28 martie, seara, Cristian Panait ajunge la București, abătut, nu discută nimic.

-29 martie (vineri), ziua de naștere. Cumpără ceva pentru colegi și merge la seviciu. Se întoarce dezamăgit de răceala colegilor; simțise câteva ironii  în comportamentul lor și rețineri în enunțarea felicitărilor așteptate.

Procurorul General Tănase Joița a anuntat în mod public faptul că Lele a fost suspendat din magistratura ca urmare a punerii în miscare a actiunii penale. Se juca de-a anticipatele, crezând că toate vor merge brici, conform ordinului.

-01 aprilie (luni), Cristian Panait a mers la seviciu și i-a prezentat șefului Ilie Picioruș ordonanța- motivată pe o pagină- de scoatere de sub urmărirea penală a procurorului Alexandru Lele. SUP-ul dispus de procurorul Cristian Panait este actul procedural deosebit de important în escaladarea evenimentelor, întrucât dovedește cum l-a lăsat de vineri 29.03.2002,  în offside pe Procurorul General Conu Joițica, fară actul justificativ al suspendării lui Lele din magistratură; din acest motiv, ordonanța semnată de Cristian la 01.01.2002 a fost ascunsă câțiva ani de ochii publicului și ai prelucratului Alexandru Lele, invocându-se în mod fals până și învoirea sa de la serviciu din ziua de vineri 29.03.2002. După depunerea ordonanței de SUP în ds. 102/P/2002 și ultimele discuții cu Picioruș din acea zi de 1.04.2002, Cristian Panait a ieșit furios din biroul șefului și a spus cu voce tare: „Eu nu mai calc în așa Justitie!”

-2 aprilie, marți; ultima zi de trecere pe la Parchet pentru a-și lua concediu. Revenit acasă, i-a spus mătușii: „Nu mai sunt magistrat. La ce au scris ei acolo, nu mai pot fi nici avocat, nici jurisconsult. Nu mai sunt nimic, trebuie sa o iau de la zero”. După-amiază, Ilie Piciorus o suna pe Eleni Dumitru, o intreabă dacă nu i se pare ciudat comportamentul lui Cristi și o invită să vină joi la P.G.

-4 aprilie (joi) Grijuliul Picioruș se vede cu Eleni Dumitru și îi anunță intenția lui de a veni a doua zi cu un psihiatru, pentru o consultație, acasă la Cristian.

5 aprilie (vineri) Ilie Piciorus se prezintă la locuinta mătușii lui Panait, din strada Logofat Luca Stroici nr. 35, însa fără psihiatru, singur. „Fac tot ce-mi cereți, dar mai dați-mi o șansă!”, a încercat Cristian o ultimă salvare. Picioruș nu a găsit de cuviință să se lase înduplecat și a plecat, dar a lăsat în suspans scopul și durata vizitei. Eleni Dumitru, după aproape o lună de la tragicul eveniment, a fost invitată în redacția ziarului „Adevărul”, unde a amintit de acea zi de 05.04.2002, în prezența psihologului Florin Tudose. Acel articol din 7 mai 2002, relatează : „Dupa plecarea sefului său, Cristi Panait intră într-o stare de surescitare, se plimba agitat prin cameră și spune că îl doare cumplit capul în partea dreaptă. Mâinile și picioarele i se înroșesc și devin reci ca gheața. Din cauza acestor simptome, Eleni Dumitru începe tot mai mult să creadă ca nepotului său i-au fost inoculate substante psihotrope sau toxice, care i-au afectat sistemul nervos”.

Cristian își revine și pleacă la logodnica lui, Mina, unde a rămas peste noapte.

-6 aprilie, Cristian se întoarce acasă pe la ora 11. Mătușa lui trece mai târziu pe la Mina să se intereseze despre cum a evoluat starea lui. S-a comportat normal, dar din când în când întreba „Ce se intampla cu mine?”. De la Târgoviște a fost chemată și mama lui Cristian, Eta Panait.

10 aprilie, miercuri, ziua fatidică. După aruncarea de pe terasă și transpostarea la spital, în aceeași seară, Picioruș se întoarce la locul… nenorocirii. Însoțit de două persoane, nu l-a interesat niciun fel de investigație. Avea alte urgențe și priorități: să cotrobăie prin sertarele și hainele lui Cristian și să ridice documentele găsite, fără să întocmească niciun proces verbal. Mama lui Cristian, Eta Panait, nu s-a opus și nu a știut cum să procedeze altfel în fața celor 3 musafiri nepoftiți.
-12 aprilie, vineri. Printre cele mai rapide reacții, semnată Ondine Ghergut, referitoare la tragedie: „Nici unul dintre vecini n-a văzut cum s-a intimplat. Eu am ieșit întîmplător. Mă duceam pînă la biserică. Am văzut pe cineva întins pe jos și o femeie la capul său. Abia când m-am apropiat, mi-am dat seama că era vorba de procurorul Panait„, ne-a spus parintele Iacob Ormenișanu, preot la Biserica Popa Chitu, situată vizavi de imobilul din care a căzut procurorul. Preotul povesteste că matusa tânărului, Elena Dumitru, care acoperise trupul cu o haină neagră, i-a cerut să aducă o lumânare”

Anunțuri

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Recomandări involuntare Montague MP şi Capulet NR

86 comentarii Add your own

 • 1. delia  |  3 Aprilie 2012 la 19:14

  Este ceva de necrezut,madam Stanoiu mai este invitata si la emisiunea lui Cristoiu la b1 tv ????Si nu o data ….cand ma gandesc la justitia din tara imi vine sa emigrez.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 19:36

  Seara bună 🙂 Bsk. terifiant „film”! Toate astea au fost îngropate sub lespedea justiţiei-pesede, Bombo&comp. Nu stiu cine se va-ncumeta să redeschidă dosarul, dar e strigător la cer ce i-au putut face lui Panait!…

  Apreciază

 • 3. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 20:10

  Bună seara, tuturor ! 🙂

  Apreciază

 • 4. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 20:12

  Bsk,

  am toată consideraţia pentru ceea ce faci acum.

  Apreciază

 • 5. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 20:48

  întrucât dovedește cum l-a lăsat de vineri 29.04.2002 în offside pe Procurorul General Conu Joițica…………

  nu cumva este 29.03.2002?

  si mai jos iarasi 29.04.2002?

  Apreciază

 • 6. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 20:53

  asta iarasi este f. grav:

  Avea alte urgențe și priorități: să cotrobăie prin sertarele și hainele lui Cristian și să ridice documentele găsite, fără să întocmească niciun proces verbal.

  si niciodata nu se va afla ce au luat cu ei si-au bagat la foc….sau oare documentele mai exista ascunse pe undeva?

  din postare rezulta, ca nu este exclus sa fi otravit…..

  ar trebui facuta lumina in cazul Panait!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 • 7. dictaturajustitiei  |  3 Aprilie 2012 la 20:54

  Bsk,
  zic și eu precum Fini la 4 că am tot respectul și considerația pentru faptul că scrii și ne lămărești.

  Dar vreau să-ți spun că m-ai speriat bine.
  Psihologul Florin Tudose este cel care apare acum atât de des la tv ?.

  Apreciază

 • 8. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 20:56

  da, dJ, este acelasi psiholog de gargara cu pioneze
  🙂

  Apreciază

 • 9. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 20:56

  Saluttare!
  Nora,
  Pe lângă justiția iluzorie, vândută de cel mai bun premier șarlatan al tuturor timpurilor „Cooperativei Avântul”, sunt îngrijorătoare ascensiunea și stabilitatea forțelor implicate sub masca interesului public, scutite de răspundere și încurajate să prolifereze pe scheletul creat de mulțimea relațiilor închegate din vremurile aparent apuse.

  Fini,
  Eu am considerație pentru tine tot timpul. 🙂

  Apreciază

 • 10. dictaturajustitiei  |  3 Aprilie 2012 la 20:59

  Scorpy,

  Cine știe ce alte fapte murdare i-a ajutat să parvină !

  Apreciază

 • 11. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:00

  Bsk,
  9

  şi eu ! Dar acuma te întreci pe tine. 🙂

  Apreciază

 • 12. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:02

  Aprilie

  de Constanţa Buzea

  În aplecare, tâmplă după tâmplă
  Ochii albaştri, ochii mei ca mierea.
  Aprilie ne dăruie vederea,
  Ceea ce am uitat, din nou se-ntâmplă.

  Frazele, visul, sufletele numa
  Ca de potop salvate simt că sunt.
  Se face zi de mugure mărunt
  Adăpostit în mintea mea de-acuma.

  Nici nu mă tem, nici bucuria nu stă
  Mai mult decât stătuse la-nceput.
  Vine mereu o pasăre şi gustă
  Rănind vicleană timpul meu trecut,

  Şi-n mare taină puiul de lăcustă
  Ciopleşte la vioara lui de lut.

  Apreciază

 • 13. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:04

  Aprile

  Non senti tu ne l’aria
  Il profumo che spande primavera?
  Non senti tu ne l’anima
  Il suon di nuova voce lusinghiera?

  E’ l’Aprile! E’ l’april!
  E’ la stagion d’amore!
  Deh! Vieni, o mia gentil, su’ prati’n fiore!
  E’ l’April! E’ l’April!

  Il pié trarrai fra mammole,
  Avrai sul petto rose e cilestrine,
  E le farfalle candide
  t’aleggeranno in torno al nero crine.

  Apreciază

 • 14. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:05

  DJ
  Nu știu cât de des apare acum psihologul Florin Tudose; e un tip masiv, cu mustață. Nu l-am amintit ca personaj relevant prin opiniile lui ci în calitate de martor în plus la dialogul dintre mătușa lui Cristian Panait și jurnalistul autor al articolului.
  Pe parcurs voi da și linkurile la care am făcut trimitere. Deocamdată mai am de completat baza de date inițiale. 🙂

  Apreciază

 • 15. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:10

  este posibil ca in cazul Panait sa fie vorba si de o crima, dar comparativ cu ce se intimpla in Rusia inca din fragezii ani 90, in Romania este joaca de copii de-a criminalii….

  am citit de curind cartea Omul fara chip (Putin) de Masha Gessen, este infricosator ce se intimpla acolo, kaghebistul de w.w.putin indepartindu-si fara mila si fara scrupule adversarii & dusmanii.
  Pentru asta el foloseste metodele tipice invatate la kgb, el fiind de talia unui stalin, dar cu masca de democrat si cu o avere estimata la vreo 40 miliarde (atentie! miliarde) de dolari….

  chiar cele 2 incendii care au avut loc azi la Moscova
  (etajul 66 al unei cladiri + un loc unde stateau imigranti din tadjikistan) le banuiesc a fi opera lui wwputin si sleahta lui de mafioti criminali, wwputin avind nevoie de astfel de scenarii pentru infricosarea rusilor manipulati zdravan la televiziunile aproape toate de stat……iar sa aiba liniste pentru marirea averii sale.

  p.s.
  merita sa cititi cartea pentru ca nu-i exclus ca acest wwputin sa schimbe cursul istoriei din Europa!

  Apreciază

 • 16. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:10

  Aprilie – George Topârceanu
  Baloane mari de spumă albă prin grădini
  (Si zarzărul, si vişinul, şi perii)
  Stau gata să se-nalţe din tulpini
  Spre cerul primăverii…
  Caisul nostru s-a gătit la poartă
  Cu panglici albe, ca-n tablouri vechi,
  Şi cu zulufi de floare la urechi,
  Cum astăzi nicăieri nu se mai poartă.
  Pe strada mare,
  Ies flori înalte la plimbare
  In rochii de sezon, uşoare,
  Cu toate ca-i o vreme aşa de schimbătoare.
  Ah, fetele – si mai ales cucoanele
  Când vine primăvara
  Sunt dulci si colorate ca bomboanele!
  Pe cea care-a trecut o cheama Clara,
  Fiindca are Ochi albaştri tare,
  Şi gura ei cu rouge ca de coral
  Surâde vertical…
  Un mic vârtej, copil al Nefiinţei,
  De-a curmezişul străzii rătăcit,
  Nebun in jurul lui s-a răsucit
  Să-şi prindă coada galbena cu dinţii.
  Departe, in azurul dintre nori,
  S-arată bifurcat pe cer
  Un şir subţire de cocori,
  O escadrila de pe vremea lui Homer…

  Apreciază

 • 17. dictaturajustitiei  |  3 Aprilie 2012 la 21:12

  Bsk, am înțeles.
  Adevărul este că mă tot întrebam de unde și mai ales care este criteriul după care devin aceste persoane importante.
  Indirect mi-ai oferit o motivație.

  Apreciază

 • 18. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:12

  mister B,

  ai citit #5?

  Apreciază

 • 19. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:13

  Bsk,
  9 ; 11

  şi eu pentru tine!
  M-am grăbit şi nu am scris tot ce trebuia. 😳

  Apreciază

 • 20. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:14

  Apreciază

 • 21. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:15

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 21:16

  Skorpion, 15, teribilă carte! Ce cosmar ar fi să mai influenţeze si politica în Europa!

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:17

  Mr. Sk. 5+18
  Da, e 29.03.2002 , așa cum rezultă din ce-am scris la ziua respectivă.
  Nora, te rog să corectezi.

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 21:18

  Fini, ce fain pictează Topârceanu „aprilie”
  🙂
  …in azurul dintre nori,
  S-arată bifurcat pe cer
  Un şir subţire de cocori,
  O escadrila de pe vremea lui Homer…”

  Apreciază

 • 25. Fini  |  3 Aprilie 2012 la 21:20

  Nora,

  🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 21:24

  Bsk., are Skorpion o privire, nimic nu-i scapă 😆

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 21:25

  Fini, am trecut la clipuri 🙂

  Apreciază

 • 28. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:26

  nora,
  mai este un 29.04.2002 – al patrulea rind sub data corectata de tine…

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:29

  Nora 26
  De data Mr. Sk ne-a convins că a citit postarea. 🙂

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:30

  De data asta…

  Apreciază

 • 31. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:31

  nora,
  wwputin face anul acesta 60 de ani, deci mai are timp sa se manifeste si mai plenar, iar Occidentul este chior si naiv si interesat de gazele Rusiei si mai inchide ochii …
  nu cred ca occidentul nu este la curent cu cele ce apar in acea carte mentionata de mine!

  Apreciază

 • 32. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:32

  si inca cum???
  normal ca am citit, cazul Panait ma intereseaza de ani buni..

  p.s.
  sa inteleg ca ceilalti nu au citit cu atentie?
  🙂
  sic!

  Apreciază

 • 33. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:34

  mister B, mister B,
  mereu iti citesc postarile, nu numai ale Norei
  🙂

  Apreciază

 • 34. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:34

  Mr Sk, mulțumesc pentru atenție și eliminarea erorii. 🙂

  Apreciază

 • 35. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:36

  mi-am permis sa atrag atentia asupra erorii cauzata de viteza pentru ca postarea – precis – va fi citita de foarte multa lume….

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:36

  32
  Eu m-am înscris în rândul neatenților. 🙂
  Sigur mă gândeam la altceva în timp ce scriam.

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 21:38

  skorpion, 31, gazele ruseşti au efect anestezic pentru ei 🙄

  Apreciază

 • 38. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 21:41

  MRU = la irealitatea cu hurezeanu, poate va intereseaza

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 21:41

  Fini, de la Liszt la Deep Purple, aprilie e încântător! Inspirată selecţia făcută de tine 🙂

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 21:47

  Eu îl ascult în cască pe MRU, trag cu coada unui ochi la un meci de tenis și cu celălalt ochi în Grădină. 🙂

  Apreciază

 • 41. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 22:07

  hahaha,
  MRU il pune la colt si la punct pe hurezeanu…hihihihi,

  habar nu are hurezeanu ce vorbeste MRU

  Apreciază

 • 42. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 22:10

  hahaha,

  s-a bilbiit hurezeanu, hahahah

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:13

  MRU
  Înapoi la școală! 🙂

  Apreciază

 • 44. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 22:13

  MRU: inapoi la scoala!!!!!!!!!

  ii trimite pe tariceanu, ponta, adrian nastase….la scoaaaalaaaa!
  exact asa a spus..

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:15

  Cu trimitere la Școala americană pt. Șova. 🙂

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:15

  Ce mititel a ajuns hurezeanu! 😆

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:18

  Hurezeanu se străduiește să fie respectuos; de asta-i mic. 🙂

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:23

  Bsk, da, dar ce efort urias 🙂

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:23

  H: Vreţi să mă psihanalizaţi? Ca să citesc un clasic în viaţă.
  MRU: Nu vreau să vă explorez abisurile.

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:29

  Nici H nu zice c-ar vrea. 🙂 Or fi cu bis abisurile.

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:40

  MRU începe să înțepe.
  (după lauda preluată de H din Algemaine Zeitung, despre România):
  E limpede că servim puterile străine. 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:40

  Bsk, ehehe, după pauză Hurezeanu a devenit „scolar” 😆

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:41

  MRU nu uită de unde a plecat (PNL).

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:45

  Da, e un accent pe care MRU nu uită să-l pună… 🙂

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:47

  phiii, ce rău îmi pare că MRU s-a abţinut şi nu l-a înţepat pe cititorul Hurezeanu de zodiace 😛

  Apreciază

 • 56. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:49

  H ține de zodia servilismului. 🙂

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:50

  Exact! 😆

  Apreciază

 • 58. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 22:50

  poate zodia securismului!
  🙂

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 22:54

  Pentru MRU, Traian Băsescu este un vârf al executivului (și partener de dialog experimentat). Multe confuzii și intepretări tendențioase se trag din neînțelegerea poziției constituționale a președintelui în executiv.

  Apreciază

 • 60. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 22:56

  am pierdut faza cu Basescu, vorbeam la tf.
  a mai spus ceva MRU?

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 22:57

  A fost o seară tare grea pentru Hurezeanu-Urania 🙂

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 23:02

  Skorpion, în esenţă, pentru el e o relaţie preţioasă, deosebit de utilă pentru formarea lui.

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  3 Aprilie 2012 la 23:03

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 64. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:08

  MRU are înclinația specială să înțeleagă mecanismele democratice. Se vede că citește, se documentează, prinde sensurile corecte, vrea să le cunoască și probabil se crucește de nivelul ridicol al recitatorilor de poezii tipizate.

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:10

  Somn ușor, Nora! 🙂

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:12

  Mr Sk 60
  La 59 fraza a doua este opinia mea. MRU a spus-o pe prima.

  Apreciază

 • 67. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 23:12

  in orice caz, s-a dovedit inca o data ca ponta si antonescu fata de TBasescu, dar acum si fata de MRU sint niste pigmei de politruci…

  un singur lucru ma intriga la MRU: pare cam artificial, rar il vad pe cel natural……paote ma insel

  Apreciază

 • 68. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 23:15

  mr.B

  neînțelegerea poziției constituționale a președintelui în executiv. sau pur si simplu rea-vointa grosolana…

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:29

  Mr. Sk 68
  Da, neacceptarea sensului corect și, bine zis, reacție de rea-voință grosolană.
  Președintele reprezintă organul reprezentativ ales pe celălalt taler al balanței, opus parlamentului. Altfel, principiul separației și echilibrului puterilor în stat își pierde sensul și aplicabilitatea. Ar rămâne numai separația unicității unei puteri.
  De ex. desemnarea candidatului de premier e tot o formă de echilibrare. Când un partid câștigă peste 50% din locurile parlamentului, avem un dezechilibru impus, vine de la sine candidatura unui viitor premier din partidul majoritar.

  Apreciază

 • 70. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:41

  impus de voința electoratului, am vrut să zic.
  Când intră în parlament de ex. 4-5 partide și niciunul cu peste 50% din mandate, nu se poate vorbi de nicio majoritate impusă, iar președintele are libertatea să desemneze un candidat de premier de unde crede c-ar rezolva și ceva din programul lui electoral.

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:42

  Noapte bună și vise mereu realizabile! 🙂

  Apreciază

 • 72. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 23:43

  msiter B,
  asa este cum spui, iar TB spre deosebire de alti politicieni chiar respecta si legile din RO, desi canaliile spun altceva!

  Apreciază

 • 73. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 23:43

  asijderea, desi visele sint d’aia vise ca sa nu se realizeze
  🙂

  Apreciază

 • 74. Bască ilie  |  3 Aprilie 2012 la 23:47

  Pe asta am luat-o de la Cedric. N-am văzut-o; probabil eram la fumat.
  EH: Ati trantit usa ca Visinski.
  MRU: atunci dumneavoastra cine sunteti? Regele Mihai!
  🙂

  Apreciază

 • 75. skorpion  |  3 Aprilie 2012 la 23:52

  da, am auzit-o pe asta, dar a mai completat – parind usor jignit MRU – ca este o comparatie cam deplasata….
  hure (in germana = curva 🙂 si-a dat seama ca a fost deplasat…..era vizibil jenat..de data asta nu i-a mai mers..pigmeu si el ca gadea + politrucii din Ro

  gute Nacht

  Apreciază

 • 77. skorpion  |  4 Aprilie 2012 la 09:51

  http://cristianpreda.ro/2012/04/04/interviu-cu-mihai-gadea/

  Apreciază

 • 78. Bască ilie  |  4 Aprilie 2012 la 14:04

  Saluttare!
  Uite cine vorbește… despre cum știe să răspundă concret la întrebări!

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11914227-victor-ponta-despre-afirmatiile-premierului-ungureanu-nu-mai-raspunde-intrebari-concrete-adoptat-stilul-agresiv-tipic-lui-basescu.htm

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  4 Aprilie 2012 la 17:48

  Salut 🙂 Orice spune ipochimenul, se-ntoarce împotriva lui. Cel puţin în percepţia celor care au urmărit „confruntarea” 🙂

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  4 Aprilie 2012 la 17:48

  postare nouă

  Apreciază

 • 81. theo- nona  |  4 Aprilie 2012 la 19:32

  bunä seara,

  uluitor, olgutza V,
  a declarat , cä ungureanu trebuie inpuscat.

  aceastä escroacä , taratura, trebuie datä in judecatä.

  Apreciază

 • […] episoadele  aici: 0     1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12      13    […]

  Apreciază

 • […] episoadele, aici: 0     1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13   14  15 […]

  Apreciază

 • 84. dictaturajustitiei  |  19 Iulie 2012 la 14:26

  Reblogged this on Dictatura justitiei.

  Apreciază

 • […] episoadele, aici: 1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13  14  15 […]

  Apreciază

 • […] anterioare, aici: 1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13   14  15 […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Nora Damian Facebook nora.damian@gmail.com

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 882,599 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.287 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

Member of The Internet Defense League

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 882,599 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: