Cazul Panait, standard de lucru în „Cooperativa Avântul”(5)

9 aprilie 2012 at 15:01 64 comentarii

Postat de Bască ilie în „Grădina publică”

Doi pe un balansoar… la leagănul de copii. 

 Secundul: micul marsupleant. Victor Ponta, la sfârșitul anului 1998, nici nu apucase să scoată capul din marsupiul lui Năstase și deja făcea gât, lung cât nasul periscopic-țuști, în culmea fariseismului judiciar!- direct la nivelul Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiție, cu vechime zero, în loc de 8 ani stabiliți de lege. Numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 prin Decret nr. 345 din 13.10.1998 (MO nr. 397 din 20.10.1998), a primit delegare urgentă pentru așa-zisa activitate la Parchetul General până în aprilie 2001.

Doi ani și 6 luni în PG: epoca enigmatică. Ponta se tot repetă- patologic- cu epocala lui activitate de procuror la cel mai înalt parchet și nu reușește să articuleaze nimic concret despre ce a lucrat acolo efectiv; în schimb, are o colecție de titluri și alte recunoașteri obținute în condiții dubioase, dar pe deplin meritate, fără să se știe pentru ce anume. Cu toată această colecție el demonstrează exact contrariul: nici nu avea timp să muncească în Parchetul General. Atunci, la ce anume a dobândit experiență profesională în acel vârf epocal de 2 ani jumate? Se forțează să mușamalizeze mai întâi vechimea zero, de la momentul numirii în funcția de procuror în 1998 (*link)) cu formularea amestecată: „am fost 3 ani procuror la Pachetul de pe lângă Judecătoria sector 1 și din 1998 la Parchetul General… (alte ori adaugă) până în anul 2002”. (minte fără ținere de minte! În CV apare corect 2001; la TV are altă miză). Trage de anul 1998 în ambele părți prin scamatoria întinderii ca elasticul pentru o vechime în funcția de procuror de vreo 7 ani. În adresa nr. 7 din 16.05.2001 (*) semnată de secretarul de stat Victor Ponta, șef  al Corpului de Control al Primului-Ministru și în CV-ul (*) afișat pe site-ul Camerei Deputaților, se confirmă luna aprilie 2001 la locul sfințit al secretarului de stat pe lângă  Năstase și implicit încetarea programului de vizită pe la PG.

Jurnaliștii de la Gardianul (*) au obținut în 2010 o serie de documente legate de cariera lui universitară și l-au contactat ca să-l întrebe despre cursuri de master absolvite în câteva luni în loc de 2-4 semestre, să afle cum a ajuns conferențiar fără vechimea de 9 ani la catedră, cum a reușit să aibă o normă de bază inexistentă, despre alte lipsuri de timp și spațiu printre universități particulare. Răspunsul lui Ponta a păstrat nota înaltă a experienței în șarlatania universitară și profesionistă, în niciun caz profesională: „Credeam ca m-ați sunat pentru lucruri serioase. Puteți să scrieți orice despre treaba asta, că nu mă interesează”.  Ca să vezi: avocatul marsupleant Ponta ştie să fie supleant al propriei apărări ! Cu falsuri și minciună, a colecționat titluri la kilogram pentru a-și compensa experiența profesională nulă. A absolvit în 1995 Universitatea de Drept București cu note geniale: 7 la drept civil și 6,5 la drept penal. A mai dres media cu nota de la lucrarea de diplomă (pudic de felul lui, n-a îndrăznit să spună cine i-a scris-o). Năstase l-a adoptat la valoarea de absolvent mediocru de drept, l-a înțărcat prematur de la buna-cuviință și muncă cinstită, l-a trecut în regim de alimentare precoce cu biberonul de doctorand, l-a întreținut în ocupația de preparator universitar și alte produse lactate, ca să-i umple timpul în perioada de stagiatură până în 1998. L-a învățat de mic cu munca pe lângă obiectul muncii. Marsupleantul Ponta n-avea nevoie de muncă de lămurire ca să treacă de stagiu ca prin brânză în perioada, enunțată de el și în CV, 1995-1998.  Simțea căldura locului la buricul tartorelui-tutore și n-avea grețuri din cauza  legii care nu considera vechime în magistratură durata stagiului sau perioada când procurorul stagiar se formează din postura de supleant al unui alt procuror titular.

6. Vechimea în magistratură, un mizilic de mare viitor!

Nimeni nu se naște învățat, dar experiența profesională, de pe teren, dobândită prin excercitarea efectivă a funcției pentru care te-ai pregătit, presupune să muncești cu conștiinciozitatea lui Cristian Panait și nu cu o colecție de titluri ca a lui Ponta, obținută într-un program liber ales. Cine citește CV-ul marsupleantului și vede prin câte țări și coclauri umbla cu cheta teoretică, are motive să se întrebe când naiba mai muncea la PG și ce pregătire -lăudată- mai poate să semnifice turismul în afara locului de muncă? Comparativ în privința vechimii în magistratură, cu doar un an înainte de delegarea lui Ponta în 1998 la PG, Luminița Șega, cu o vechime de 12 ani, era numită procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și ne-ar trebui o postare întreagă să vorbim numai despre dosarele instrumentate de ea până în 2002 și persoanele cercetate, inclusiv după ce a trecut în PG. Procurorul Alexandru Lele avea în 2002 o vechime de peste 13 ani în magistratură și lucra abia la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Culmea meritului în întreținerea tonusului profesionist al lui Ponta, marsupialul  Năstase a depășit toate criterile de performanță diabolică, l-a inclus în Decretul nr. 602/28.06.2002 (*),  semnat de el cu sânge, și l-a mângâiat cu diploma „Meritul judiciar” clasa a V-a; astfel îi oferea altă recunoștință stimulatoare și reducerea de 20% a impozitului pe venit. Discipolul și-a pierdut din nou memoria și a ascuns meritul cuvenit din rândul celor afișate în CV-ul de la Camera Deputaților. Sărea în ochi modul mizerabil în care a fost ținut la aparatele magistraturii până în 16.07.2002 pentru a nu-și pierde dedicația, în ciuda plecării de la PG din aprilie 2001 pentru scaunul de șef și secretar de stat, funcție publică interzisă de Constituție și statutul magistratului. Statutul marsupialului e la loc de cinste.

Până și greva parlamentară constituie vechime în magistratură pentru tagma deputaților și senatoriilor juriști. Pentru marsupleantul Ponta- supradotat cu o trecere experimentală prin zona Parchetului General în acea perioadă de 2 ani și 6 luni- perioada de exercitare a mandatului se asimilează ca vechime în magistratură și ne vom trezi cu el într-o bună zi chiar la parchetul cel mai înalt, dar va avea  vechimea mult peste cea necesară. Așa, din experiență profesională de-a gata, sărită din simpla preocupare a familiei cangurinelor diabolice.

Marsupleanul Ponta nu provenea dintr-o familie modestă, deci nu avea cum să obosescă și să se streseze; cu vechime zero, avea larg deschis și predestinat orizontul Parchetului General; comparativ, Cristian Panait, cu 1 an și 4 luni vechime în funcția de procuror, înainte de a trece în PG și încă un an de muncă în PG, lucrase efectiv 2 ani și 4 luni, cam cât trândăvise Ponta până în aprilie 2002. Marsupleantul absolvise dreptul cu un an înaintea lui Panait și a plecat din PG, în aprilie 2001, în calitate de neadaptat la locul de muncă, neobosit și nestresat. Atunci, ce treabă mai avea Ponta cu Panait, în aprilie 2002? De ce Eleni Dumitru a reclamat oficial o legătură între cei doi și a solicitat cercetarea acestei piste?

Linkuri:

1. Numirea în funcția de procuror, oct. 1998:  http://www.legex.ro/Decret-Nr.345-din-13.10.1998-15847.aspx

2. Adresă secretar de stat, mai 2001 :  http://www.cdep.ro/interpel/2001/r95A.pdf

3. CV-Camera Deputaților:  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=237&cam=2&leg=2008&pag=0  &idl=1

4. Diploma Meritul judicar clasa a V-a , decret iunie 2002:  http://www.legex.ro/Decret-602-28.06.2002-32633.aspx

5. Eliberarea din funcția de procuror la 16.07.2002 (Decr. 806 din 14.10.2002) : http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=38504

6. Articol preluat din Gardianul, 2010: http://www.eghid.ro/Actualitatea/NewsDetail.aspx?NewsID=14081


Reclame

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Cazul Panait, standard de lucru în „Cooperativa Avântul”(4) Cazul Panait, standard de lucru în „Cooperativa Avântul”(6)

64 comentarii Add your own

 • 1. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 15:13

  Ziua bună 🙂 O ascensiune politică lămuritoare, si, cum se vede, din postare si din documentaţie, „profesionist” bătătorită.

  Apreciază

 • 2. dictaturajustitiei  |  9 aprilie 2012 la 19:18

  Bună !
  Interesant ! Nouă ni l-au prezentat ca pe Micul Titulescu. Se pare că era cu adevărat micul …

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 20:26

  Seara bună 🙂 Carmen, mititelului trebuia să-i facă tutorele şi ceva reclamă, la lansare 🙂

  Apreciază

 • 4. dictaturajustitiei  |  9 aprilie 2012 la 20:30

  Nora, mereu, mereu am fost manipulați. Mare noroc cu internetul.

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 20:52

  Carmen, asa e! Am mai mirosit încă de atunci destule treburi necurate, dar de când comunicăm pe net, s-au limpezit multe chestiuni 🙂

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 20:53

  O ascult pe MMacovei. Turcescu a-ncercat să fie mârlan dar nu i-a ţinut. Macovei nu se dezminte 🙂 Susţine si o revigorare a PDL pe partea sănătoasă, mai puţin cunoscută a partidului, ausţine şi NR, recunoaste că l-ar urma pe MRU 🙂

  Apreciază

 • 7. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 21:19

  salve si bonsoir,

  mister B,
  scris super, iar continutul este asa cum a fost/si este realitatea pontaneasca.

  am mai spus-o mai demult, nu stiu cum se face, dar nu am uitat emisiunea in care ponta, inca student, a aparut la televizor, pe atunci sa fi fost antena, parca.
  m-a mirat acest lucru, i-auzi, student inca la drept si deja apare la televizor?!?!

  oricum ponta a fost ales pe anumite criterii (in special al mediocritatii patente, vezi notele la drept + al obedientei maxime). Se pare ca adrian nastase se pricepe la oameni, avea nevoie de un succesor (la o adica si acest moment s-a si intimplat) si atunci l-a ales pe ponta si de atunci il tot formeaza inclusiv in ale obrazniciei abjecte….

  p.s.
  ponta a fugit in dubai in concediu de paste cu cei doi copii + o tona de bagaje…
  i-am vazut poza pe blogul lui, cu cei doi copii ai sai, care par efectiv mai maturi ca tatal lor
  🙂

  social democratul roman care ii sprijina pe saraci isi permite concedii luxoase fiind in greva parlamentara accelerata si accentuata dar pe bani,

  ce tara

  Apreciază

 • 8. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 21:20

  nora,
  deci vom merge dupa MMacovei, nu?
  🙂

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 21:28

  Skorpion, salut 🙂 Congresul i-a epuizat: Mazăre, si-a luat gasca feminină si a-ntins-o la ski în Austria, ponta, s-a dus să se relaxeze în Dubai 😆

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 21:29

  A, sigur! Am zis-o si am repetat-o: unde e Macovei acolo voi pune stampila 🙂

  Apreciază

 • 11. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 22:13

  Saluttare!
  Subtitlul de la pct. 6 pare fără legătură cu tema; are cel puțin rolul unui semnal de îngrijorare; bate undeva (se va înțelege acușica)

  Câteva date orientative din decretul cu “Meritul judiciar” din iunie 2002
  Judecător Eugenia Lohan, de la Instanța Supremă, devenea în anul următor președinte al secției comerciale, cu experiență serioasă: a primit cl. a V-a, la fel ca Ponta. O egalitate întâmplătoare.
  Procurorii cu funcții de conducere și putere de decizie de la Parchetul cel cu moț:
  Mihai Maria-Despina cl. I-a
  Tuculeanu Alexandru cl I-a
  Joita Tanase cl. a II-a
  Piciorus Ilie cl. a III-a
  După două luni au dispus clasarea dosarului Panait. O simplă coincidență.

  Apreciază

 • 13. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 22:26

  Monica Macovei:

  Daca Crin Antonescu ar ajunge presedinte, face parte din

  intelegerea cu PSD sa-l gratieze pe Adrian Nastase?

  Apreciază

 • 14. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 22:29

  S-a emancipat MM.
  A învățat să transmită mesaje pe întrebate. 🙂

  Apreciază

 • 15. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 22:38

  MMacovei la

  http://webtv.money.ro/live

  acum!

  Apreciază

 • 16. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 22:42

  acum am dat drumul la money channel,
  ciudat dialogul,
  cu multe pauze atit la MMacovei, cit si la Andrei Gheorghe…
  figuri ingrijorate…

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 22:54

  Bsk. salut, ai văzut articolul Danei Gârbovan?
  🙂
  http://www.contributors.ro/author/dana-garbovan

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 22:55

  Skorpion, n-am văzut emisiunea, poţi spune ceva ce ţi s-a părut important? 🙄

  Apreciază

 • 19. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 22:59

  Nora
  Surpinzător! 🙂
  Ori au realizat penibilul trecerii cu rândul pe la contributors cu aceleași idei trăsnite, ori li s-a spart gașca de distracții. 🙂

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:04

  Da, sunt probleme si pe acolo 🙂

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:04

  Monica Macovei duce niste copii la Bruxelles care habar nu au ca in decembrie 1989 a fost o revolutie

  Apreciază

 • 22. luminita  |  9 aprilie 2012 la 23:04

  Buna seara!
  Bsk, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca avem nevoie de tine!
  Ai de dus serialul acesta pana la capat.
  Eu deja m-am cutremurat citind episodul de fatza.
  Putzoiul asta de Toanta se autointituleaza viitor premier!!!!!
  Cineva ii manevreaza sforile.
  Asa cum tot cineva il drogheaza pe Crizel in iluzia presedintiei.
  Nu stiu cine ar putea sa ne pazeasca si sa ne fereasca de venirea acestor dobitoci sinistri la putere.

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:05

  A fost sau nu a fost? 🙂

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:06

  acum, mister B, nu ma pune sa dezvolt:
  🙂
  revolutie?
  lovitura de stat?
  lovilutie?

  tema lungaaaaaaaaaaaaaa!

  Apreciază

 • 25. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:12

  Salut, Lumi!
  Și ție la fel.
  Durata mandatelor de parlamentar se adună pentru juriști ca vechime în magistratură și mâine-poimâne tot felul de nulități fără experiență vor invada piața judiciară și au potențian să nenorocească lume nevinovată: ca Ponta, Robert Negoiță, Greblă, Florin Iordache… Dacă lumea vrea să scăpe de ei și să nu-i mai voteze, vor intra înapoi pe fereastră în funcții de judecător, procurori , până la funcții de conducere.
  Până și unul ca entistul Băniciou are timp să obțină din bandă o diplomă de absolvent de drep și ne lasă fără măsele pe cale judiciară. A treia putere în stat are potențial de regenarare.
  Și asta nu e totul. 🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:12

  Lumi, salut 🙂 Crizel, Chucky- cel nebun, se vrea pe tron, poate si crede asta, dar ponta sunt sigură că nu crede 😆

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:14

  Şi ceva semnificativ referitor la ponta, preluat de la Sare:
  „Ca apoi, după ce a rupt scrisoarea lui Băsescu, Che Gargara să plece într-o vacanţă de lux în Emirate. (…) Pentru a putea face o comparație cu privire la parvenitismul și neamul prost al celui care se vrea premier al României, spre deosebire de prinţul Harry, care a venit vineri la prânz pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş cu o cursă low-cost (încercând să treacă neobservat), familia Ponta a ales confortul de la clasa business, iar numărul de bagaje descărcat la intrarea în aeroport a fost impresionant”

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:15

  Dentistul Băniciou și Negoiță ar fi buni în apărarea drepturilor minorelor.

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:16

  27
  Frumos scris! A depistat-o bine.

  Apreciază

 • 30. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:18

  A mai spus ceva Monica Macovei, incerc sa redau pentru ca faza asta nu am auzit-o eu, ci altcineva, care mi-a povestit.
  este vorba de adrian severin, care de ani de zile la Bruxelles are versiunea lui cum ca Romania nu poate fi scapata de coruptie.
  facea un fel de paralela odioasa.
  …o femeie beata poate fi violata? nu poate fi vorba de viol pentru ca ea nu simte nimic ….tot asa si Romania, nu simte coruptia pentru ca „e beata”…..in fine, sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.
  MMacovei a spus aceasta chestie prima data, sustinind ca de ani de zile adrian severin debiteaza la bruxelles aceasta teorie…oricum mi s-a parut abjecta comparatia si insistenta asupra ei prin lumea bruxelleza…

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:19

  Bsk, 28 😆

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:21

  skorpion, o părere abjectă iesită dintr-o minte coruptă :mrgreen:

  Apreciază

 • 33. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:22

  cica ponta a plecat cu ghita de la irealitatea, acelasi ghita care i-a mai platit un sejur tot in dubai anul trecut…

  Apreciază

 • 34. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:23

  da, nora, minte abjecta care latra abjectiile unor oameni straini de Ro si in mod continuu, doar doar s-o prinde abjectia, deci aceeasi tactica ca a latrinelor la adresa lui Basescu, de a ajuns Basescu sa aiba vreo 5-10% in sondaje – pe nedrept!!!

  Apreciază

 • 35. luminita  |  9 aprilie 2012 la 23:27

  Mie deja mi-e frica.
  Voi credeti ca aceasta odioasa USL va fi votata la vara, in iunie, la locale ?
  Care este pulsul in Ro acum cu privire la alegeri?

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:30

  Mai buimăciți și resemnați de revenirea forței de distrugere iliesciană parcă n-am fost niciodată. Și tot niciodată n-am știut atât de bine cu cine avem de-a face.

  Apreciază

 • 37. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:32

  asa-i, mister B, stim noi cu cine avem de-a face.
  dar majoritatea electoratului stie?? (noi sintem putini statistic).
  eu cred ca nu…mai ales daca se lasa spalata pe creier cu hazna de latrina_tv

  si totusi vreau sa sper ca usl-ul va face implozie fie chiar inainte de alegerile locale, dar in mod sigur dupa aka inainte de cele generale.

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:32

  luminiţa, e greu de anticipat, societatea nu s-a schimbat în bine în ultimii ani. Totusi, cu un asemenea talent de a-şi demonstra singuri găunosenia si nimicnicia, cred că ăstia nici cu poarta goală nu pot băga gol.

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:38

  Traian Băsescu este considerat de profitorii post-decembriști vinovat și condamnat la ură ireversibilă pentru trădarea Omertei politico-judiciare.

  Apreciază

 • 40. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:40

  exact!!!!!!!!!!
  si de aceea nu-l iarta cu varanul pirtiitor in frunte

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:46

  Bsk. 39, asa e! Cum au reusit să deturneze percepţia corectă a a acestei realităţi, în cazul multor concetăţeni, însă, e stupefiant 😉

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:48

  Pe Emil Constantinescu l-au învins ușor pentru că era laș și fricos. Asta nu înseamnă că nu-l învingeau indiferent cum ar fi încercat să se opună.

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:48

  Dar cu congresul sinistru de ieri, au produs un şoc care le-ar putea schimba norocul. Om vedea 🙂

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  9 aprilie 2012 la 23:49

  Somn usor, prieteni 🙂

  Apreciază

 • 45. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:50

  un articol bun si scris simpatic

  lazaroiu = http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-cum-se-scrie-istoria-ponta-si-antonescu-cei-mofturosi-975869.html

  Apreciază

 • 46. skorpion  |  9 aprilie 2012 la 23:51

  noapte buna, all!

  Apreciază

 • 47. luminita  |  9 aprilie 2012 la 23:54

  Nora, 23:32
  asa ar fi normal sa se intample, dar lumea oare intelege ceva,
  sau chiar i-au indobitocit pe toti antenele si irealitatile Ghitza-Elan-DDDSenzationescu???

  Apreciază

 • 48. luminita  |  9 aprilie 2012 la 23:55

  Noapte buna va spun si eu!
  ne mai citim si maine.

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  9 aprilie 2012 la 23:56

  43
  Pe lângă speranțele în TB și MRU, aș mai adăuga una: timpul.
  Timpul până la alegerile parlamentare.
  Somn ușor la toată grădinărimea! 🙂

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  10 aprilie 2012 la 00:05

  Mr. Sk 45
  Miștocă incursiunea lui Lăzăroiu! 🙂 Consecvența lui- ca atitudine față de Băsescu- este de apreciat. Are o convingere asociată cu sinceritatea.

  Apreciază

 • 51. Fini  |  10 aprilie 2012 la 08:07

  Neaţa ! 🙂

  Un tânăr care trăieşte cu picioarele pe pământ şi nu visează cu ochii deschişi sau un Don Quichotte ?

  http://www.lepoint.fr/culture/un-mathematicien-don-quichotte-lutte-pour-defendre-bucarest-01-09-2011-1368846_3.php

  Apreciază

 • 52. clemycali  |  10 aprilie 2012 la 08:26

  Buna dimineata dragi prieteni gradinari. Multe probleme m-au impiedicat sa sadesc si eu un rasad de flori in gradina prietenei noastre nora. Am revenit si poate ca ajutorul lui Dumnezeu am sa fiu ceva mai activa.
  La subiect. Am citit cu nesat serialul lui Mr.B. Fulminanta cariera ptr un personaj lipsit de forta reala ca Victor Ponta. Astept cu nerabdare continuarea.

  Apreciază

 • 53. skorpion  |  10 aprilie 2012 la 10:23

  daca-i marti, e Tom Gallagher

  http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/debutul-epocii-post-pdl-260255.html

  o zi splendida va doresc

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  10 aprilie 2012 la 12:21

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Fini, da-as fi în Bucuresti l-as vota cu amândouă mâinile pe Dan Nicuşor! Phiii ce şansă ar avea cu el bucureştenii!

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  10 aprilie 2012 la 12:23

  Clemy dragă ne bucurăm să te vedem, ţi-am dus lipsa 🙂

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  10 aprilie 2012 la 12:25

  Skorpion, danke, Tom Galagher nu mai e lunea e marţea, dar bine că e! O zi faină şi ţie 🙂

  Apreciază

 • […] episoadele  aici: 0     1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12      13    15    16    17  […]

  Apreciază

 • […] dobandirea functiei de conferentiar universitar fara a avea vechimea legala de 9 ani de invatamant  SURSA  ; ca principiul de drept  « unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem » este de […]

  Apreciază

 • […] dobandirea functiei de conferentiar universitar fara a avea vechimea legala de 9 ani de invatamant (SURSA); ca principiul de drept  «unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem» este de […]

  Apreciază

 • […] episoadele, aici: 0     1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13   14  15    16    17  18   […]

  Apreciază

 • 61. dictaturajustitiei  |  19 iulie 2012 la 14:31

  Reblogged this on Dictatura justitiei.

  Apreciază

 • […]  episodul in care sunt comparate traseele profesionale ale celor doi procurori, Ponta si Panait-  vezi sursa  […]

  Apreciază

 • […] episoadele, aici: 1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13  14  15    16    17  […]

  Apreciază

 • […] anterioare, aici: 1      2      3      4      5    6    7      8     9   10   11    12  13   14  15    16    17  18  […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 899,967 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 2.359 de urmăritori

Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 899,967 hits
Follow Gradina de hartie on WordPress.com

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: