Partidul lui Colebil

10 martie 2015 at 17:34 73 comentarii

trollMulțumim trollilor care au bântuit pe la câteva postări din februarie martie (cele mai recente) Avem datele de identificare, dacă e cazul, le punem la vedere   🙂

Cred că vi s-a întâmplat unora ca-n unele dezbateri să se-arunce în vorbă, nespălați, niște neica personaje animate trimise de undeva, de cineva, sau doar impulsionate de o presantă nevoie de plăcere, din feelingul lor visceral! Să ne imaginăm o întâlnire a unor meseriași de prestări servicii de-astea la o bârfeală de breaslă la ieșirea din tură.

Colebil (acru)  – Fraților,  toate se devalorizează! dac-a intrat în criză și trolleala…

Prostfun  (nițel miștocar )  – „Aveam bani, aveam valoare”, unde bă, schelălăială, că doar n-oi fi vreun veteran mercenar din echipa de intervenție rapidă a lu’ Manolache!

Cleiboy (prost dispus)  – Chiar de-acolo, miră-te! Ehe, pe ce bănuți schelălăiam… n-ai pupat tu așa onoare! Primeam la prima oră indicația de atac, o preparam și, după ce o transmiteam în rețea s-o prepare și ăilalți- în  fel și chip, o livram…

Colebil (deloc mirat)   -Unde, aipiul meu, schelălăiai, pe bloguri de fițe? …ori de soldăței?

Cleiboy (oftând)  -Nah, pe bloguri, acolo ajungeau calfele! Noi pompam organizat, unde era trafic mare. Păi la antibăsism, gâdea era purece! Cred că multe le pișca de la noi. Eu, nu ca să mă laud, am avut și creații de pus sub protecție de autor, la gazeta de intervenție rapidă pentru Adormitu, că ăla habar n-avea câți lucrează pentru el… câți își puneau talentele în slujba lui, fir-ar el al sărăciei, pe unde și-o plimbă perna…

Prostfun (și mai miștocar)  -Păi ne știm, Cleiule, de ani de zile, din războaiele cu Băsescu. Nu te-ai prins, așa-i? măcar că te crezi inteligent! Mă distram, bă, aci eram anti, dincolo pro… cât e ziulica prin internet-cafeuri…  schimbam IP-urile, nick-urile…

Cleyboy (înviorat) -Ha, ha, tu ești prostălăul ăla mascat care occupy bordelurile de la periferia Romei? …Cum naiba te-au crezut unii sănătos la cap? Mie nu mi te lăuda, că eu ți-am scos odată masca și când am văzut ce față de carnaval ai, ți-am pus-o la loc.

Prostfun (furios) – Stai că-ți arăt eu mască, de-o să mori clonă, băsist împuțit…

Cleiboy  (dominator)  -Hai, las-o, Prostofane! Că habar n-aveai cu cine te certai deși aveam același stil multi-nick, alba neagra. Ești mai prost ca noaptea…   Da’ avem de-nvățat chestii și de la proști, recunosc! De-aia am vrut să ne-ntâlnim, să vorbim…

Prostfun (bombănind)    -Ce să vorbim? că doar facem tot ce-am mai făcut. Atunci cu Băse, acu cu Udrea! Ne clonăm. Punct. Pro și anti. O ridic în slăvi și dup-aia, o desființez! Să ne zică mersi ăia unde jucăm can-can, c-așa le facem trafic…

Colebil (rânjind forțat)  – Pierdem vremea, fraților! Ca intelectual și cetățean doxat care vrea să facă un bine țării sale, zic că-i timpul să nu-i mai servim de pomană pe alții, ci să ne căpătuim și noi, cumva! Ne aflăm într-o hologramă politică favorabilă în care cu experiența noastră ne putem face loc.  …Ce ziceți de-un  partid al postacilor?

Cleiboy (entuziast)   –  Ne-am lipit, Prostofane! Și-nchide gura, ce-ai rămas ca la dentist?

Colebil (febril)          – Gata cu prostiile! Să trecemde la vorbe la fapte. Sunați-vă clonele, dați-le adunarea!  Eu o să mă ocup de statut. Cleiboy, am nevoie urgentă de o secretară. Vezi că e una care tocmai a terminat magna cum laude (laude de la mine, ce aipiul meu!) cursul de calculatoare și oricum, are experiență, c- a trecut prin multe. Doar noi ne-am ocupat de ea!

Prostfun  (fâțâindu-se) – Io-s gata șefu! De doi ani mă gândesc la asta, de-aia m-am și specializat în clonări. Știam c-o s-avem nevoie de resurse de încredere!

Cleiboy (bine dispus)   –  Ha, ha, iote masca! Unde se ascunsese forța și inspirația!

Prostfun ( nerăbdător)    –  Șefu, fiindcă știu trei limbi foarte străine plus moldoveneasca, pune-mă responsabil cu diaspora…  Că și-acolo contăm pe o bază serioasă de clone…

Entry filed under: Ficţiuni satirice. Tags: , , , , .

O parazitoză endemică Martie

73 comentarii Add your own

 • 1. Creanga  |  10 martie 2015 la 17:54

  Cred că bați masca să priceapă șoricul.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  10 martie 2015 la 17:55

  Crengulin, îs mai mulți cu șoric, da ce-i sub mască e gros de tot 🙂

  Apreciază

 • 3. victor L  |  10 martie 2015 la 19:18

  Mama unora e vesnic gravida 😛

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  10 martie 2015 la 19:28

  Îi mai treci cu vederea, dar când insistă și mai sunt și mârlani e cazul de văzut cine-s domnii! Și nu-i prea greu! Același nick cu n IP-uri, ori nickuri diferite (probabil si identități furate si asta e de poliție!) pentru același IP, plus identificarea locului& rețelei și tabloul e clar. Mama lor să-și ia prostănacii înapoi 🙂

  Apreciază

 • 5. victor L  |  10 martie 2015 la 20:10

  Unul vrea sa fie derutant si posteaza ba omen, ba nemo, la fel ca tipul care si-a schimbat numele din C. Vasile in Vasile C.

  Apreciază

 • 6. luminita  |  10 martie 2015 la 20:32

  Salut, Nora!
  deduc din comentariile tale ca daca nu as fi fost pe faza acum doua zile nu ai fi fost curioasa sa faci sapaturi in bucataria blogului ca sa descoperi sobolanii.
  Eu nu vreau sa ma repet, dar reiau ideea de baza,
  daca tu si Basca nu ati fi fost atat de promti, pe fatza, scriind unul dupa altul ca @dumi e luminoasa aia care monitorizeaza comentariile si e Luminita de la capatul tunelului intrata in sevraj anti udrea,
  eu nu aveam de unde sa inteleg ca dobitocul se folosise de adresa mea de mail, pentru ca altfel de unde si pana unde v-ati fi referit la mine?!?
  Ca din ce scrisese dumi nu reiesea ca eu as fi autorul.
  La fel de bine puteam sa nu fiu prezenta pe blog atunci si sa-mi scape faza.
  Una peste alta, ce vreau sa mai zic este ca nu e atat de greu sa gestionezi un blog, pe cat de usor este sa umilesti un comentator care ani de zile v-a sorbit cuvintele.

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  10 martie 2015 la 20:56

  Victor L, e și mai complicat! 🙂

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  10 martie 2015 la 20:58

  luminița, salut!
  faza cu dumi a fost binevenită, adresa fiind a ta, cu numele tău. Cred,totuși, c-ar trebui să-ți verifici comentariile- și nu doar de aici, poate ai o explicație c-ai intrat cu numele de luminița dar de fiecare dată cu alt IP de la o zi la alta. Uneori și de la o oră la alta, în aceeași zi. Și doar la cât am spicuit eu. Poate postezi de fiecare dată la alt calculator și ai și câteva telefoane în rețele diferite. Mai mult nu zic.

  Apreciază

 • 10. luminita  |  10 martie 2015 la 21:44

  Nora,
  eu chiar sunt consternata de ce ai scris.
  Am un singur laptop, vechi si prapadit, de multi ani,si saracul sta pe aceeasi masa , nici macar nu l-am mutat in alta camera,
  am un singur si acelasi
  nick-name, vechi, care e si numele meu real, asa cum tu bine stii,
  si terfelit de tine mai nou,
  am o singura adresa ca locatie, de aproape 2 ani,
  am acelasi abonament la internet, in aceeasi retea, de aproape 6 ani,
  cum sa am alt IP de la o zi la alta, de la o ora la alta?!?!?
  de unde si pana unde?!?
  Inclin sa cred ca te depasesc niste chestii ,
  ar trebui totusi sa apelezi la un profesionist IT, sa verifici mai bine si sa scrii numai cand esti foarte sigura,
  pentru ca ceea ce ai scris adineauri e de domeniul SF, ca sa nu zic ca-mi jigneste inteligenta.
  Nici sa rad nu pot.

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  10 martie 2015 la 21:56

  luminița,
  astea-s datele. Cineva ți-a umblat demult la identitate, asta fiind, dacă e adevărat ce spui, o chestie de anunțat poliția (însușire de identitate). Fiindcă asta e mult mai nasol decât niste comentarii de pe un blog. Oricât te-ai supăra pe mine ori pe alții, e o realitate. Blogul nu-i poliție din păcate. Și nu cred că proprietarii de blog stau toată ziua bună ziua să verifice adrese și IP-uri. Am adresa ta de ieri, și, dacă crezi că-ți e de folos, o să-ți trimit IP-urile „neterfelite”, asa cum le-am notat, pe date.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  10 martie 2015 la 21:58

  depemureș,

  când i s-o găta îndurarea, individull ăsta o să aibă o bibliotecă de dosare în lucru 🙂

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  10 martie 2015 la 22:21

  Nu mesagerul e de vină! Dacă ne făceam că nu băgam de seamă, dacă îi răspundeam sau nu-l băgam în seamă pe teroristul„dumi” fără să-l căutăm la datele de identificare, toate erau bune și frumoase, ne conversam fără să bănuim că niște „dumi” sparg parole si fac porcării de-astea. Pot să fac si fotografii, de altfel, și să le pun direct aici. Ca să respectăm realitatea- dacă asta trebuie.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  10 martie 2015 la 22:26

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  10 martie 2015 la 22:55

  luminița,
  1. n-am avut si n-am intenția să te jignesc
  2. în scheciul de mai sus, m-au inspirat niste „comentatori” apăruți la câteva postări cu mai multe nume false (mirel, cristian, profun) dar cu acelasi IP, ori cu IP-uri multe pe acelasi nick, probabil si ăla fals- deci niste trolli cum scrie la carte.
  3. Nu te încadrezi aici, cred, fiindcă-n toate (excepție „dumi”) apari cu numele de „luminița” pe care ți-l stie toată lumea. Numai IP-urile sunt diferite. Nu am cum să știu dacă cineva s-a folosit de identitatea ta dar găsesc că asta cu IP-urile diferite nu e în regulă. N-am nici o explicație. Poate întrebi un specialist.

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 00:28

  @24
  Nu știu ce crezi

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  10 martie 2015 la 23:35

  luminița,

  ți-am sorbit cuvintele. 🙂 Ce să-ți spun? Că le-ai zis pe toate. Din fericire, la alți amici (am verificat pe câțiva, pentru comparație) fără să fim specialiști și fără să citim în cursurile de calculatoare, n-am găsit decât de-alea, în general „înțepenite”. cred c-ai vrea să te jignesc, dar n-am impulsuri de postac&troll ce să fac! Le pot spune însă, așa cum trebuie și cui trebuie, oridecâteori e nevoie. după caz.

  Apreciază

 • 18. dora  |  10 martie 2015 la 23:40

  @ nora,este tare curios ce se intampla.
  Si sincera sa fiu ,nu prea cred in intamplari spontane ,ci mai degraba in actiuni deliberate urmarind un scop precis.
  Suntem in era falsurilor si delatiunilor ,de ce sa ne mire „epoca” trolilor virtuali?

  Apreciază

 • 19. Bască ilie  |  10 martie 2015 la 23:57

  Nora,
  După ce duduia cu IQ-ul cât IP-ul se pretinde mirată că nu-și recunoaște avatarul verde și îmbulinat unic pe alt nick, nici pe propriul prenume, dar nici nu-i curioasă să vadă dacă i-a folosit cineva adresa de e-mail (dintre cei care i-au văzut-o 🙂 pe unde a comentat), alte reacții de-ale ei sunt nule și neavenite.

  De ce crezi că nu mi-a convenit comentariul clonatului Bască, cu scuze pentru neînțelegere și nu știu ce alte baliverne de liniștit IQ-ul?
  N-aveam niciun motiv să-i prezint scuze, d-aia, în schimb are ea motive de protest împotriva oricui , numai cu cine a clonat-o n-are nimic de împărțit. 🙂

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  11 martie 2015 la 00:06

  Bsk,
  alea nu i le-am mai observat. Iar balivernele, m-am făcut că nu i le văd. 🙂

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  11 martie 2015 la 00:10

  Dora, servus!

  Ai dreptate. Că veni vorba, și Oldh a pățit-o, mi-am amintit mai devreme. A intervenit (nu el ci păduchele care l-a clonat) cu un comentariu slinos „a la dumi”, în Grădină, asta cu destul timp în urmă și evident că l-am luat instantaneu pe lopată (de unde să ghicim că e o clonă!) Old cel real a aflat și a venit imediat, s-a scuzat și ni s-a plâns că cineva i-a preluat identitatea și îl hărțuiește în fel și chip.

  Apreciază

 • 22. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 00:20

  Nu m-a afectat trecerea unor neaveniți. M-ar deranja numai păstrarea urmele lor în Grădină, dintr-un singur motiv:
  căcații nu comentează, ci put. 🙂
  Cu adresa mea de e-mail a fost simplu de înțeles cine pute: a mai fost citibilă într-un singur loc. Nu-i nicio enigmă. 🙂

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 00:26

  Numai dacă va apărea Bască ilie cu ultima adresă și culoarea din dreapta, voi arunca vinovăția pe Big Brother, nicidecum nu voi suspecta ingeniozitatea defecatorilor. 🙂
  Somn ușor!

  Apreciază

 • 24. Creanga  |  11 martie 2015 la 01:46

  Din cate imi aduc aminte oldhashu clonat avea acelasi avatar, careva a folosit adresa de email dar si parola de WordPress. La fel si cu Lumi, un codebil a folosit contul de WordPress. Probabil cand Basca ilie a fost clonat aparea alt avatar, ori nu au reusit ori nu au incercat sa sparga parola. Toate drumurile duc la copac si la alergatorul de dreapta. Cam e caz de spitalul 9. Si eu as fi suparat precum Lumi daca m-ar clona cineva iar gradinarii ar crede ca eu scuip, asa parere aveti despre mine? Mi-as pune traista in bat si mi-as vedea de drum.

  Apreciază

 • 25. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 03:50

  @Creangă
  Clonarea mea a apărut cu același avatar, rezultată din folosirea aceleiași adrese de e-mail.
  Ești îndreptățit să fii supărat, dacă ai fi clonat în grădină. Pentru doar atât eu nu voi considera că-i scuipi pe grădinari, cel mult pe cine te-a clonat.

  Părerea mea despre tine mi-o mențin până la proba contrarie, adică până începi să-i scuipi pe grădinari. Aici e diferența și, din câte înțeleg, îți scapă ceva. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 26. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 04:34

  Completarea e mai directă.
  Repet, până la proba contrarie, iau de bun adevărul așa cum mi l-am format despre tine; inclusiv după avatarul tău, cred că tu ești Tănase din Canada. Dacă azi-mâine intervine proba contrarie, adică ne vei anunța – „Bă, ăla de la @29 nu-s eu” – noi ne vom schimba percepția din mesajul de la @29 și adevărul despre intervenția ta, că doar nu suntem blocați în pentru eternitate în 2015 cu imaginea unică a DNA-ul din 2012.
  Ai libertatea de acțiune. Ori ai curiozitatea să afli de la Nora ce IP te-a clonat, poate cauți defecatorul trecător prin Grădină, ori ai o bănuială și începi să-l scuipi pe suspect.
  Ai vreun motiv să te repezi la mine, să mă suspectezi de ceva necurat și să-mi zici ceva de dulce, doar fiindcă m-am luat după avatarul tău (însoțit de @Creangă sau @Ram) și nu te-am recunoscut… că nu ești tu? 🙂
  Mi s-ar părea anormal să nu reacționezi, atât, dar să știm și noi. 🙂

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:08

  Test. S-a dus comentariul meu în ladă?

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:39

  Resaluttare pe azi!
  Ion Cristoiu: “Gândul de azi”, că de mâine nu se știe.
  *
  “După emisiune [100% la NașulTV-n.m.], am postat pe cristoiublog.ro fragmente din document sub titlul Ion Iliescu a fost salvat de la urmărirea penală de chiar Codruța Kovesi!
  Eram convins că documentul va face presa să explodeze:

  1.Toată ziua, televiziunile de știri, site-urile de știri și site-urile de ziare denunțaseră ceea ce ele au numit Tărăgănarea infinită a rezolvării Dosarului. Pentru că multe instituții de presă sunt anti-Iliescu, au fost scoase din arhivă fotografii și mărturii despre Mineriadă. Așadar, toată presa s-a preocupat de redeschiderea Dosarului ca de principala știre a momentului. Nu era normal ca presa să publice și să dezbată știrea despre Documentul care o implica pe Codruța Kovesi drept una dintre cele responsabile de salvarea lui Ion Iliescu de la o judecată necesară?

  2. Indiferent de preocupare, dezvăluirea cu documentul era o știre de senzație. Peste ea nu se putea trece decît dacă erai idiot sau interesat.
  Cu toate acestea, practic presa, mai ales presa de Dreapta, deși anti-PSD și anti-Iliescu, nici măcar n-a consemnat știrea despre Document.
  Cum mi-am exprimat mirarea și altora, cu care mă mai conversez, să nu vorbesc de unul singur, ca nebunii, cineva mi-a dat o informație:
  Cică la DNA Dosarul Presa are deja 1600 de pagini strînse în 30 de bibliorafturi despre Corupția din presă”.
  *
  Aha! Cine mișcă din presă, în front, va fi pișcat de denunțurile coroborate cu ordinul muncii în grad de SRI-st și cu dosarul șantajist de 1600 file.

  PS. Se coroborează cu vorba de ieri zisă de DNA Perfectibila (traducere aproximativă) : “Niciun denunț nu-i singur de capul lui. Le schimbăm zilnic, îi stimulăm pe denunțători să se sincronizeze între ei pe ascuns și la comun în sediul DNA – ca la tainica supraveghere sub controlul judiciar – până se coroborează cu arestarea preventivă ”

  http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-11-martie-2015/

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:40

  L-am rescris și s-a pierdut din nou. Are doar un link.

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:43

  Resaluttare pe azi!
  Ion Cristoiu: “Gândul de azi”, că de mâine nu se știe. 🙂
  *
  “După emisiune [100% la NașulTV-n.m.], am postat pe cristoiublog.ro fragmente din document sub titlul Ion Iliescu a fost salvat de la urmărirea penală de chiar Codruța Kovesi!
  Eram convins că documentul va face presa să explodeze:
  1.Toată ziua, televiziunile de știri, site-urile de știri și site-urile de ziare denunțaseră ceea ce ele au numit Tărăgănarea infinită a rezolvării Dosarului. Pentru că multe instituții de presă sunt anti-Iliescu, au fost scoase din arhivă fotografii și mărturii despre Mineriadă. Așadar, toată presa s-a preocupat de redeschiderea Dosarului ca de principala știre a momentului. Nu era normal ca presa să publice și să dezbată știrea despre Documentul care o implica pe Codruța Kovesi drept una dintre cele responsabile de salvarea lui Ion Iliescu de la o judecată necesară?

  2. Indiferent de preocupare, dezvăluirea cu documentul era o știre de senzație. Peste ea nu se putea trece decât dacă erai idiot sau interesat.
  Cu toate acestea, practic presa, mai ales presa de Dreapta, deși anti-PSD și anti-Iliescu, nici măcar n-a consemnat știrea despre Document.
  Cum mi-am exprimat mirarea și altora, cu care mă mai conversez, să nu vorbesc de unul singur, ca nebunii, cineva mi-a dat o informație:
  Cică la DNA Dosarul Presa are deja 1600 de pagini strînse în 30 de bibliorafturi despre Corupția din presă”.
  *
  Aha! Cine mișcă din presă, în front, va fi pișcat de denunțurile coroborate cu ordinul muncii în grad de SRI-st și cu dosarul șantajist de 1600 file.

  PS. Se coroborează cu vorba de ieri zisă de DNA Perfectibila (traducere aproximativă) : “Niciun denunț nu-i singur de capul lui. Le schimbăm zilnic, îi stimulăm pe denunțători să se sincronizeze între ei pe ascuns și la comun în sediul DNA – ca la tainica supraveghere sub controlul judiciar – până când se coroborează cu arestarea preventivă ” 🙂

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:48

  Am retras provizoriu linkul și tot nu apare.
  Mai încerc o operațiune. Dacă nu merge ca pe roate, a luăm pe jos. 🙂

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  11 martie 2015 la 13:49

  Ziua bună! Bsk, încă n-am apucat să răsfoiesc presa ( și nici n-o să am prea mult timp) dar asta chiar e „ o știre” , vorba maestrului. 🙂

  Apreciază

 • 33. victor L  |  11 martie 2015 la 13:49

  @ Creanga, 29,
  cam prea mult: „Toate drumurile duc la copac si la alergatorul de dreapta.”.
  Pe cine banuiesti de la Copac? eu pot sa garantez ca „drumurile” de care vorbesti nu duc la Copac; alearga mai mult pe dreapta si vei afla. Stiu, ca om patit, ce spun 😛

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  11 martie 2015 la 13:50

  Păi l-am deblocat, era la spam

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:50

  A apărut. A intrat pe șestache. Să dau și restanța:
  http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-11-martie-2015/

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  11 martie 2015 la 13:52

  Tnx! (între timp partidul postacilor a mai făcut un pas. l-am consemnat 🙂 )

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 13:57

  Să înțeleg că mă blochează soarta din toate pozițiile, cu excepția mesajelor de maximum două rânduri?

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:00

  Nora
  Nu știu cum se consemnează p-acilea; unele surse par ca izvoarele nesecate sau renăscute la loc. 🙂

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  11 martie 2015 la 14:01

  Și ca epilog (provizoriu) la trolling story, doar niște observații generale. Poate unora o să le prindă bine. Când un prieten e păcălit, e luat de fraier ori se-nhaită cu unii care nu-l respectă, e bine să-i spui franc cum stă treaba. Dacă se supără pe tine, nu pe ăla, și-ți reproșează că i-ai spus direct, în loc să se scuze și să-ți mulțumească c-ai fost cinstit cu el, înseamnă că-i prost și nu-i de mirare că i se întâmplă de astea. Dacă e matur și înțelept, înghite cicăleala, recunoaște prostia, regretă întâmplarea și învață ce trebuie din întâmplarea asta ca să nu mai ia plasă altădată de la „prieteni”:

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  11 martie 2015 la 14:07

  …Pe de altă parte, dacă un păduche să zicem, ajunge admin la un blog, e în firea lui de păduche să pună-n pericol buna înțelegere între comentatori și credibilitatea blogului. Să-i strice rostul. Cel mai simplu, jucându-se de-a clonatul, ca s-atace dosnic pe cine nu-i place. Eventual atrăgând și pe alți amatori de perversități de-astea în „ joc”. Când se nărăvește de-a binelea, poate să facă din asta și o distracție. știind că face rău. Și nu doar persoanei, ci și blogului, cum spuneam. Pentru că un blog, spre deosebire de un ziar, înseamnă o mică comunitate, câțiva comentatori care au încredere unii-n alții. Ai lovit în relațiile dintre oameni, ai lovit în temelia socială a blogului. În plus, trollingul purtător de vrajbă și confuzie poate fi exportat de pe un blog pe altul. Păduchele și-a făcut treaba, păduchele se poate retrage la hodină ori la mama lui. Efectele rămân. Și uneori au si o parte bună! (îi face pe unii, inclusiv pe eventualele victime” să-și arate urâciunile ascunse 🙂

  Apreciază

 • 41. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:08

  Nora
  Asta-i discriminare 🙂 ( de la @dumi_bill_profun intră fără reținere)

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:11

  Mi-e teamă să răspund, să nu mă trezesc cu o colecție întreagă la spamul din ladă. 🙂
  Mai am o singură cale de răspuns, scurt, să treacă pârleazul:
  -OK, OK! 🙂

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  11 martie 2015 la 14:13

  Bsk 😀 Chiar mă gândeam: ce naiba-i face pe troll-clonații ăștia să creadă că blogul are nevoie de ei? Trei comentarii de la oameni sănătoși la cap fac mai mult decât 300 de la niste perversi politici nevindecabili 🙂

  Apreciază

 • 44. Creanga  |  11 martie 2015 la 14:17

  Ziua buna!
  Multumesc de precizari Bsk. O sa incerc sa fiu mai atent.
  Oau! Am fost desconsPirat de italian.
  Victor L Credeam ca lui old i se trage de la copac.
  Morala? Nimic nu e ce pare a fi.

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:21

  Nora- pe la @52-54 🙂
  Boală grea la căcații ăștia!
  Sunt obișnuiți să nu simtă nimic, nici la nas. 🙂

  Apreciază

 • 46. Creanga  |  11 martie 2015 la 14:22

  Nora , la 51 specialistii de la spitalul 9 pot raspunde.

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:27

  @Creangă
  Pentru puțin!
  Datoria de grădinar și colegialitatea m-aui îndemnat să te previn, să nu încerci un gest necugetat. 🙂

  Apreciază

 • 48. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:33

  Dragă Nora,
  Acum am rămas de papagal. 🙂 Îmi repet comentariile mai lungi?

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:38

  Aha! Asta-i soarta papagalului adus scos și readus din nou, ca nou, de la spam. 🙂

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 14:56

  Hai, DNA, blat la vârf cu anticorupția! 🙂

  „Soția adjunctului de la Anticorupție din DNA, comisioane uriașe de la urmăritul penal Ciurel”
  La Volintiru din Deal luptă Dănuț magistral.
  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/sotia-adjunctului-de-la-anticoruptie-din-_391048.html

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 15:30

  Cristian Sima: „Noua Spovedanie” O poveste de înviat serviciile. 🙂
  *
  „Dar Predoiu e cu siguranţă agent SIE şi există o mare probabilitate ca cel care l-a format şi care îl ascultă azi să fie Mihnea Constantinescu. Și o să vă explic un pic mai târziu de ce cred asta.[…] Cătălin Predoiu, deşi îmi spunea că tatăl său a fost un simplu inginer la Fabrica de sticlă din Buzău, nu se întâlnea niciodată cu el şi nu vorbea niciodată despre el. Mai mult chiar, când tatăl său a fost grav bolnav, a fost şoferul meu la Buzău să-i aducă la Bucureşti la medic şi apoi i-a dus înapoi, fără ca Domnul Ministru să-şi facă apariţia. Evident, ceva nu se potrivea deloc. Am aflat apoi că tatăl său a fost Șeful de Partid de la Fabrica de sticlă şi, cum nu fusese un şef prea iubit, a fost scos cu huo! din fabrică, la Revoluţie.”

  PS. Predoiu, omul de serviciu și-n bârlogul SRI-ului, unde se întâlnea cu șefii SRI-ului la una mică (inclusiv Coldea), nu a aranjat niciodată manevre politice. Știți de ce? Erau secrete de stat în bârlog. 🙂

  http://mareaspovedanie.ro/cap-l-poveste-mea-cu-serviciile-vi/

  Apreciază

 • 52. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 15:40

  Noua coincidență, întâmplătoare, precum serviciul amestec n-are. 🙂
  „Cătălin Predoiu a numit-o pe Alina Bica în Comisia Centrală din ANRP (VIDEO)”
  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/catalin-predoiu-a-numit-o-pe-alina-bica-in-comisia-centrala-din-anrp-video-104570.html

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 16:30

  Elena Udrea, FB, 1 oră.
  *
  „Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare”.
  *
  Umbra lui Coldea la tras de coadă sistemul judiciar din vârful politicii.
  Sunteți liberi să nu credeți una ca asta. Eu cred și-am mai zis de ce: din această dilemă – dintre ciocan și nicovală – porumbeii păcii din DNA și SRI n-au cum să iasă. Încercarea din disperare e sportul lor extrem. 🙂 Într-un an se poate cel mult separa grâul de neghină.
  Am zis și de ce Blaga n-are chemare la DNA. Legăturile lui cu familia Koveși, din tată-n fiică, sunt putrede. Un motiv în plus de cocoloșeală la coada buldogului de la DNA Perfectibila nu strică. 🙂

  Apreciază

 • 54. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 17:00

  Ferește-ne, Doamne, de tăcerea mielului! 🙂
  PNL-iștii au practicat dintotdeauna (mai transparent din 1 aprilie 2007 în guvernarea minoritară a deconspiratului Tăriceanu) uselistul zbor deasupra unui cuib de muci în freză.
  Când planul democratic A eșuează, planul de rezervă rămâne uselismul cu față umană, sub masca pluralismului politic spoit de cacealmaua constituțională, în spiritul longevității postrevoluționare. 🙂

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 17:11

  M-am grăbit: planul aparent democratic A (democratic autentic ar fi fără protecția blatului din planul de rezervă).
  Plasa de protecție la circ ajută la simularea saltului riscant de spectaculos. 🙂
  De asta planul de rezervă include în momentele cheie și suspendarea abuzivă a președintelui ales doar să joace rolul tăcerii mielului. 🙂

  Apreciază

 • 56. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 17:55

  Judecătorul Cristi Danileț recidivează pe Contributors în campania personală de demitizare a justiției. Ep. 7: „Judecătorii arestează tot atât de mult ca pe vremea când arestau procurorii”. Demontează ținta cu proba statistică sănătoasă tun: înainte de 2004 procurorii au arestat 26,5% din nr. trimișilor în judecată, or după 2004 judecătorii s-au dat la milostenie cronică de 14% până la 2014 inclusiv.

  1. Statistica asta este ca renumita medie a găinilor mâncate: eu mănânc 2 găini pe zi și tu niciuna, dar ne încadrăm amândoi la fel de fericiți cu media de o găină papată pe cap de locuitor.

  2. Nici șpăgile cu mai sunt acum la nivelul găinilor și ouălor dinainte de 2004. 🙂

  3. Ultima invenție: procurorii decimează numărul propunerilor de arestare din faza de (ne)urmărire penală, ca să atingă mai ușor judecătorii procentajul scăzut din statistica liniștitoare a judelui Cristi Danileț.
  Acum scapă teferi și nevătămați traficanți și mulgători de milioane de euro, doar cu o vorbă bună la ochiul și timpanul din SRI. 🙂 Restul, cu vorba lungă și periculoasă pentru adevărul nestatistic al cauzelor ascunse la secret, bagă cărbuni la statistică, să nu moară de rușine.

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 18:10

  Hotnews: „Laszlo Borbely: Fata de 2012 nu exista in plus decat un autodenunt de o pagina, vicii majore pentru a putea fi acceptat ca element de deschidere a dosarului”
  *
  – Veni, vidi, vicii! 🙂

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 18:37

  „UPDATE Camera Deputatilor a respins cererea de incepere a urmarii penale impotriva deputatului UDMR Laszlo Borbely”
  *
  Tăcerea mielului vorbește:
  – Zarurile au fost aruncate. Guvernăm și noi ceva?
  – Veni, vidi, ciuciu! 🙂

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 19:07

  Ungurul Bulan, îl întreabă pe fratele lui vitreg, Bulă, general SRI.

  – Băi, frate, eroii secretoși de la 2 și-un sfert și cadrele uitate fără serviciu au aranjat evenimentele de la Târgu Mureș, când a fost mutilat pe viață Mihai Cofaru la 20 martie 1990, să arătați națiunii că nu se poate trăi fărăi SRI-ul înființat după 4 zile, pe 24 martie 1990. În 2015 ce veți mai inventa în același scop de îndobitocire în masă?

  – Cofarul cibernetic.

  Apreciază

 • 60. victor L  |  11 martie 2015 la 21:20

  @ 69. aga ,
  da` tu dece stai cu nasul ascuns undeva? neacoperitule @ aga 😛
  Sau tu chiar esti „Cofarul cibernetic”?

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  11 martie 2015 la 22:21

  Seara bună! 🙂

  Victor,

  aga capră ăsta e unul din cei 3 trolli care l-au clonat pe Bsk zilele trecute pe când își cerea scuze luminița. Ăilalți doi,fiind din Austria. Ca să vezi…

  Apreciază

 • 62. Bască ilie  |  11 martie 2015 la 22:00

  Somn ușor!
  Slugile trăgătorului pe nas să-i completeze doza generalului Bulă cu vila „Bujorul” de la Neptun-Olimp! 🙂
  Știți câte vile ale aceleiași stațiuni, din imediata vecinătate, au fost onorate cu paza SPP-ului pentru asigurarea fluxului de escapade și vacanțe ale SRI-iștilor? Așa a pus sugativa nazală ochii și timpanul pe bujorul pândit de la RAPPS, prin licitație fără strigături, cu mâna lui Niro. Comandă de la Bulă, dar ghinion! A aflat și Udrea.
  *

  Apreciază

 • 63. victor L  |  11 martie 2015 la 22:37

  nora, 75,
  ramine valabila vorba populara: se duc viteii la Paris ca sa se intoarca „maturi” 😛

  Apreciază

 • 64. noradamian  |  11 martie 2015 la 22:47

  victor,

  …la Paris, la Viena si prin jur, în NewYork si în alte locuri minunate de pe cele două continente. avem colecție de IP-uri care străbat pământul sub diverse nume ca să aterizeze în Grădină și să ne arate (unii) ce păduchi sunt. …au fost si au rămas.

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  11 martie 2015 la 23:00

  Noapte bună!

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 09:26

  Saluttare!
  Leprelor arse la ficați, de vreun comentariu de-am meu de ieri, le recomand Colebil de la partid sau de la farmacie.
  La mai multe comentarii arzătoare, doza proporțională, până le iese fierea pe nas (ăsta-i traseul retur de dezintoxicare 🙂 )

  Apreciază

 • 67. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 09:41

  Orice comentariu de-al meu de ieri, suspect de afecțiuni hepatice arzătoare la lepre, păduchi și alți paraziți plictisiți, conține o parolă directă sau indirectă de devastare rapidă: abuzivul DNA, dresata Koveși, politicul SRI, nazalul Coldea, denunțurile Udrei etc.
  Mulțumesc pentru astfel de pofte-n cereri, sugestii și reclamații orientative!
  Clientul nostru, stăpânul păduchilor săritori!

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 09:58

  Declarația diversionistă și parșivă a Laurei Codruța Koveși și-a atins cu brio scopul – scontat – în rândurile credulilor mereu disponibili.
  *
  „Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, ca la structura pe care o conduce nu exista niciun dosar care sa se bazeze doar pe un denunt, fiecare lucrare penala continand si alte probe, cum ar fi declaratiile UNOR MARTORI sau 🙂 interceptari audio, scrie Mediafax”.
  „De cand conduc DNA nu exista niciun dosar care sa-si fundamenteze acuzarea doar pe UN DENUNȚ 🙂 . Niciodata un procuror din DNA nu-si va intemeia o acuzatie pe un simplu denunt. Intotdeauna denuntul trebuie coroborat cu ALTĂ DECLARAȚIE 🙂 , la fel cum se face si in cazul recunoasterii pe care unii suspectii din dosarele noastre o fac. Niciodata o declaratie pe care un suspect o face nu constituie ea insasi o proba, intotdeauna o coroboram cu alte probe”.

  De unde a scos UN DENUNȚ? Din manevra diversionistă încântătoare. Victime credule gârlă!

  a) Elena Udrea FB: (26 feb) „Oameni de afaceri şi funcţionari din Ministerul Dezvoltării sunt prinşi că au dat şi au luat mită. Probatoriul este format din interceptări, traseul banilor prin conturi şi declaraţii în care îşi recunosc vinovăţia (deşi, iniţial, au negat). Aceşti oameni fac denunţuri împotriva Elenei Udrea (nu există niciun alt fel de probă decât denunţurile)”.

  b) Avocat Marius Striblea: „Cele trei acuzații de luare de mită despre care s-a făcut vorbire în media sunt bazate exclusiv, în ceea ce o privește pe dna Udrea, pe denunțuri. […]Am mai spus un lucru grav. Am văzut pentru prima dată și cred că este fără precedent și în sistemul nostru, cel puțin după 1989, un denunț colectiv. Există trei persoane, între care doi frați și o persoană care nu văd ce legătură are cu ei, care în același timp se adună la DNA și semnează un denunț COLECTIV. Interesant este că acolo unde urma să fie bătut la mașină domiciliul fiecăruia în parte este un spațiu alb care a fost completat ulterior cu scris de mână, pentru fiecare în parte. Deci, la momentul la care s-a bătut la mașină acel denunț colectiv nu erau cunoscute domiciliile celor trei. Asta mă face pe mine să mă cred că există un decalaj”

  Intenția cucoanei Laura Koveși de apărare a urmelor de profesionalism unitar, general valabil și garantat 🙂 al procurorilor DNA, în instrumentarea dosarului galopant „gala Bute”, apelează la ipoteze parșive – pe care le combate înduioșător de vehement – dar ele n-au fost enunțate de nimeni și n-au nicio valoare de argument pentru garantarea onestității procurorilor în nicio cauză. Darămite în cazul Elenei Udrea. ieșit din comun din capul locului, cu proceduri încălcate abuziv – fără rușine și fără explicații decente, profesionale – căutarea galopantă a probelor în câteva zile de pomină, garnisite cu cereri de urmărire și arestare de bulibășeală specifică mediului manelist: fără număr, fără număr. 🙂

  Pe tema aceluiași autodenunț al Laurei Codruța Koveși – subordonat SRIului cu tot cu DNA- mai am de completat.

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 10:17

  …de completat cu doze zilnice, tot înainte.
  Lepre, pupinguini entuziaști, păduchi și alți paraziți, colecționari de minciuni de-ale Udrei fără excepții sau indiferent ce-ar susține ea, oportuniști de ocazie și alte rosturi de ros un os, nu disperați!
  Aici veți găsi doza de arsură la ficați și tratamentul corespunzător fără leac. 🙂

  Apreciază

 • 70. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 10:30

  „cu proceduri încălcate abuziv – fără rușine și fără explicații decente, profesionale” înseamnă că primul dosar rebut de la momentul zero, 29 ian 2015, nu-i doar un fâs pierdut pe drum, ci mai ales prima dovada certă din șirul urmat de incompetența ascunsă în tăcerea aplaudată a cucoanei din vârful DNA-ului, în niciun caz un motiv de propagandă a pupinguinilor la cele două buci- DNA și SRI- cu entuziasm de susținere a credibilității oarbe.
  De generalități sunt pline leprozeria paraziților și circul păduchilor săritori într-un picior.

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  12 martie 2015 la 13:31

  da, lustruiesc azi usi de garaj prin andorra ( își fac freza-n ele) 🙂

  Apreciază

 • 72. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 14:08

  Ușile de garaj și șoferismele fac casă (nebună) de corecție, ca la ușa cortului (montată dintr-o portieră inspirată din bancul cu ciobanul cumpărător, după ce-a tras cu coada ochiului la capra vecinului de peste drum). Plimbă cortul de voiaj în circuit de mahala internațională. Cel mai suferind de plictiseală spumantă e muștiucul. 🙂

  Apreciază

 • 73. Bască ilie  |  12 martie 2015 la 16:39

  Te arde mărimea la ficați și te crezi distrugător-amenințător.
  Ți-e imposibil să-ți depistezi boala contradicției cu neputința.
  Deșteaptă stereotipă ca Nostravaca!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 929.410 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te altor 1.450 de urmăritori

Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 929.410 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Feed-uri


%d blogeri au apreciat: